Mmelisa 17.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nelcia, meble mi sie bardzo podobaja, ale jedyny mankament to lawa... mam taka od 2 lat i jest w oplakanym stanie... drewno jest bardzo miekkie przez co widac kazde wglebienie zarysowania, ciezko sie domywa jak dzieci przez przypadek uzyja mazakow (tutaj nie ma ratunku),ale ogolnie lubie ja, nawet w tym oplakanym stanie w jakim teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nelciu, strasznie się cieszę, ze ruszacie z budową. Przyciskam do serducha i kciuki trzymam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.06.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nelli, Jakie piękne fotki i jak cieszą oczy. :wave: Gratuluję nowego wątku, nowego domku i nowego szczęśliwego początku. Teraz będzie już tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.06.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dziś byli panowie od przeróbki wody A na działce czekała na mnie taka niespodzianka Dziękuję za wszystkie wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nelli, jak pięknie Ci zakwitł, jak wspaniale się uśmiechnął ten krzew (jaśminowiec, tak?)! Będzie dobrze, takie kwiaty na początek robót to tylko dobry znak może być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hakuuuna Matataaa!!!:wiggle: Teraz jeszcze powinnaś puścić jutro ten kawałek na cały regulator i panowie murarze pod dyktando Pana Tomka jak się rozkręcą do rytmu... tak postawią w tydzień domek cały!!! Cześć Słonko:D. Super fotki:D. Jaśmin przepiękny! To dobry znak na całą budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.06.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tak to jaśmin. Mój jedyny krzaczek (z trzech), który się ostał Jutro "maszyna" powinna ruszyć. Jedyny pech to nieobecność zarówno Pawła (praca), jak i moja (wycieczka szkolna dwudniowa) Ale wierzę, że panowie dają radę, choć mnie chyba poskręca zanim wrócę No i nie zobaczę "na żywo" pana Tomka, a chciałam mu się rzucić na szyję Pan Tomek czytał mój wpis na Leśnym domku (ostatnia strona) i prosił o małe sprostowanie. Może zacytuję: "Dziękuję bardzo za nadesłanie linka. Od razu prostuję, że sprawą zainteresowali się moi szefowie (czyli właściciele firmy) i to oni poprosili mnie o kontakt z Państwem. Ja jestem tylko "przekaźnikiem". Jestem też do Państwa dyspozycji w sprawach technicznych i chętnie rozwieję Państwa wątpliwości, jeśli tylko takie będą na każdym etapie budowy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam się i ja. Bardzo szybko przybywa Ci postów i nowi nic z tego wątku nie wiedzą... Chyba musisz edytować pierwszy wpis i tam umieścić swoją historię. Trzymam kciuki za bezproblemową budowę (oby jak najmniej narzekań budowlańców na projektantów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Neluś nie dość że jaśminowiec piękny to jeszcze ten zapach:lol: nosa z krzaka bym mogła nie wyjmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Robert.. a gdzie tam nowi... tu Wszyscy "starzy" forumowicze;) Witam Nelciu... Noo woda potrzebna, a prund jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.06.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 wiem wiem, ale ilu nowych jeszcze będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Skoro Jesteś.. to powiem Ci tylko jedno... świetna robota. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.06.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam się i ja. Bardzo szybko przybywa Ci postów i nowi nic z tego wątku nie wiedzą... Chyba musisz edytować pierwszy wpis i tam umieścić swoją historię. Trzymam kciuki za bezproblemową budowę (oby jak najmniej narzekań budowlańców na projektantów ) Tak, tak, noszę się z tym zamiarem, gorzej z realizacją. Ale naprawię to, najpóźniej na początku wakacji Robert.. a gdzie tam nowi... tu Wszyscy "starzy" forumowicze;) Witam Nelciu... Noo woda potrzebna, a prund jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witaj Nelli:) Będę kibicować - mocno kciuki ściskam&&&&&&& A zdjęcia przepiękne o mnóstwo w nich optymizmu... Hakuna matata i do przodu:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.06.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 witam się cieplutko i melduję do oglądania ależ się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nelciu, nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam widząc wątek Z przyjemnością będę kibicować i podglądać jak realizujecie nowe plany. Mocno trzymam kciuki za prędki finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nelli z każdym dniem do przodu! super! woda jest, fundamenty są, ogród kwitnie- połowa roboty za wami Ściskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 20.06.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj Nelciu bardzo się cieszę że jesteś pełna nadziei i optymizmu. Ja się przyłączam i zostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nelka, az łza radości sie w oku kreci jak patrze na te zdjecia. Melduję się na Twoim nowym posterunku Super, po prostu super - hiper. Swietne meble wybrałaś HAKUNA MATATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nelcia wróciłaś już z tej wycieczki.. Jak tak to aparat w rękę i jeszcze przed pracą fotki zrób i w przerwie je wstaw...Bo My tu kibicujemy i kciuki zaciskamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts