Nelli Sza 06.06.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Faktycznie, teraz widzę to, co wy. Zaraz to poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że teraz widać rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Neluś ja bym łóżko przestawiła do przyszłej garderoby, na ścianie z drzwiami po prawej stronie dużą komodę, w górnym rogu łóżeczko i przewijak a bieliźniarka może wejdzie pod oknem gdzie łóżko było a fotel zależy jakie szerokie łóżko ale może się zmieści koło łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dzięki wusia za głos Zapomniałam dodać, że w tym pokoju jest tylko jedno okno, to do podłogi, nie ma tej kostki (niestety) Ja sobie to próbuję wyrysować, ale na kartce, więc nie mam jak Wam pokazać, a zdjęć kartce już nie robię, jak za dawnych lat bo się trochę od wtedy zestarzałam i nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Przeglądam ciekawe inspiracje na kąciki dziecięce i widzę, że jest tego mnóstwo i że szaleństwo totalne. Sama już nie wiem, co mi się podoba Ale chyba chciałabym coś z niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dorzucę może jeszcze takie ujęcie sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A jakby dać łóżko po prawej lub lewej str drzwi ew na ścianie z oknem a po przeciwprostokątnej po całości ściany dać szafę... tak wzdłuż łóżka...to masz połowę pokoju po jednej stronie wolne... dla małej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 1-łóżko 2-łóżeczko 3-przewijak i bieliźniarka tylko nie wiem jakie wymiary 4-komoda hemnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 07.06.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dłuższą chwilę nie zaglądałam, a tu domek wypiekniał i córeczka w drodze Gratulacje! Ja mam synka z końca sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Arnika, wusia, Eveline bardzo dziękuję! Dziś weszli panowie od tynków wewnętrznych :wiggle:Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Trzymamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.06.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Dzięki rasiu Dalej myślę nad tą naszą sypialnią.... Jeżeli wszystko nadal pójdzie w takim tempie to kącik z łóżeczkiem nie będzie juz potrzebny, bo dziecko po prostu będzie na nie za duże Może lepiej zacząć planowanie pokoju dla dwulatka zamiast sypialni z kącikiem dla noworodka No dziś jest po prostu do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Neli uszy do góry Dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2014 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nie martw się, kochana, zobaczysz, że nie będzie tak źle. Tylko Ty, jak każda z nas, chciałabyś już mieć gotowe, zrobione na czas, wg umowy... A firmy jakoś najczęściej z tym problem mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.06.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dzięki rasiu . Jeżeli wszystko nadal pójdzie w takim tempie to kącik z łóżeczkiem nie będzie juz potrzebny, bo dziecko po prostu będzie na nie za duże Może lepiej zacząć planowanie pokoju dla dwulatka zamiast sypialni z kącikiem dla noworodka No dziś jest po prostu do bani Nelli, jeśli Cię to pocieszy, to mój projekt domu leży 3-ci miesiąc w adaptacji, więc jeśli budowa pójdzie w tym samym tempie, to jeśli zdecyduję się na drugie dziecko, to urządzę mu pokój dla nastolatka dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.06.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dzięki Gosiu, DPSiu i pendrak Byłam przedwczoraj na budowie. Tynki się robią Ale masakra, jak tam wygląda :jawdrop:W sensie - BURDELLOOOO Pan powiedział, że w poniedziałek powinni skończyć, no i mam nadzieję, że trochę ten bałagan ogarną. Bo jak nie, to ja będę musiała, a że ostatnio WNERW mam duży to powinno pójść raz dwa A potem - najgorszy etap jak dla mnie bo mam mieszane uczucia. INSTALACJA GRZEWCZA. Naprawdę jestem przerażona, czy i jak to wszystko będzie:cool: pendrak, o my biedne Nie martw się, damy radę. Ja, na razie, wiję powoli gniazdko dla pisklaka w domu moich rodziców, czyli tutaj, gdzie teraz mieszkamy, ale mam nadzieję, że w nowym domku też się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Byłam przedwczoraj na budowie. Tynki się robią Ale masakra, jak tam wygląda :jawdrop:W sensie - BURDELLOOOO Pan powiedział, że w poniedziałek powinni skończyć, no i mam nadzieję, że trochę ten bałagan ogarną. Bo jak nie, to ja będę musiała, a że ostatnio WNERW mam duży to powinno pójść raz dwa Tez tak masz? ze jak wnerw to szybsze obroty w recach? Bedzie dobrze... chociaz u mnie nawet jak po sobie posprzatali to i tak musialam skrobac i szorowac podlogi.... Witam i daje znac ze zagladaqm i kibicuje...zeby ten pokoik udalo sie predzej zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.06.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Tez tak masz? ze jak wnerw to szybsze obroty w recach? O tak! Tylko energii nieproporcjonalnie więcej wtedy uchodzi co dla męża jest akurat dobre, bo już nie ma się siły jadaczką obracać i jadem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 :lol2: Jakbym o sobie czytala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.06.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dawno nie było zdjęć to wkleję nasze ostatnie nabytki, oczywiście nieplanowane. Ikea nas zmusiła bo wycofuje AKURAT TEN (szarobrązowy) materiał. Serio, śmiesznie to brzmi, ale na chyba 8 dostępnych kolorów tego już nie ma i nie będzie. Przynajmniej tak nam powiedzieli. U nas w Katowicach sofy dwuosobowe się skończyły, a trzyosobowe były ostatnie trzy sztuki no i musiałam znowu narobić rabanu Oczywiście stoicki spokój mojego męża nie zgadzał się z szarpaną dzikimi wyobrażeniami (co ja zrobię, jak je wysprzedają) moją naturą. I ostatecznie kanapy kupiliśmy. Jak już nie działają żadne argumenty to pomaga ten, że "I tak kupię, bo zarabiam. I nie po to wypruwam z siebie flaki, żeby nawet nie móc kupić kanapy. Czy ja jeżdżę na wypasione wakacje? Czy rozbijam się super drogimi furami? Nie, chcę tylko tej jednej, jedynej, maleńkiej i jakże wygodnej dla mojego kręgosłupa kanapy, kanapeczki...." itd, itd, itp... Wiązanki bywają różne. Nie zawsze uda się postawić na swoim, bo nie zawsze działają, ale najczęściej tak. A kiedy jeszcze okrasić je chlipaniem i głośnym smarkaniem to dodatkowo nabierają mocy Taka ze mnie zozła, ale czy ja kiedyś mówiłam, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts