Nelli Sza 23.10.2016 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Dorciu, Starowi chodziło chyba o ten drugi dom, pisząc, że nie mamy za bardzo jeszcze wspomnień Star dziś mam taki dzień, że poszłabym stąd w siną dal Ale to tylko dziś (mam nadzieję) Morze jest magnetyczne. Przyciąga mnie! Zobaczymy, co to jeszcze będzie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.10.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Nelli taki dziś chyba dzień że chciałoby sie w siną dal niezależnie od tego gdzie się jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Star Butterfly 28.10.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Tak. Chodziło mi o ten dom co się teraz buduje, nie drewniany Mnie też morze przyciąga i parę razy mojego M próbowałam przekonać (przed budowa) na wyjazd. Teraz to plan dołożyłem "na emeryture" Jak nie musisz to nie decyduj od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.10.2016 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 (edytowane) Jeszcze takie zdjęcia znalazłam na telefonie Robione w lipcu, czyli przed znacznymi zmianami Stara komoda, ta sama, która stała pod umywalką w Leśnym Domku Tylko, że wtedy miała naturalny sosnowy kolor. Była w stanie tragicznym, ale Paweł ją wyratował i pobielił. I znowu będzie nam służyła. To już pamiątka po mojej Przyjaciółce Babci. Piękny stary, drewniany kredens. Czeka na lifting i będzie super Salonik Góra Pokój Julki Jak coś jeszcze znajdę to wkleję Edytowane 31 Października 2016 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.10.2016 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 A, zapomniałam dopisać, że umywalka też jest ta sama, co w Leśnym domku Na szczęście nic jej nie było, a ja jestem w niej od lat niezmiennie zakochana Oczywiście Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Star Butterfly 30.10.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.10.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Ja też niestety nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.10.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Przydreptałam z rewizytą, widzę, że Wasza rodzina silna jest dzielne człowieki, macie piękne życie, bo jesteście razem Ten dom też się pięknie zapowiada, gdzieś na początku widziałam szafę do sypialni, cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Zdjęć nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.10.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 przytulam Nelciu Też nie widzę zdjęć, a bardzo bym chciała Trudne decyzje przed Wami, ale cokolwiek zdecydujecie to decyzja nie zmieni tego, co najważniejsze - Waszej Rodziny, którą tak pięknie pielęgnujesz. Mnie bardzo korciłoby by zostać w tak pięknym miejscu. To marzenie, ale wiem, że to nie jest takie proste, bo przecież to nie wyjazd na wakacje, a decyzja wiążąca wszystkich członków Twojej rodziny, również tych, którzy zostaną. Bliscy i znajomi będą mieli do Ciebie dalej, ale doświadczenie uczy, że paradoksalnie większa odległość cementuje relacje, które są wartościowe i ważne. Ceni się je jeszcze bardziej i celebruje w chwili bycia razem. Inne i tak nie mają znaczenia bez względu na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2016 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Cześć kochani Hmm, tak się zastanawiam, czemu nie widzicie tych zdjęć, a ja je widzę. A te z panelami widać, prawda? Bo robiłam tak samo, jak z tymi powyżej, na zasadzie kopiuj wklej z albumu internetowego. Spróbuję cos z tym zrobić. Dzięki za info bo nie miałabym pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2016 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Taka próba tylko. Czy widać to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.10.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 niestety nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 31.10.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Nie widzę zdjęć również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.10.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 U mnie zmieniło się to, że wcześniej nie było zupełnie nic, a teraz w miejscu, gdzie powinny być zdjęcia pojawiły się znaki zakazu wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.10.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Dziewczyny, już wiem, że tego ostatniego też nie widać bo sprawdzaliśmy z Pawłem na jego telefonie, buuu Jak znajdę czas to jeszcze jakimś innym sposobem może, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Może Wy macie jakiś pomysł? To dziwne bo zdjęcia są w tym samym albumie co te panele. Panele widać, a ich nie, hmm... Teraz uciekam z rodzinką na Bal Wszystkich Świętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.10.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Widzę Świetną umywalkę na pomysłowej szafce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2016 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 hej dorka Tak to była kolejna próba. Zdjęcie usunęłam, ale edytowałam ten wpis gdzie są wszystkie zdjęcia. Teraz powinny być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2016 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Przydreptałam z rewizytą, widzę, że Wasza rodzina silna jest dzielne człowieki, macie piękne życie, bo jesteście razem Ten dom też się pięknie zapowiada, gdzieś na początku widziałam szafę do sypialni, cudo... Dziękuję przytulam Nelciu Też nie widzę zdjęć, a bardzo bym chciała Trudne decyzje przed Wami, ale cokolwiek zdecydujecie to decyzja nie zmieni tego, co najważniejsze - Waszej Rodziny, którą tak pięknie pielęgnujesz. Mnie bardzo korciłoby by zostać w tak pięknym miejscu. To marzenie, ale wiem, że to nie jest takie proste, bo przecież to nie wyjazd na wakacje, a decyzja wiążąca wszystkich członków Twojej rodziny, również tych, którzy zostaną. Bliscy i znajomi będą mieli do Ciebie dalej, ale doświadczenie uczy, że paradoksalnie większa odległość cementuje relacje, które są wartościowe i ważne. Ceni się je jeszcze bardziej i celebruje w chwili bycia razem. Inne i tak nie mają znaczenia bez względu na odległość. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts