Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja pod prąd, wtrącę swoje trzy grosze - choć ta wanna i mnie bardzo się podoba (przypomina stare mosiężne;) )

http://www.fajnalazienka.com/pol_pl_Wanna-wolnostojaca-bez-przelewu-AURORA-1595-BIALA-POLYSK-gratis-wyprodukowana-w-Polsce-3572_3.jpg

to jednak jeśli chodzi o wygodę to mam wątpliwości, jak dla mnie zdecydowanie praktyczniejsze są egzemplarze z siedziskiem :D

A ja myślę, że można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - stolik i krany. Te wolnostojące baterie są diablo drogie. Jeśliby wybudować postument przy wannie to mógłby posłużyć i do zamontowania baterii i jako stolik na duperele kąpielowe.

Widzę, że moje pomysły na łazienkę odstraszyły wszystkich;)

Bez względu na nie, jeżeli macie jakieś ciekawe inspiracje, np. z wannami wolno stojącymi, ale nie tylko takimi, podzielcie się :rolleyes:

Ja nie mam ręki do szukania, a tak mi się podoba, kiedy ktoś wkleja takie ala vintage, retro, no wiecie.... :rolleyes:

Oczywiście sama też szukam...

:bye:

Nic właśnie. Mam kilka łazienek dla Ciebie, ale potrzebują omówienia, bo ja na te inspiracje patrzę i widzę co bym ściągnęła i jak przestawiła. Tu podoba mi się ustawienie, a tam jakiś inny szczegół, albo płytka.

I muszę jeszcze wyciągnąć z archiwum sposoby na ukrycie w łazience pralni :yes:

Może wkleję:) a jutro mojego w domciu nie będzie to popiszę.

DGAMBLA101_full.jpgDGAMBLA103_full.jpgDGAMBLA106_full.jpgDGAMBLA107_full.jpgDGAMBLA108_full.jpg

One takie trochę chyba zbyt nowoczesne, ale jak pisałam, chodzi o ustawienie, pomysły faktur na ścianach, podłogi i uważam, że fajne są te półko-wnęki na ścianach. Na jednej fotce widać wysoką szafę - znakomite miejsce do schowania pralni Laudry-03.jpg

traditional-living-room-with-hidden-washroom.jpg Tu pralnia schowana za przesuwną biblioteką.

To troszkę żarcik, ale uroczy french_bath1.jpg

Te są bardziej tradycyjne

resize.php.jpg Suzy-q-better-decorating-bible-blog-ideas-hardwood-flooring-floor-scraped-wood-distressed-antiqu.jpg

Edytowane przez pestka56

Najbardziej spodobał mi się żarcik

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=218738&d=1381871081

:oops::rolleyes:

A pralkę w ostateczności umieszczę w kuchni :cool:

Wanna jak nic musi stać pod oknem... wolna jak ptak :p

Dzięki Pestka!