Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

Nelcia, meble mi sie bardzo podobaja, ale jedyny mankament to lawa... mam taka od 2 lat i jest w oplakanym stanie... drewno jest bardzo miekkie przez co widac kazde wglebienie zarysowania, ciezko sie domywa jak dzieci przez przypadek uzyja mazakow (tutaj nie ma ratunku),ale ogolnie lubie ja, nawet w tym oplakanym stanie w jakim teraz jest :D

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hakuuuna Matataaa!!!:wiggle::wiggle::wiggle:

Teraz jeszcze powinnaś puścić jutro ten kawałek na cały regulator i panowie murarze pod dyktando Pana Tomka jak się rozkręcą do rytmu... tak postawią w tydzień domek cały!!! :wave:

Cześć Słonko:D. Super fotki:D. Jaśmin przepiękny! To dobry znak na całą budowę!:yes:

Tak to jaśmin. Mój jedyny krzaczek (z trzech), który się ostał :)

Jutro "maszyna" powinna ruszyć. Jedyny pech to nieobecność zarówno Pawła (praca), jak i moja (wycieczka szkolna dwudniowa) :sick:

Ale wierzę, że panowie dają radę, choć mnie chyba poskręca zanim wrócę :cool:

No i nie zobaczę "na żywo" pana Tomka, a chciałam mu się rzucić na szyję ;)

Pan Tomek czytał mój wpis na Leśnym domku (ostatnia strona) i prosił o małe sprostowanie. Może zacytuję:

"Dziękuję bardzo za nadesłanie linka. Od razu prostuję, że sprawą zainteresowali się moi szefowie (czyli właściciele firmy) i to oni poprosili mnie o kontakt z Państwem. Ja jestem tylko "przekaźnikiem". Jestem też do Państwa dyspozycji w sprawach technicznych i chętnie rozwieję Państwa wątpliwości, jeśli tylko takie będą na każdym etapie budowy."

:rolleyes:

Witam się i ja. Bardzo szybko przybywa Ci postów i nowi nic z tego wątku nie wiedzą... Chyba musisz edytować pierwszy wpis i tam umieścić swoją historię. Trzymam kciuki za bezproblemową budowę (oby jak najmniej narzekań budowlańców na projektantów :no: )

Tak, tak, noszę się z tym zamiarem, gorzej z realizacją. Ale naprawię to, najpóźniej na początku wakacji :)

Robert.. a gdzie tam nowi... tu Wszyscy "starzy" forumowicze;)

Witam Nelciu...

Noo woda potrzebna, a prund jest?

:yes: