Mmelisa 13.05.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Dokładnie tak jak pisze Arnika Nie ma to jak łopatologiczne tłumaczenie oczywiście płci męskiej, bo my kobiety szybko chwytamy o co chodzi Nelli muszę wgrać zdjęcia na neta i dopiero wtedy na priva wkleję, bo nie da rady wkleić bezpośrednio z kompa... zrobię to jutro ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.05.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No jeśli Ty nerwowa jesteś, to co o mnie powiedzieć???? :D:D:hug: No to jak masz te zdjęcia z centralnego odkurzacza to już jest dobrze.. A deszczówka.. banalna... z czterech rynien złapać spadek w jeden róg działki... tam wykopać studnie, włożyć kręgi i z czapki... Wpadnij do nas to ja temu Twojemu facetowi łopatologicznie wytłumaczę... Arnika, to jest dobry pomysł. Oddam P. w Twoje ręce Dokładnie tak jak pisze Arnika Nie ma to jak łopatologiczne tłumaczenie oczywiście płci męskiej, bo my kobiety szybko chwytamy o co chodzi Nelli muszę wgrać zdjęcia na neta i dopiero wtedy na priva wkleję, bo nie da rady wkleić bezpośrednio z kompa... zrobię to jutro ok.. O tak, my kobiety... Wierzcie mi, że jakbym tylko mogła to kopię już rowy pod te rury (zanim koparka nadjedzie) Oj, ta ciąża uczy mnie pokory, ale to dobrze, bardzo dobrze Mmelisko, jasne, poczekam, a jakby coś to może też być na email. Prześlę privem. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Moze byc email...pojdzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.05.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nelcia, Gdybyś potrzebowała jednak fachowca od CO, to mam namiar (brał 200 zł za punkt) - daj znać to wyślę . U nas wyszło 6 punktów, ale mamy duży dom (2 szufelki - wiatrołap i kuchnia, 3 gniazda, 1 podłączenie główne do jednostki). My też nie mamy jeszcze jednostki centralnej. O pompę możesz podpytać Basię74. Ma za sobą 1,5 sezonu i z tego co wiem jest bardzo zadowolona . Deszczówkę łapiemy tak jak napisała Arnika Moich płytkarzy Ci nie polecę, bo darzę Cię sympatią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nelcia, no co ja czytam, co ja czytam :D:D takie dobre wiadomości, gratuluję z całego serca i będę mocno zaciskać, aby przyjście na świat małej Księżniczki poszło zgodnie z planem, bezproblemowo i szczęśliwie Domek cudnisty i taki...bardzo, bardzo Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nelcia, Gdybyś potrzebowała jednak fachowca od CO, to mam namiar (brał 200 zł za punkt) - daj znać to wyślę . U nas wyszło 6 punktów, ale mamy duży dom (2 szufelki - wiatrołap i kuchnia, 3 gniazda, 1 podłączenie główne do jednostki). My też nie mamy jeszcze jednostki centralnej. O pompę możesz podpytać Basię74. Ma za sobą 1,5 sezonu i z tego co wiem jest bardzo zadowolona . Deszczówkę łapiemy tak jak napisała Arnika Moich płytkarzy Ci nie polecę, bo darzę Cię sympatią . O Ewuś to bardzo proszę o ten namiar (nie wiedziałam, że jesteśmy z tych samych stron ) w razie gdyby jednak nie udało się nam samym tego zrobić (póki co nic nie wskazuje, żeby się udało). Dziękuję za wszystko! Nelcia, no co ja czytam, co ja czytam :D:D takie dobre wiadomości, gratuluję z całego serca i będę mocno zaciskać, aby przyjście na świat małej Księżniczki poszło zgodnie z planem, bezproblemowo i szczęśliwie Domek cudnisty i taki...bardzo, bardzo Wasz Dziękuję tolu Kochana Mmelisko, dzięki za mailika i zdjęcia! Cmok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ooooOOOOOO Nie ma za co obiecane-wyslane ja tez dziekuje... gdyby nie zdjecia to bym nie wiedziala kto to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2014 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nelcia- dom jest PIĘKNY :) Słów brak. Strasznie się cieszę, bo ...sama wiesz. Jest ZAJEBISTY Walcz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.05.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Zaraz wyślę . Firma jest z K-c, ale obsługuje również woj. opolskie, małopolskie i inne, więc i do Ciebie nie powinno być jej daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 03.06.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 GRATULACJEEEEE Nelli, super wiadomość, też chcę, jak tu męża przekonać , a domek piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Zgryz mam i spać nie mogę. Nie wiem, co zrobić z tym skrzyżowaniem rur hydraulicznych. Pan od roboty nie widzi problemu, więc poprawić chyba nie zamierza Neli.... nie przejmuj się tak tymi rurami to jest ewidentny błąd w sztuce( po prostu tak się nie robi ) ale raczej nie będzie on miał wpływu na wasze pożycie małżeńskie czy wychowanie dzieci nie wspominając o tym że woda będzie jednak krażyć we właściwa stronę ott przypadek jakich jest wiele na budowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.06.