andariel 18.09.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Wylali http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s070.gif ) to kiedy się przeprowadzacie? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.09.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Nelli super! Dawaj foty!!! Jak Zoja? katar przeszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 kolejny krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.09.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ja jeszcze nie widziałam, ale dziś rano był w domku Paweł i zrobił kilka zdjęć. Jejku, fajnie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 20.09.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Piękne wylewki, to już domek a nie budowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.09.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Pieknie Nelli kolejny duuuzy krok do przodu Mam nadzieje, ze ksiezniczce katarek minal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.09.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nelli super wylali! Domek pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.09.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Olcia Śliczne te Wasze wylewki . Oby jak najszybciej dostały ubranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.09.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Dziękuję za życzenia zdrówka dla Zojki. Niestety z katarkiem jeszcze się zmagamy. A to Zojka sprzed chwili Podłogówka rozłożona miodzio... Czy w salonie są tylko 2 nitki? Jutro wyleją ... Miałaś rację. Wylali A w salonie są trzy pętle. A ja moją lawendę chyba też na emeryturze, naszą ekipę też gdzieś wcięło, a tak dobrze im szło Trzymam kciuki za powrót Panów od wylewek. Nie martw się, wrócą. Trzymam kciuki ) to kiedy się przeprowadzacie? ;p Paweł mówi, że w grudniu, po południu Nelli super! Dawaj foty!!! Życzenie spełnione Piękne wylewki, to już domek a nie budowa! Coraz bardziej domek kolejny krok do przodu Pieknie Nelli kolejny duuuzy krok do przodu O tak i to w dodatku milowy Nelli super wylali! Domek pięknie się prezentuje. Dzięki Olcia Śliczne te Wasze wylewki . Oby jak najszybciej dostały ubranko Dzięki, co do ubranka to już wiem, co chcę, tylko nie wiem, czy dostanę zgodę Ale przyznasz sama, że pośród taaaaaaaakiego wyboru podłóg drewnianych już samo zdecydowanie się na coś jest sukcesem Prawda? Ps. Posta pisałam rano, ale dopiero teraz udało się go wysłać, oj Edytowane 22 Września 2014 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jaki słodziak... do schrupania - wycałuj malutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.09.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jest coraz słodsza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.09.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jaka ona cudna! Wylewki też, ale inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dzięki dziewczyny. Obawiam się, że mała ma już dosyć tego całowania, ale tak ciężko się powstrzymać No i budowa zeszła na dalszy plan Wylewki schną, a my powoli przymierzamy się do ocieplenia poddasza. Boję się, że Paweł sam nie da rady, przede wszystkim czasowo Trzeba będzie zasięgnąć opinii na temat panów ociepleniowych z naszego terenu, albo tzw. złotych rączek. Wełna w każdym razie czeka...tylko robić nie ma komu buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.09.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Cudna dzidzia a całowania nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jejka Śliczna kruszynka. Jakie ma cudne włoski Dwa całuski w obie stópki A wełna nie zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.09.2014 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dzięki, stopki Zojki wycałowane Poddasze się ociepla, ale ciiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 No to ja tak ciiiiiiiiiii i przytulam sie do tych slodkasnych policzkow Zojusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.09.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jak to ciiii? To niedługo się kludzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Mmelisko, mieszanie przynosi dobre rezultaty bo mój mąż od kilku dni prosto z pracy jeździ na budowę. Powooooli to idzie bo robi sam, ale ziarnko do ziarnka... Aniu, myślałby kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 02.10.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ładne te wylewki Nelli, ja się boję tego etapu u siebie, chyba za dużo się naoglądałam spieprzonych wylewek na forach; całowania nigdy za wiele, u mnie 4-latek jest dalej dziabany, może jak sobie zrobię drugie, to będzie mógł odetchnąć, bo wtedy rozłoży się po równo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts