pendrak 25.11.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 OMG okien nadal nie ma, a ja myślałam że w tych czasach to z materiałami budowlanymi nie ma problemów, ale już wiem, co mnie czeka, piękne inspiracje łazienkowe, nie nawidzę swojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) :DPojechałaś tymi inspiracjami Nelli. Klimatyczne i piękne Edytowane 26 Listopada 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.11.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 OKNA SIĘ MONTUJĄ !!! Jeszcze nie widziałam, ale mam świadków Jutro może uda się podjechać na małe podględziny Obym tylko, nie usłyszała, że coś nie gra Boję się http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Na pewno będzie dobrze http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c014.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Neli wpadłam na chwilunię Kilka stronek przebiegłam co tam słychować. Planowanie, wybieranie .................i zaraz będą najfajniejsze efekty Póki co trzymam mocno kciuki za wstawianie okien :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 03.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Czekamy na fotki okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nelli, płyteczki klimatyczne Made in Opoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.12.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Hejka Dzięki admetko za wizytę a Tobie pesteczko, za inspiracje płytkowe Okna są. Zdjęcia mam z wczoraj. Mam nadzieję, że jutro uda mi się zrobić z dzisiaj Przepraszam Was bardzo za sajgon, jaki panuje na działce. Jak ja marzę o możliwości posprzątania tam, tym bardziej, że jest to robota na jakieś 3 godzinki, ale NIE MAM CZASU Dzień jest krótki, za krótki! No i tak wcześnie jest ciemno. Właściwie mogłabym sprzątać po 20.00 z czołówką, hmmmm, jest ci to jakiś pomysł No to macie, na pewno nie jest typowo, powiedziałabym nawet, że jest bardzo nietypowo markoz86, specjalnie dla Ciebie Od lasu, tutaj będzie wyjście na taras (wschód) Ta sama strona (tutaj, gdzie ta paleta, kiedyś rósł warzywniak ) Od zachodu, tutaj miała być jedna szyba, okno nieotwieralne. Ostatecznie zrobiliśmy drzwi tarasowe. W leśnym domku, w tym miejscu było wejście do domu i ganek. Front i wejście do domu przysłonięte nieco paletami z wełną, no i stary ganek z drugiej strony. Na prawo łazienka, na lewo sypialnia Łazienka Południowy zachód, tutaj kiedyś był taras, a teraz? nie wiem, może jakaś ławeczka do wygrzewania się w południowym słoneczku i...przestrzeń do biegania I widok z działki sąsiada, gdzie leży ostatnia partia naszego drzewa do uporządkowania. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nareszcie teraz masz już dom , bo w szybach świat się odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Hmmmm, pięknie, pięknie!Aż się rozmarzyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 fajny mikołajkowy prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.12.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Neli super gratuluje, bo naprawde jest czego piekny dom i okna takze bardzo mi sie podoba narozne oraz te na strychu fajnie, ze udalo sie przed mrozami i sniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Łazienka Starck na koniec piękne w klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.12.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Z dobrych wiadomości mam jeszcze taką, że w przyszłym tygodniu ma wejść pan hydraulik. No co ja na to poradzę Ps. Rattttttunkuuuu, a łazienka nie wymyślona jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.12.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nie widziałam Twojego wpisu, pestka. Widzę, że czytasz w moich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.12.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 pestka, ane3ka1, slonko, wu dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.12.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Wiecie co, te podłużne okna na górze nie są otwieralne. Czy my zwariowaliśmy? Jak będziemy je myć ? Kiedy sobie to wyobrażam to . W Holandii bardzo popularne jest mycie okien przez firmy. One robią to w taki sposób, że wyciągają taką długą rurę (nie wiem, co to) z myjką na końcu i jadą z tym koksem. Sięgają wysoko, ja widziałam jak wyciągnęli toto na pierwsze piętro, stojąc na chodniku. Woda się lała na przechodniów, ale tylko tak troszkę. Fajnie było My firmy zatrudniać nie będziemy, ale odgapimy sobie ten patent. Ja, w każdym razie zamawiam stronę od wewnątrz, a Paweł niech myje na zewnątrz. Tak będzie sprawiedliwie Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 W Egipcie myją całe domy wodą pod ciśnieniem. Tylko co z elewacją u Ciebie by było wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Neluś, jak ja się cieszę, patrząc na rosnący w oczach Wasz nowy dom! Wspaniale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wczoraj jak zobaczyłam domek z oknami to buzia mi się uśmiechnęła... pokazałam mężowi i on też uśmiechnął się i gratuluje postępów.... Super wieści... i hydraulik niech robi to co potrafi najbardziej. Nelcia z Rodzinką uściski dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts