malka 04.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nelli, tym razem no comments bo nie wymaga nooo:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.09.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ach... cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 , szczenę zbieram z podłogi wszystko wygląda zarąbiście gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.09.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 pieknie, cudnie gratulacje jaki ladny dach a dom jaki wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 tym razem do roberta (bo zgooglałam projekt) - baaaaardzo ;D zdaję sobie sprawę, że projekt, a zwłaszcza projekt indywidualny to zawsze wypadkowa pomysłów inwestorów, ich oczekiwań, potrzeb i finansów zderzonych z wymogami architektoniczno-budowlanymi i technologiami, ale słowa uznania należą się również tobie za ubranie tego wszystkiego w fajną, ładną formę. coraz fajniej wygląda, to co nam tu z ziemi wyrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.09.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nelciu, idziesz jak burza:jawdrop: Strasznie się cieszę i nadal trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 W takim razie oblewamy nowy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.09.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Neli, Super ale idziecie do przodu. Cieszę sie że to już na taki etapie jest. Trzymam kciuki i kibicuje baaardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.09.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Neli super! bardzo ładny dach! dom wydaje się bardzo wysokiiiii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nelli fantastyczne postępy!! to kiedy się przeprowadzacie? bo w tym tempie to chyba na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 O kurcze!!! To już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 11.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Piękny dom.Pokoje bez skosów. Gratulacje!!!! Pozdrawiam miło KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 20.09.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Cześć, ja co prawda się wcześniej nie ujawniałem, ale Twoje wątki czytam, trzymam kciuki i pozdrawiam spod Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Witam się i musze przyznac , że jestem w szoku! Jak ktoś wcześniej już napisał, ja też ostatnio widzaiałam solbety w kwiatkach a tu już tyle pracy odwaliliście ! Powodzenia Nelli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.09.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No to czas powolutku myśleć o wykończeniach Znalazłam taki fajny pomysł na malowanie ścian: http://www.cuttingedgestencils.com/ Może super tanie to to nie jest ale w porównaniu jakby się chciało robić tapety to wychodzi nieporównywalnie taniej - no i nie ma się tapet a szablony potem można wykorzystać do mebli, materiałów albo i odsprzedać bo tutaj nie ma za bardzo co się zepsuć jeśli specjalnie nie zniszczymy Tak podsyłam bo znalazłam dzisiaj tą stronę i pomyślałam że może akurat tobie się spodoba i przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 27.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie dostawałem powiadomień ze starego wątku, a tu już nowy... eee NOWY DOM !!! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 27.09.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hej Nelli - witam się i ja w Twojej nowej przygodzie i kciuki trzymam mocno (i też podziwiam duch walki, tempo i aktualny efekt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nelka trzymam kciuki za domek i nie mogę doczekać się wnętrz . Wierzę w to ,że niedługo zamieszkacie na swoim . Już jest pięknie a będzie jeszcze piękniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ojacie! budujecie! suuuper! bardzo bardzo się cieszę, Nelli! i widzę, że będzie ciekawie powodzenia we wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.10.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dziękuję za wszystkie wpisy! Jesteście kochani! Dawno mnie nie było, a to przez okna, które przez ponad miesiąc skutecznie spędzały sen z naszych powiek Nie będę może pisać dlaczego bo to mało ciekawe, za to strasznie wkurzające. Koniec końców okna dziś zostały zamówione Plastikowe, obustronnie białe, podwójna szyba, profil pięciokomorowy, bez rolet zewnętrznych... czyli SZAŁU NIE MA, ale OKNA BĘDĄ Pewnie pojawię za po montażu z nowymi zdjęciami. Tymczasem pozdrawiam jesiennie Ps. Zapomniałam, okna będą montowane w warstwie docieplenia - czyli jakiś SZAŁ jednak będzie Trzymajcie kciuki, bo jak pomyślę o tym montażu to jednak mam pewne obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts