Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

Rasiu, Arniko, Emilu i Wam Drodzy Mężowie wymienionych Pań! Serdecznie dziękujemy za cudowną niespodziankę w postaci odwiedzin :hug::wiggle:

Szkoda, że tak prędko musieliście wracać. Było nam baaardzo miło! Zapraszamy znowu!!!

Dziękujemy i my :D. Domek cudny i niesłychanie kompaktowy:yes:. Czapka z głowy z ukłonem w stronę Roberta za okno w salonie!!!:cool::cool::cool:

Oficjalnie już mogę złożyć gratulacje!!! ;) :lol:

Uściski dla Was, Dzieciaków i Rodziców(szarlotka była przepyszna!!!) I ODWAGI Wam życzę!!! ;):yes::hug:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, serdecznie dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa :) Oby Maleńkiej nie spieszyło się na ten świat tak jak się spieszy :) Ma jeszcze sporo czasu :)

A dziś przychodzę do Was ze zdjęciami prawie ukończonej elewacji. Jutro panowie dokończą montować rynny, no i zostanie nam do zrobienia cokolik. Obłożymy go prawdopodobnie tymi samymi płytkami, co komin.

Może znacie kogoś, kto mógłby to zrobić?

Mój kochany pan płytkarz Marek ma niestety tak napięty grafik prac, że pierwszy wolny termin, jaki nam zaproponował to przyszły rok ;)

Ostatecznie Paweł będzie kładł płyteczki sam, ale wiem, że nie czuje się w takiej robocie zbyt pewnie. Woli kłaść drewniane podłogi.

Dziś ujęcia z nieco innej perspektywy, żeby Was nie zanudzić :)

DSCN3299.JPG?gl=PL

DSCN3300.JPG?gl=PL

DSCN3301.JPG?gl=PL

DSCN3302.JPG?gl=PL

DSCN3303.JPG?gl=PL

DSCN3305.JPG?gl=PL

DSCN3306.JPG?gl=PL

DSCN3308.JPG?gl=PL

DSCN3309.JPG?gl=PL

DSCN3310.JPG?gl=PL

DSCN3312.JPG?gl=PL

DSCN3311.JPG?gl=PL

DSCN3315.JPG?gl=PL

DSCN3317.JPG?gl=PL

DSCN3319.JPG?gl=PL

DSCN3320.JPG?gl=PL

DSCN3321.JPG?gl=PL

DSCN3322.JPG?gl=PL

DSCN3324.JPG?gl=PL

DSCN3325.JPG?gl=PL

DSCN3326.JPG?gl=PL

DSCN3331.JPG?gl=PL

DSCN3332.JPG?gl=PL

DSCN3334.JPG?gl=PL

DSCN3335.JPG?gl=PL

DSCN3345.JPG?gl=PL

DSCN3347.JPG?gl=PL

DSCN3348.JPG?gl=PL

DSCN3323.JPG?gl=PL

:wiggle:

Po pierwsze gratuluję córeczki! I życzę dużo zdrowia i sił!

Domek wygląda bardzo dobrze! Pewnie, że szkoda tego drewna, likwidacji okien czy wprowadzonych podziałów w innych. Muszę pomarudzić, taka moja rola, ale to zmiany zaledwie estetyczne. Obawiam się o kilka rozwiązań technicznych czy funkcjonalnych wprowadzonych przez Was z powodów finansowych - oby nie mściły się w przyszłości. Tak jak pisałem u siebie, nie przejmuj się znów tak bardzo moimi uwagami, gdyby były to bardzo poważne problemy, na pewno działałbym, a nie tylko marudził sobie pod nosem...

Do dziś byłem pewien, że ten dom jest skrojony na Waszą miarę i na pewno będzie Wam w nim dobrze, A teraz co? Jak mam spokojnie spać??? Projektujemy dodatkowy pokoik? :D:D:D

Jak wjeżdżaliśmy do miejscowości Nelków.. to od razu wiedziałam, który to dom.. nie mając pojęcia wcześniej..

Góruje nad innymi.. prostotą, elegancją, kolorami... oknami...

Jest super...

Robret.. a da się rozciągnąć ten dom nad stary garaż???/ bo tam chyba fundament został... ;)

Nelciu,

Sierpniowe też są fajne :). My podobnie - mamy / mieliśmy problem z "pośpiechem" dzidziusia, ale udało się. Zaczęliśmy właśnie 9 mies, więc odetchnęłam i czekam na godzinę 0 :). Ślę dużo dobrych, ciepłych myśli :hug:

Dom z każdymi zdjęciami coraz bardziej imponujący :wiggle:

Jak tak dalej pójdzie, to i Wy prześcigniecie nas z zamieszkaniem :D

Fajnie, że macie ciągły troskliwy głos Roberta, który on sam pokornie nazywa marudzeniem :D.