rasia 04.05.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Rasiu, Arniko, Emilu i Wam Drodzy Mężowie wymienionych Pań! Serdecznie dziękujemy za cudowną niespodziankę w postaci odwiedzin Szkoda, że tak prędko musieliście wracać. Było nam baaardzo miło! Zapraszamy znowu!!! Dziękujemy i my . Domek cudny i niesłychanie kompaktowy:yes:. Czapka z głowy z ukłonem w stronę Roberta za okno w salonie!!!:cool: Oficjalnie już mogę złożyć gratulacje!!! Uściski dla Was, Dzieciaków i Rodziców(szarlotka była przepyszna!!!) I ODWAGI Wam życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 05.05.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nelli to ja też już oficjalnie gratuluję.Siedzialam cichutko jak myszka:))))))))))))Pozdrawienia dla całej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.05.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Oooch, nowy domek i nowy potomek! Gratuluję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.05.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Kochani, serdecznie dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa Oby Maleńkiej nie spieszyło się na ten świat tak jak się spieszy Ma jeszcze sporo czasu A dziś przychodzę do Was ze zdjęciami prawie ukończonej elewacji. Jutro panowie dokończą montować rynny, no i zostanie nam do zrobienia cokolik. Obłożymy go prawdopodobnie tymi samymi płytkami, co komin. Może znacie kogoś, kto mógłby to zrobić? Mój kochany pan płytkarz Marek ma niestety tak napięty grafik prac, że pierwszy wolny termin, jaki nam zaproponował to przyszły rok Ostatecznie Paweł będzie kładł płyteczki sam, ale wiem, że nie czuje się w takiej robocie zbyt pewnie. Woli kłaść drewniane podłogi. Dziś ujęcia z nieco innej perspektywy, żeby Was nie zanudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Łaaaałłł Jak CUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pięknie to wygląda! I nie wiem, czy to złudzenie czy nie, ale... Wasz domek to DOM, a nie domeczek, on jest DUŻY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pięknie teraz bez rusztowań wygląda, czy sama wybrałaś się na wycieczkę po okolicy by uwiecznić dom ze wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.05.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ślicznie wyszło.... a działka.... pięknie, super miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.05.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Po pierwsze gratuluję córeczki! I życzę dużo zdrowia i sił! Domek wygląda bardzo dobrze! Pewnie, że szkoda tego drewna, likwidacji okien czy wprowadzonych podziałów w innych. Muszę pomarudzić, taka moja rola, ale to zmiany zaledwie estetyczne. Obawiam się o kilka rozwiązań technicznych czy funkcjonalnych wprowadzonych przez Was z powodów finansowych - oby nie mściły się w przyszłości. Tak jak pisałem u siebie, nie przejmuj się znów tak bardzo moimi uwagami, gdyby były to bardzo poważne problemy, na pewno działałbym, a nie tylko marudził sobie pod nosem... Do dziś byłem pewien, że ten dom jest skrojony na Waszą miarę i na pewno będzie Wam w nim dobrze, A teraz co? Jak mam spokojnie spać??? Projektujemy dodatkowy pokoik? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pięknie to wygląda! I nie wiem, czy to złudzenie czy nie, ale... Wasz domek to DOM, a nie domeczek, on jest DUŻY! Na pewno nie jest duży, ale fakt - na mikrusa nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jak wjeżdżaliśmy do miejscowości Nelków.. to od razu wiedziałam, który to dom.. nie mając pojęcia wcześniej.. Góruje nad innymi.. prostotą, elegancją, kolorami... oknami... Jest super... Robret.. a da się rozciągnąć ten dom nad stary garaż???/ bo tam chyba fundament został... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.05.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Pewnie, wszystko się da...Od tej strony jest teraz jednak wejście i kuchenne okno, a na piętrze sypialniane, więc nie tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Półpietro na.. takich słupach;)?????? wówczas i kuchnia ma okno i na górze też.. Teraz to już po ptokach.. chyba.. Co nie znaczy, że dom jest boski.. góry ja tylko nie zwiedziłam.. z dołu też było ciut widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.05.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nelciu, Sierpniowe też są fajne . My podobnie - mamy / mieliśmy problem z "pośpiechem" dzidziusia, ale udało się. Zaczęliśmy właśnie 9 mies, więc odetchnęłam i czekam na godzinę 0 . Ślę dużo dobrych, ciepłych myśli Dom z każdymi zdjęciami coraz bardziej imponujący Jak tak dalej pójdzie, to i Wy prześcigniecie nas z zamieszkaniem Fajnie, że macie ciągły troskliwy głos Roberta, który on sam pokornie nazywa marudzeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Neluś gratulacje przede wszystkim z powodu nowego słodziaka no i cudnego domku, elewacja wygląda super. P.S Czemuście baby nic nie mówiły, że jedziecie w odwiedziny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Martuśka, to był impuls chwili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 impuls nie impuls trza bylo dac znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.05.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Martusia,ale zawsze możemy zrobić drugą turę odwiedzin u Nelków.Jestem otwarta na propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nooo w ciągu 15 minut wyjechaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Trochę mnie nie było i już nikt o mnie nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts