channel8 16.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nooo, a gdzie zdjęcia???? Ja też dzisiaj dentystę zaliczyłam....Jak czuje się mama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam się w nowym wątku!! Trzymam kciuki za budowę i pomyślą pogodę, bo coś nie dopisuje w to lato;):bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dzięki chanelko, mama czuje się coraz lepiej Na budowie niestety nie byłam Czarne chmury ostatnio nad nami. Mój kochany tata był dziś na "oględzinach" onkologa. Ma czerniaka Musi jak najszybciej go usunąć. Zabieg mają zrobić do dwóch tygodni, może nawet w przyszłym tygodniu. Oby już było po wszystkim i oby na tym się skończyło. Jeżeli się modlicie, to proszę pamiętajcie o nim. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 dzięki Magdzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Modlimy się i pamiętamy - będziemy pamiętać codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Będę pamiętać, w modlitwie na pewno! Koleżanki tata miał usuwanego czerniaka w lutym tego roku - już jest wszystko dobrze, u Was na pewno też będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.07.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Neli swietnie, ze mogliscie wyjechac na wakacje - potrzebne Wam to bylo swietnie wygladacie - wspaniala rodzinka ciesze sie, ze mama lepiej sie czuje za tate trzymam kciuki !!!! dobrze, ze nie bedzie musial dlugo czekac, zobaczysz bedzie dobrze !!! dziekuje za odwiedziny u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Neluś na pewno wszystko dobrze będzie i codziennie się ładnie o to poprosi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nelluś, Myślę ciepło o Twoich Rodzicach i życzę by szybko wrócili do zdrowia Przez moją pracę i ostatnie przygody z kominkiem nie miałam możliwości bycia na FM. Cieszę się ogromnie, że tak szybko i sprawnie rosną Wasze mury. Serce rośnie wraz z nimi Cudnie wyglądasz siedząc na oknie http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif, a Wasza sesja z plaży raduje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.07.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny! Rano Paweł był na budowie. Poprosiłam go o zrobienie kilku zdjęć. No wyszło jak wyszło Ale cosik tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 no co się czepiasz Neluśka pięknie wyszło i z dreszczykiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Serce rośnie jak domek rośnie. Wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.07.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To ja dodam jeszcze moje W końcu się wybrałam Panowie wyprowadzili dziś (wczoraj ich jednak nie było) pierwsza warstwę bloczków. Jutro mają działać dalej. My w tym czasie dwoimy się i troimy, załatwiamy więźbę, pokrycie dachowe, klinkier do obłożenia kominu, podbitkę, farby Ale nie narzekam, jestem w swoim żywiole, żeby tylko te wybory nie były takie trudne To lecim Drzwi wejściowe, okno kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.07.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 No piękneeee! Fajnie domek rośnie! A usmiechy małych inwestorków - bezcenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jakaż to eksplozja nadziei i radości w Twoich postach i zdjęciach, Nelciu! Pojęcia sama chyba nie masz, ile nadziei dajesz innym ludziom w trudnej sytuacji, jak podnosisz ich na duchu, kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.07.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 fajnie widzieć, że dom rośnie i możecie podejmować kolejne decyzje. może i trudne, ale ile satysfakcji, jak się wszystko uda. fantastyczne zdjęcia z urlopu. trzymam kciuki za zdrowie rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.07.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 To ja też się przywitam. Trzymam kciuki, aby się wszystkie Wasze sprawy pozytywnie zakończyły. Będę zaglądać, jeśli nie masz nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 18.07.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witaj Swietna z Was Rodzinka, serdecznosci dla Was i zdrowia dla Waszych Bliskich! Powodzenia na budowei ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Neluśka, życzenia zdrówka dla Rodziców zostawiam. Mam nadzieję, że Tato już bez paskudy... jeśli nie, to wycinać jak najszybciej!!!Dom rośnie piękny i pięknie:cool:, A Paweł robi fajne artystyczne zdjęcia:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.07.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ja tez kibicuję i trzymam kciuki za Was! Domek zaczyna się pieknie prezentować, a Wy tworzycie fajną rodzinkę. To widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts