Kendra 08.10.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nelka tak się cieszę że domek tak pięknie rośnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziękuję Odliczam dni do okien. Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 AniKo dzięki za namiary na fajną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 09.10.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam serdecznie dopiero odkryłam Twój wątek, pięknie jest Jeśli pozwolisz to będę podpatrywać, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nelcia.. dobrze, że okna już wybrane.... I dobrze, ze białe.. coś czuję, że biały to kolor przewodni u Was będzie Co/jaką stronkę Ci posłałam.. nie pamiętam już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Neli super, ze okna zamowione a obawy beda ...... Czesto tak jest ..... Ale bedzie dobrze, zobaczysz nie zamartwiaj sie na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 10.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Też uważam, że na pewno dobrze wybrałaś. A teraz pytanie z innej beczki... nie orientujesz się czasem kiedy otworzą drogę na Pszczynę ?? Zbliża się święto Wszystkich Świętych i będę w te strony jechała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.10.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Na pewno do tego czasu będzie jeszcze zakmnięta. chyba na przyszły rok dopiero.Neli - jak to jest - w warstwie docieplenia okna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do1719511766 10.10.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam bardzo serdecznie! Przez pare lat przygladam sie watkom na muratorze, ale nigdy nie maialam odwagi zalogowac sie i cos napisac, az do dzis gdy przypadkowo znalazlam opis budowy twojego domu. Przestalam sledzic forum jakis czas temu, ale wchodzac tu dzis i widzac jak wiele sie u Ciebie zmienilo postanowilam sie ulawnic i serdecznie podratulowac:)Bardzo mnie ciesz ze bede mogla wspoluczestniczyc w Waszm nowym poczatku. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Przepraszam za brak polskich znakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam serdecznie dopiero odkryłam Twój wątek, pięknie jest Jeśli pozwolisz to będę podpatrywać, trzymam kciuki Zapraszam i dziękuję Nelcia.. dobrze, że okna już wybrane.... I dobrze, ze białe.. coś czuję, że biały to kolor przewodni u Was będzie Co/jaką stronkę Ci posłałam.. nie pamiętam już... O tak,chciałabym duuużo białego. Arnika,link mi przesłała forumowiczka Anika,kilka postów wyżej, to jej dziękowałam. Neli super, ze okna zamowione a obawy beda ...... Czesto tak jest ..... Ale bedzie dobrze, zobaczysz nie zamartwiaj sie na zapas Oknami się ogólnie nie martwię, tylko ten montaż w warstwie docieplenia.... Mam nadzieję, że panowie dają radę Też uważam, że na pewno dobrze wybrałaś. A teraz pytanie z innej beczki... nie orientujesz się czasem kiedy otworzą drogę na Pszczynę ?? Zbliża się święto Wszystkich Świętych i będę w te strony jechała ?? Niestety nie wiem, ale ostatnio słyszałam, że w grudniu. Na pewno do tego czasu będzie jeszcze zakmnięta. chyba na przyszły rok dopiero. Neli - jak to jest - w warstwie docieplenia okna ?? Jakby to powiedzieć? Chodzi o to, że okna będą stały na specjalnych podporach "doklejonych" do domu. Zanim pojawi się docieplająca wełna będzie to wyglądać jakby wystawały przed mur.Będą jakby w jednej płaszczyźnie z murem (z tynkiem). Nie będzie parapetów zewnętrznych. To tak łopatologicznie Witam bardzo serdecznie! Przez pare lat przygladam sie watkom na muratorze, ale nigdy nie maialam odwagi zalogowac sie i cos napisac, az do dzis gdy przypadkowo znalazlam opis budowy twojego domu. Przestalam sledzic forum jakis czas temu, ale wchodzac tu dzis i widzac jak wiele sie u Ciebie zmienilo postanowilam sie ulawnic i serdecznie podratulowac:) Bardzo mnie ciesz ze bede mogla wspoluczestniczyc w Waszm nowym poczatku. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Przepraszam za brak polskich znakow. Bardzo mi miło, zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nelli szał jest już teraz, że w końcu zamówione! montaż okien to wielki dzień dla domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dzięki Venus Po oknach miał być sen zimowy, ale pan hydraulik pcha się do nas drzwiami i oknami () No i jak go tu nie wpuścić Także za jakieś trzy tygodnie ma zacząć swoją działkę. Tak się cieszę! Tymczasem zbieram pomysły na zagospodarowanie łazienki. Ilekroć tam wejdę to muszę szybko uciekać bo mam taka burzę mózgów, że no nie da się wystać Niedawno widziałam w Obi taką wannę. Bardzo mi się podoba http://www.fajnalazienka.com/pol_pl_Wanna-wolnostojaca-bez-przelewu-AURORA-1595-BIALA-POLYSK-gratis-wyprodukowana-w-Polsce-3572_3.jpg źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Łazienka górna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tam, gdzie na rzucie jest przewidziana pralka, będzie prysznic. Tylko tyle wiem Fanie byłoby, gdyby wanna stała pod oknem, tak centralnie, będzie wolno stojąca. Zostaje więc do rozłożenia: kibelek, pralka, umywalka i lustro Chciałabym, żeby stało wolno, oparte o ścianę Wiem, że wymyślam, ale to takie przyjemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nelli ta łazienka ile ma m2 i chyba nie ma skosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 8, 87 m, bez skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A jakby się dało jeszcze wrzucić toaletkę typu Hemnes Ikea, to już by całkiem było cudownie http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-toaletka__81064_PE205599_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-toaletka__0125106_PE222250_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Wygląda na ok. 300 cm od drzwi do okna A okno zaczyna się na jakiej wysokości? Venuska, skosy możliwe, że są, ale wysoko. Pamiętam, że Nelli cos pisała takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nelli powierzchnia niestety nie powala nie wiem czy dobrze kombinujesz z wanną na środku (też o takiej marzyłam a mam 12 m2 łazienkę), wcisnąć się da, ale chyba nie o to chodzi? Moim zdaniem aktualne rozlokowanie w łazience jest super czyli brodzik w starym miejscu ja bym ścianę z umywalką tylko zaakcentowała, albo na całości mozaika we wzory (cena ) albo jakiś inny rodzaj dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts