Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłem się przywitać i tym razem zostawiam ślad. Zwaliliście mnie z nóg tymi łazienkami. Idę kopnąć swój stary prysznic, a klapie sedesu tez się dostanie. Żonka się śmieje, że kiedyś zrobi jak w reklamie. Wszystko poodkeca popuszcza tu i tam, a jak wrócę z pracy to mnie zaciągnie do łazienki, że niby wiadomo po co i wszystko się rozleci.

Nelcia lepiej późno niż wcale, nie???

Wpadłam na nowy wątek przypadkiem. I kurde dom mnie ominął :o Bardzo się cieszę... i już widzę wiosenny szał urządzania wnętrz.

PS do koleżanki Pestki

Miejże litość nad już umeblowanymi :o bo im się się uaktywnia nadaktywność w dążeniu do przedterminowego remontu ;) :D

pozdrówka dla wszystkich :)

Nelcia lepiej późno niż wcale, nie???

Wpadłam na nowy wątek przypadkiem. I kurde dom mnie ominął :o Bardzo się cieszę... i już widzę wiosenny szał urządzania wnętrz.

PS do koleżanki Pestki

Miejże litość nad już umeblowanymi :o bo im się się uaktywnia nadaktywność w dążeniu do przedterminowego remontu ;) :D

pozdrówka dla wszystkich :)

Ale ja w tej samej sytuacji. No, może nie do końca umeblowana, ale już mi się chce zmian i to nie zawsze potrzebnych :p

Dziś szybciutko i króciutko :)

Kocham Was!

Dziękuje za wszystkie wpisy i cudowne inspiracje! Postaram się w tym tygodniu napisać więcej...

Tymczasem, dalej czekamy na okna, wrrrrrrrr http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e030.gif

Ps. Dla jasności, ten z językiem to pan od okien, a ten krokodyl to ja ;)

A dziękuję, dziękuję Kendra, ale nie smakowało mi ;)

Powiem, że czekanie jest jednak strasznie trudne :)

Pan od okien przyznał się (matko!), że dalej czeka na nasze okna trójkątne, te na strych, gdyż są produkowane w Niemczech. Jeszcze dwa tygodnie.

Trudno. Ale szkoda, że na budowie nic się nie dzieje już trzeci miesiąc :(

Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Póki co, sprzątamy, tak aby przed zimą był błysk :)

No i wypadałoby na wiosnę ruszyć z kopyta i wprowadzić się na urodziny, co nie? ;)

Koniecznie i bezwarunkowo, kochana!

Rzeczywiście szkoda, że te Niemce tak się ślamazarzą, ale cóż zrobić, trzeba czekać...

Za to w przyszłym roku nastąpi istne szaleństwo i będziemy tutaj wszyscy świętować Waszą parapetówkę - hurra! :D

OMG, jakież to będzie piękne święto... :D :D :D :hug:

Niestety okien nadal nie ma :(

Gdyby nie inne sprawy, które pochłaniają dużo czasu i nie można myśleć, że się czeka i czeka to chyba chodziłabym już po ścianach ;)

Jestem spokojna i opanowana :stereo:

Ale od jutra zamieniam się w potwora :evil:

Relacja z placu boju w nadchodzącym tygodniu. Trzymajcie kciuki :)