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dzięki Nefciu, pendrak :hug: Julianko bardzo Ci dziękuję, a jak się sprawy potoczyły napiszę na priv Z wieści budowlanych to pan elektryczny zakończył chodzenie swoimi ścieżkami Oby tylko wszystko hulało Inny pan zamontował wszystko, co potrzebne do odkurzacza centralnego (jednostkę mamy z leśnego domku, była zawieszona w kotłowni, ocalała) Panowie od tynków mieli wchodzić 15 maja. Na dzień przed, podczas rozmowy telefonicznej ze zdziwieniem stwierdzili, że nic im o tym nie wiadomo i ...."tu zaszła zmiana w scenach mojego widzenia" bo jak na mnie przystało powinnam była wpaść w oszołomienie i złość okraszoną rzewnymi łzami lub co najmniej :bash:a ja tymczasem (no może po chwili zastanowienia ) zaczęłam się śmiać No co zrobię? Co? Trudno. Znaleźliśmy innych. Nowi panowie mieli wejść wczoraj, ale przesunęli na dziś/jutro - jak ja to uwielbiam Czyli, że przy dobrych wiatrach, hest szansa na rozpoczęcie tynkowania w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, coby wyszły równo. Tego się boję maksymalnie. Mam na tym punkcie małego bzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.06.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) W wolnych chwilach siedzę i myślę nad naszą sypialnią, która ma być jednocześnie pokojem dla Maleństwa. Musimy się podzielić, ale mi to wcale nie przeszkadza. Nie wiem tylko, jak to wszystko ugryźć, żeby było funkcjonalnie i ładnie i żeby się przede wszystkim nie zagracić. Może Wam pokażę, jak to wygląda na rzucie i co już do tego pokoju mamy. Z garderoby musimy na razie zrezygnować. Mamy szafę łóżko http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-rama-ozka__0174562_PE328215_S4.JPG bieliźniarka (trochę poturbowana po pożarze, ale będziemy ją odratowywać) Ewentualnie (jak wejdzie) komoda Hemnes (nie mamy) biała http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-komoda--szuflad__0152649_PE311002_S4.JPG lub niebieska http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-komoda--szuflad__0152710_PE311011_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-komoda--szuflad__0251049_PE389681_S4.JPG Śliczna ta niebieska No i dla Maleńkiej łóżeczko http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/sniglar-ozko-dzieciece__70457_PE185756_S4.JPG stół do przewijania http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/sniglar-sto-do-przewijania__0119722_PE276153_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/sniglar-sto-do-przewijania__0255227_PE399559_S4.JPG Chodzi o to, jak zaaranżować kącik dla dzieciątka i przestrzeń dla rodziców? A kolory? Biały, niebieski, błękit, może granat..... albo odrobinka różu; szary? Ratunku Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.06.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Neli.... nie przejmuj się tak tymi rurami to jest ewidentny błąd w sztuce( po prostu tak się nie robi ) ale raczej nie będzie on miał wpływu na wasze pożycie małżeńskie czy wychowanie dzieci nie wspominając o tym że woda będzie jednak krażyć we właściwa stronę ott przypadek jakich jest wiele na budowie ... No nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dodam tylko, że szafa ostatecznie może wylądować na dole, w salonie, na tej ścianie, gdzie ma kiedyś być biblioteczka. A do sypialni, do kącika dziecka chciałabym jeszcze upchnąć taki fotel http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/strandmon-fotel__0164703_PE319846_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/strandmon-fotel__0257130_PE401540_S4.JPG Jeden z pomysłów jest taki, żeby podzielić pokój na dwie części. Okno wyznaczałoby linię podziału. I np na lewo od okna (tego do podłogi, 90x150, patrząc od drzwi wejściowych do pokoju) byłaby część rodziców, a na prawo - dziecka. No i zgodnie z tym podziałem rozłożyć meble. Nie wiem. Teraz, przy surowych ścianach ciężko mi to sobie wyobrazić. Może po tynkach będzie łatwiej. Niestety nie umiem robić wizualek Tak, jak myślałam w sprawie tynków, z czwartku/piątku zrobił się poniedziałek. Jestem spokojna, całkowicie opanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 rzuty zjadło powierzchnie zostały;) Neluś a czy ta garderoba jest już wydzielona trwałymi ściankami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Nie wusia, garderoba nie jest jeszcze wydzielona. Ale, że zdjęć nie widać? Ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 u mnie zamiast rzutów 4 razy opisówka pomieszczeń coś mi po głowie łazi ale bez obrazka ciężko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.06.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Tak jest – tylko powtórki opisów widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts