Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tym razem do roberta (bo zgooglałam projekt) - baaaaardzo ;D

zdaję sobie sprawę, że projekt, a zwłaszcza projekt indywidualny to zawsze wypadkowa pomysłów inwestorów, ich oczekiwań, potrzeb i finansów zderzonych z wymogami architektoniczno-budowlanymi i technologiami, ale słowa uznania należą się również tobie za ubranie tego wszystkiego w fajną, ładną formę. coraz fajniej wygląda, to co nam tu z ziemi wyrasta :)

• 2 weeks później...

No to czas powolutku myśleć o wykończeniach ;)

Znalazłam taki fajny pomysł na malowanie ścian: http://www.cuttingedgestencils.com/

Może super tanie to to nie jest ale w porównaniu jakby się chciało robić tapety to wychodzi nieporównywalnie taniej - no i nie ma się tapet ;) a szablony potem można wykorzystać do mebli, materiałów albo i odsprzedać bo tutaj nie ma za bardzo co się zepsuć jeśli specjalnie nie zniszczymy ;)

Tak podsyłam bo znalazłam dzisiaj tą stronę i pomyślałam że może akurat tobie się spodoba i przyda ;)

• 2 weeks później...

Dziękuję za wszystkie wpisy! Jesteście kochani!

Dawno mnie nie było, a to przez okna, które przez ponad miesiąc skutecznie spędzały sen z naszych powiek :cool:

Nie będę może pisać dlaczego bo to mało ciekawe, za to strasznie wkurzające.

Koniec końców okna dziś zostały zamówione :)

Plastikowe, obustronnie białe, podwójna szyba, profil pięciokomorowy, bez rolet zewnętrznych...

czyli

SZAŁU NIE MA, ale OKNA BĘDĄ ;)

Pewnie pojawię za po montażu z nowymi zdjęciami.

Tymczasem pozdrawiam jesiennie :)

Ps. Zapomniałam, okna będą montowane w warstwie docieplenia - czyli jakiś SZAŁ jednak będzie ;)

Trzymajcie kciuki, bo jak pomyślę o tym montażu to jednak mam pewne obawy :cool: