Gosiek33 28.10.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ha, ha, a ja mam odwrotnie, większość moich chciejstw tak długo oglądałam na forum...., że mi przeszło w niektórych chciejstwach się umacniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.10.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A czy z chciejstwem czasu jest tak samo? Jak się go chce mieć więcej i więcej, a dzieci małe i nie pozwalają...a jak już się go będzie miało, bo dzieci duże, to WTEDY będzie się chciało z NIMI być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Chcieć to się chce, tylko one już mają swoje życie i mniej chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.10.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Na początek fotki z bloga pewnej Szwedki: [ATTACH=CONFIG]221063[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221066[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221062[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221064[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221065[/ATTACH] http://www.villavonkrogh.com/ . Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Wpadłem się przywitać i tym razem zostawiam ślad. Zwaliliście mnie z nóg tymi łazienkami. Idę kopnąć swój stary prysznic, a klapie sedesu tez się dostanie. Żonka się śmieje, że kiedyś zrobi jak w reklamie. Wszystko poodkeca popuszcza tu i tam, a jak wrócę z pracy to mnie zaciągnie do łazienki, że niby wiadomo po co i wszystko się rozleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 30.10.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ach dobrze że wykończeniówka dopiero przede mną, pozwoliłam sobie zapisać kilka inspiracji tak na przyszłość, wszystkie wanny są cudo:rolleyes: Aż chciałoby się mieć więcej łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Neluś.....pooglądałam Wasze postępy i pod wrażeniem jestem !!! Cieszę się, że już tyle zrobiliście..... za często nie zaglądam na FM, ale kciukasy trzymam za Was mocno !! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nelcia lepiej późno niż wcale, nie??? Wpadłam na nowy wątek przypadkiem. I kurde dom mnie ominął Bardzo się cieszę... i już widzę wiosenny szał urządzania wnętrz. PS do koleżanki Pestki Miejże litość nad już umeblowanymi bo im się się uaktywnia nadaktywność w dążeniu do przedterminowego remontu pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nelcia lepiej późno niż wcale, nie??? Wpadłam na nowy wątek przypadkiem. I kurde dom mnie ominął Bardzo się cieszę... i już widzę wiosenny szał urządzania wnętrz. PS do koleżanki Pestki Miejże litość nad już umeblowanymi bo im się się uaktywnia nadaktywność w dążeniu do przedterminowego remontu pozdrówka dla wszystkich Ale ja w tej samej sytuacji. No, może nie do końca umeblowana, ale już mi się chce zmian i to nie zawsze potrzebnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2013 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dziś szybciutko i króciutko Kocham Was! Dziękuje za wszystkie wpisy i cudowne inspiracje! Postaram się w tym tygodniu napisać więcej... Tymczasem, dalej czekamy na okna, wrrrrrrrr http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e030.gif Ps. Dla jasności, ten z językiem to pan od okien, a ten krokodyl to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.11.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 smacznego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A dziękuję, dziękuję Kendra, ale nie smakowało mi Powiem, że czekanie jest jednak strasznie trudne Pan od okien przyznał się (matko!), że dalej czeka na nasze okna trójkątne, te na strych, gdyż są produkowane w Niemczech. Jeszcze dwa tygodnie. Trudno. Ale szkoda, że na budowie nic się nie dzieje już trzeci miesiąc Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Póki co, sprzątamy, tak aby przed zimą był błysk No i wypadałoby na wiosnę ruszyć z kopyta i wprowadzić się na urodziny, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.11.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 na pewno będę Ci mocno kibicować aby tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Koniecznie i bezwarunkowo, kochana! Rzeczywiście szkoda, że te Niemce tak się ślamazarzą, ale cóż zrobić, trzeba czekać... Za to w przyszłym roku nastąpi istne szaleństwo i będziemy tutaj wszyscy świętować Waszą parapetówkę - hurra! OMG, jakież to będzie piękne święto... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoankaG 07.11.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Najwazniejsze, ze juz jest blizej niz dalej Rowniez trzymam kciuki za przyszloroczna przeprowadzke Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Okna już są... jakieś prace postępują...? Proszę... zajrzyjcie do SOSu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.11.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 neli - z nowoczesnych krzeseł sa eamesy na metalowych nogach w wersji skóropodobnej.. a koniecznie szukacie materiałowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Dzięki Mirelko za namiar. To do mojej koleżanki, ona szuka w tkaninie. My raczej będziemy ratować nasze stare krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Niestety okien nadal nie ma Gdyby nie inne sprawy, które pochłaniają dużo czasu i nie można myśleć, że się czeka i czeka to chyba chodziłabym już po ścianach Jestem spokojna i opanowana Ale od jutra zamieniam się w potwora Relacja z placu boju w nadchodzącym tygodniu. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 A pozostając w klimacie łazienki wklejam kilka inspiracji znalezionych w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts