mariwa 01.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 życzymy Wszystkiego dobrego w Nowym 2014 roku, żeby był lepszy niż ten poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nelcia dziękuję bardzo za życzenia, ja Wam też życzę z całego serca wszystkiego co najlepsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili An 06.01.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Witaj Nelli Jestem nowa na forum. Przywiało mnie tu z odległych zakamarków Internetu Szukałam inspiracji łazienkowych i oto jestem Przeleciałam po Twoich wątkach i jestem pod wielkim wrażeniem Twojej siły i tego, jak wspaniałą osobą musisz być, skoro poruszyłaś tyle serc. Trzymam mocno kciuki za Twój nowy domek i czekam na kolejne fotki z postępów prac. Czy sprawa krzeseł jest już rozwiązana? Bo już nie jestem pewna (przez kilka ostatnich dni przebrnęłam przez wiele wątków na FM, mogłam coś zapomnieć ) W każdym razie jeśli nie, to takie same, albo bardzo podobne do Twoich krzeseł, są w Jysku http://jysk.pl/salon-jadalnia/krzesla/krzesla-do-jadalni/krzeslo-annika-szara-tkanina-biale Pozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Lili An Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nelli, ukończenia domku i samych pomyślnych rzeczy w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Nelciu wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku zyczę! Oby był lepszy niż poprzedni i oby zrealizowały się wszystkie Wasze plany!. Edytowane 21 Lutego 2014 przez Kendra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.01.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nelli i ja przylatuje z życzeniami: Oby ten rok był tak cudowny jak tylko sobie wymarzysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego na 2014 rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nelciu, co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.01.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Miałam przyjść i powiedzieć, że jakby co, to Wasze krzesełka są w Jysk, ale mnie już Lili An uprzedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.02.2014 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cześć Przynoszę kilka zdjęć z budowy. Między innymi okna od wewnątrz Widać, jak daleko jeszcze do celu, ale nie rozpaczamy. Każdy maleńki kroczek do przodu to wielka radość. Budowa czeka na wiosnę, energię i słońce. Pan hydraulik jeszcze nie dotarł, ale to z naszej winy. No może nie winy a innych okoliczności, które nie sprzyjały. Ale już był, wszystko oblukał i wpada z ekipą w poniedziałek A na wiosnę, jeżeli tylko się uda rozpoczniemy akcję elewację. Okna wymuszają, aby jak najprędzej ocieplić domek, a może i ładnie go pokolorować Takie cele przed nami. Więcej nie planujemy. Cokolwiek się zmieni, dam znać z frontu Zapraszam do środka cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.02.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Łał Pięknie:) Kibicuje dalej&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.02.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pięknie tam u Was Nelli Jesteśmy na tym samym etapie. Trzymam kciuki za kolejne pozytywne etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Czekałam aż się odezwiesz. Teraz będę podpatrywać co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Neluś - okna masz przezajefajne! Zwłaszcza te na dole, ogromne takie. mniam! Marzę wciąż, żeby mieć kiedyś takie okna, ale raczej to nie jest marzenie do spełnienia. Tym bardziej się cieszę, mogąc u Was pozaglądać. Pięknie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.02.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A za oknami WIOSNA. i w sercach chyba też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.02.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dziękuję To wrzucę jeszcze zdjątka z piętra Pokój Mikołaja Za ścianą pokój Julki Hol Z drugiej strony Sypialnia Pokój Julki Gabinet Wejście do łazienki Pomiędzy łazienką a sypialnią I wracamy na parter Widok na kuchnię I wychodzimy, przedsionek Wieczorem odpowiem na pytania i privy. Przepraszam, że tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Neluś pięknie, widno i przestronnie i fantastyczne widoki za oknami a Wasza sypialnia gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.02.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 wusia nasza sypialnia tam gdzie nad zdjęciami napisałam sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Po prostu... bajeczne te okna i widoki z nich. Ozimina wschodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 dobrze ślepemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts