Arnika 12.07.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czy już dach jest??????? Czy za chwilkę??? Jak wrócicie z wakacji to o zdjęcia poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.07.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Neli moge sie podpisac pod slowami Gumiski ciesze sie ogromnie z postepow chetnie pomoge w projektowaniu lazienki czy kuchni lub doradzeniu w kwestii garderoby wlasnie skonczylam projekt swojej daj tylko znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Heloł ewry bady Wakacje się udały. Nacieszyliśmy się sobą i spędziliśmy wspaniałe chwile nad morzem Teraz czas zakasać rękawy i do roboty Strop zalany od ubiegłego wtorku. Jutro wkleję zdjęcia Dzięki, że jesteście. Z każdej wizyty i tej oficjalnej i tej z ukrycia cieszę się przeogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.07.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nelciu ślicznie wyglądacie! jacy uśmiechnięci- widać, że szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Należały się Wam te wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cudna, wesoła rodzinka:) Fantastycznie, że wakacje udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Piękna rodzina!!!Nelcia ale z Ciebie laska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny! Nie udało mi się dzisiaj podjechać na budowę. Moja mama jest w szpitalu i czuwamy przy niej. Jest po zabiegu wyciągania kamieni z prezwodu pokarmowego Głupi Jaś na nią nie zadziałał i strasznie się nacierpiała. Ale już powolutku dochodzi do siebie. Dzwonimy dziś po południu do pana szefa budowy z zapytaniem, kiedy się pojawią, a on na to, że już są Zaskoczył nas nieziemsko Wrzucali dziś bloczki na piętro hadeesem, a jutro ma iść pierwsza warstwa piętra Budowlańcy szybsi od mojego aparatu Tego jeszcze nie było. Jutro mamy być tam rano poustalać różne sprawy, to cyknę. Ps. Gumisiu dzięki wielkie, ale wierz mi z bliska maszkara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Co tam pietro, bloczki, ja chcialam napisac ze wygladasz bosko, matko ile Ty masz lat 20- scia ? Masz figurę jak tap madel Piekne i usmiechniete zdjecia, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 MSUsia jo Cię prosza Nie pisz tak, bo na parapetówie, zamknę się przed Tobą w łazience, żebyś mnie nie zobaczyła na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny! Nie udało mi się dzisiaj podjechać na budowę. Moja mama jest w szpitalu i czuwamy przy niej. Jest po zabiegu wyciągania kamieni z prezwodu pokarmowego Głupi Jaś na nią nie zadziałał i strasznie się nacierpiała. Ale już powolutku dochodzi do siebie. Dzwonimy dziś po południu do pana szefa budowy z zapytaniem, kiedy się pojawią, a on na to, że już są Zaskoczył nas nieziemsko Wrzucali dziś bloczki na piętro hadeesem, a jutro ma iść pierwsza warstwa piętra Budowlańcy szybsi od mojego aparatu Tego jeszcze nie było. Jutro mamy być tam rano poustalać różne sprawy, to cyknę. Ps. Gumisiu dzięki wielkie, ale wierz mi z bliska maszkara Trzymam za Mamę - bardzo mocno. Super ,że pobyliście razem i pogoda dopisała I na dach czekam - już nie długo już za momencik a za maszkarę to głupolu skopię Ci ten chudy zadek :mad: Co tam pietro, bloczki, ja chcialam napisac ze wygladasz bosko, matko ile Ty masz lat 20- scia ? Masz figurę jak tap madel Piekne i usmiechniete zdjecia, super Odezwała się ta nie tap madl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Trzymam za Mamę - bardzo mocno. Super ,że pobyliście razem i pogoda dopisała I na dach czekam - już nie długo już za momencik a za maszkarę to głupolu skopię Ci ten chudy zadek:mad: :p:p Odezwała się ta nie tap madl "No właśnie" chciałam powiedzieć http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorlagen/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.07.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ależ imponujące tempo prac... bardzo mi przykro że Twoja mama musiała przejść zabieg i to prawie bez znieczulenia...nawet nie słyszałam o kamienaich przewodu pokramowego! mam nadzieję że teraz będzie już lepiej. No i czekam na dalsze zdjęcia - tak fajnie patrzeć jak domek rośnie Wakacje mieliście suuuper!!! No i w końcu należały sie po tylu stresach. Figurkę masz super godną zazdrości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 zdrowia Mamie zycze na temat figury sie nie wypowiadam, bo sama nigdy takiej nie bede miec rodzinnie wygladacie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 16.07.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nelcia, lasencjo - witam trafiłam do leśnego w ub. roku - teraz gorąco trzymam kciuki za szopeczkę - piękna będzie ... i świetnie widzieć Was takich radosnych - to dopiero dawka pałera dla wszystkich budujących - tylko babo, zdjęcia, dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nelcia ja Malce pomogę Cię skopać bo za taką figurę jak Ty masz to zabić można a Mamie zdrowia życzę i szybkiego dojścia do Siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ach te baby Zdjęcia zrobię jak będę wracała od mamy, jakoś po południu. Sama jestem ciekawa. co tam dzisiaj się dzieje Wczoraj w nocy nie wytrzymałam i pojechaliśmy z Pawłem połazić po podłodze pięterka :wiggle:Ale ciemno było jak fiks, więc nawet nie zabierałam aparatu. Dziś nadrobimy. Domek będzie naprawdę mały, ale im częściej sobie to powtarzam, tym coraz bardziej się cieszę. Muszę się z wszystkim zmieścić i koniec i to jeszcze tak, żeby panował porządek:popcorn: Jedyne czego nie będzie to rozmachu do szaleństw przeróbkowych ale wiecie...ja już chyba z tego wyrosłam Dzięki za komplementa wusia i ty Brutusie przeciwko mnie Dziękuję za życzenia dla mamy. Wszystkie przekażę Witam nowych gości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nelcia bo ja to Cię akurat widziałam więc wiem że łżesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Osz ty! To było lata świetlne temu (niestety). Brzuch mi urósł! Nie mylić z niespodzianką, bo z tej to bym się akurat ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dobra baby to ja spadam, przyjadę ze zdjątkami wcześniej zahaczając jeszcze o dentystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts