wu 22.04.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 aaaaaaaaaaa jak pięknie i ten tulipanek:lol2: chałupka bardzo wypiękniała pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.04.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 wiosennie ruszyło a gdzie ruszt pod drewno? zmiana planów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.04.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzięki aniu i wusiu robert, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ależ domek dostał cieplutką kołderkę Jeszcze tylko tynk.. i będzie z zewnątrz domek skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2014 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dawno mnie tu nie było a u Ciebie takie postępy aż gęba sama mi się drze w uśmiechu I roślinki jakie wdzięczne, wiosna przyszła... a mówią, że na kamieniu kwiat nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.04.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Tylko patrzeć jak będziesz urządzać wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Neluś, pięknie to rośnie i serce rośnie! Radości mnóstwo nam tu sprawiasz takimi zdjęciami, Kochana! A ogród... Nie obchodzą go żadne katastrofy ani odbudowy, ogród wie swoje, wiosna jest i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Oj, jak ślicznie, pięknie ta kołderka otuliła dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.04.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kochani, jeszcze dziś musimy zdecydować się na kolor tynku. Niestety z desek na elewacji musieliśmy zrezygnować. Ostatecznie uznaliśmy, że tam, gdzie miały być deski damy szary tynk, a na dole, tak jak jest w projekcie - biały. Tylko jaki szary? Wiem tylko, że ma to być Baumit. Oglądałam próbki kolorów i stwierdziłam, że szarego nie ma Wszystkie jego ewentualne odcienie wpadają albo w brąz, albo w fiolet, albo w niebieski, albo w zieleń. No i zupełnie nie wiem, a wybrać musimy dziś, bo panowie potrzebują go na poniedziałek/wtorek. Chyba zdam się na Pawła. Dla niego wszystkie próbki były szare. Tyleee szarego, że nic tylko wybierać. O jakże się zdziwił, kiedy go zapytałam: "A gdzie tutaj są próbki szarego?" Gdybyście mieli jakieś doświadczenia z ala szarym baumitem, dajcie znać. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.04.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Niestety doświadczeniami z baumitem podzielić się nie mogę, ale trzymam kciuki za tynk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.04.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kolor wybrany. Strasznie się boję, żeby nie okazał się szkaradny A tak na budowie było dziś po całym dniu pracy. Na zdjęciach blachodachówka wyszła niebieska. W rzeczywistości jest czarna. Działa tez pan elektryk. Ale jakoś tak na wolnych obrotach. Oby dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 no idą chłopaki jak burza cudnie wygląda domek a kolor na pewno świetnie wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nelli Miałam podobny problem przy wyborze szkła do kuchni Ostatecznie wybrałam szarość wychodzącą z brązu wyszło bardzo ładnie. A wy na który odcień się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.04.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kolor o numerze 0863, szarość wychodząca z niebieskiego. Ostatecznie kolor klepnął Paweł. Jak coś to będzie na niego A powiedzcie mi taką rzecz. Robić cokolik w szarych płytkach lub kamieniu, czy zjechać białym tynkiem (od góry dolnych okien będzie biały tynk) do samego dołu? Coś mi się wydaje, że jak zrobimy cokolik to ten biały pas będzie dosyć wąski i że go przytłoczy ogrom szarej góry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.04.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jest jeszcze opcja, że zrobimy biały cokolik. U naszej ane3ka1 są cudne białe płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 24.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja standardowo.... poczepiam się trochę... Nelly.. pokaż ta fotkę gdzieś na wątkach hydrauliczno-instalatorskich !! to jest ewidentny błąd w sztuce... nie powinno się krzyżować rur... a domek Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.04.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzięki Piotrek. Zapytamy i zwrócimy hydraulikom na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.04.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Domek jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 24.04.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A tak z ciekawości.... kto będzie mył tyle okien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek2009 25.04.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Piękny dom. Mam pytanie o okna. Co to jest to pod oknami? Pytam o ten wąski pasek betonu komórkowego pod oknami? Czy to jakiś system mocowania okien poza obrysem muru w ociepleniu? Czy na tym opiera się okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts