slonko 25.07.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 i ja sie usmiecham super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję! A dziś jest już tak Murują się ścianki działowe na piętrze W przyszłym tygodniu początek robienia dachu, potem okna, dłuuuuuuuższa przerwa i zastanie nas zima Co przyniesie nowy rok, tego nie wie nikt:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.07.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Neluś, pięęęęęęknie!!!!!! Ależ macie szybkie tempo! Aż się mordka cieszy jak widzi się takie postępy! Te przeszklenia na parterze będą super wygladaly. Teraz przy bryle domu widać ich rozmiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.07.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Pięknie:yes: A wiecha już przygotowana ? Bo za chwilkę więźba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Pędzicie strasznie, serce się raduje ogromnie.. Już miałam pytać czy na gwiazdkę przeprowadzka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 No co tu dużo gadać? Pieknie i tyle! Bardzo szybko, w oczach rośnie, a do tego plan sprytny, bryła fajna i nadzieją na dobre jutro w każdym kącie. Fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.07.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ach jak pięknie na tej wyspie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.07.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ale super, ale mi się pysk cieszy mam nadzieję, że Wam też uśmiech z twarzy nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.07.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No pięknie-bużka mi się uśmiecha-więc co dopiero-WAM:):) A ten mały domek-wcale nie taki mały:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Super pięterko. Będzie funkcjonalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.07.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 pięknie jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoan25 04.08.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam serdecznie- jestem z 'tych' które w każdej wolnej chwili wpadaj na sekundkę by zerknąć co nowego i pocieszyć się razem z Wami ) PIĘKNY domek wyrósł- a w przyszłym roku będzie z górki:)) pozdrowienia z Krakowa i życzenia zdrówka dla całej Rodzinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ale wam idzie tempo jejku super domek wam rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 05.08.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam Fajnie się zapowiada nowy domek, trzymam kciuki. Jeżeli mogę wiedzieć co to za projekt, kurcze tak mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 05.08.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nelli już kiedyś wklejała link do projektu : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216282-Hakuna-Matata&p=6037463&highlight=rsplus#post6037463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.08.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam Fajnie się zapowiada nowy domek, trzymam kciuki. Jeżeli mogę wiedzieć co to za projekt, kurcze tak mi się podoba... http://rsplus.pl/projekty/jednorodzinne/radostowice/radostowice.php Autor projektu Robert Skitek, pomocna dłoń architektoniczna dla Nelli ma swoj wątek na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.08.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Pięknie!! Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 06.08.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nelli już kiedyś wklejała link do projektu : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216282-Hakuna-Matata&p=6037463&highlight=rsplus#post6037463 Heh, chyba za słabo nadrabiałam wątek Nooo, fajny ten projekt Elewacja drewniana będzie super, moje marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.08.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie!! Hakunowy domek powoli nakrywa się czapeczką To znaczy, że od wczoraj panowie ruszyli z więźbą A w środę, w przyszłym tygodniu ma przyjechać czarna blachodachówka Ruukki (Zostaliśmy jednak przy blasze) Niestety nie mam zdjęć i nie mogę ich zrobić, bo nie ma nas na miejscu. Jesteśmy w Holandii, łapiąc za pięty możliwość bycia razem.... Ale jak tylko wrócimy, zrobię tyle zdjęć, że będziecie ziewać podczas ich oglądania Tata już po zabiegu, czuje się dobrze. Mama też lepsza. Dziękuję za modlitwę, kciuki i pamięć Internet mamy od wczoraj i jest prawdziwy cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.08.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A! Zapomniałam o najważniejszym. Dzięki naszemu kochanemu forumowemu diabełkowi kupiliśmy szafę do sypialni! W ostatnim tygodniu sierpnia musimy ja odebrać z osławionego już na forum "składziku" Droga jest daleeeeeka, ale możliwość wypicia kawy z diabełkami, no i zobaczenia składziku "na żywo", no i zabrania ze sobą szafy przysparza tylu pozytywnych dreszczy, że i droga powinna minąć szybko i przyjemnie Czeka na nas spakowana, ale zanim się spakowała diabeł zrobił dla nas fotki. Myślę, że mogę je tutaj wkleić. Oto ona, moja nowa, drewniana, ręcznie malowana, pełna kolorów i radości miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts