Nelli Sza 20.06.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Powiem wam, że hitem wizualnym nie są, ale z kolei są tak mega wygodne, że innych nie braliśmy pod uwagę. No, tylko to, że miały być kupione po wprowadzce W poście wyżej zapomniałam dodać, że dwójkę kupiliśmy z 30% rabatem, a to też ważne, prawda? Tak, poza byciem zozłą, miewam wyrzuty sumienia i tak szukam sobie usprawiedliwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.06.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jeżeli czytaliście lesny domek, to tam, na górze, gdzie miał powstać taki pokoik telewizyjny (tam, gdzie wywaliłam ściany, najpierw pralni, a potem pokoju) miała stać właśnie ta kanapa Nawet po nią pojechaliśmy, ale nie kupiliśmy bo nie było akurat na stanie dwójki w tym kolorze. Byłam wtedy załamana, ale teraz, z perspektywy czasu cieszę się, bo dosłownie kilka dni później był ten pożar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ważne by dobrze zatarte były, bo to na lata. A sprzątanie... co cóż powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To gdzie kupiłaś te kanapy skoro w Katowicach już nie mieli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Neluś Ty nie szalej bo do sierpnia jeszcze kawałek czasu jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.06.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Arniczko, chyba mnie źle zrozumiałaś lub ja zbyt zawile napisałam. Chodziło mi o to, że dwuosobową kupiliśmy ostatnią, no a trójkę, tak jak napisałam - jedną z trzech ostatnich. Być może te dwie ostatnie trójki jeszcze są. Ale to tylko jeśli chodzi o Tidafors kolor szarobrązowy. Pozostałe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.06.2014 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dzięki gosiek wusia, ja tak na spokojnie, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 fajne sofki wygladaja na wygodne, tez ostatnio ogladalismy ale ciut inne i zapragnelam zmiany ale połów sie nie zgodzil, żąda odpoczynku po ostatnich pracach. nie mam sumienia go zajeżdżac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Nelli i zołza!!! :rotfl: Dawno się tak nie ubawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.06.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 tia Nelli i na spokojnie:P:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Podobaja mi sie te kanapy a argumenty.... musze chyba nad soba popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.06.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 wusia za dużoś się leśnego domku naczytała i teraz są efekty :hug: Melisko, zapraszam po wprowadzce do posiedzenia sobie na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.06.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Wróciłam właśnie z budowy. Byłam odebrać tynki, wizualnie na razie. Jutro będziemy się liczyć Wyszło nam tego 500 m :jawdrop:no ale liczyliśmy w te i wewte i nie chce być inaczej. Panowie posprzątali po sobie i znowu jest ładnie, ech jak ja bym już chciała się wprowadzać Muszę porobić jakieś fotki, to tutaj zapodam. Miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nelly pewnie Panów uszy piekły po ostatnich wpisach tutaj...wiec posprzątali po sobie Będę czekała na zdjęcia... a teraz życzę miłego i słonecznego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.06.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nelli im mniej się będziesz denerwować, tym Niunia będzie spokojniejsza. Warto się pozytywnie do wszystkiego nastawiać, dzięki temu łatwiej Wam będzie się potem spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.06.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nelli im mniej się będziesz denerwować, tym Niunia będzie spokojniejsza. Warto się pozytywnie do wszystkiego nastawiać, dzięki temu łatwiej Wam będzie się potem spało Zgadzam się, moje dziecię nerwowe i przez pierwsze miesiące wrzeszczało bez przerwy, choć może to geny, ale z drugim może się na jogę zapiszę, to się okaże, czy opanowaniem można coś zdziałać. Brawo dla tynków Nelli coraz bliżej końca, ja chyba zwariuję zanim zaczną tą budowę, już wiem, że projekt nie do końca taki, jak chciałam , obawiam się, że popełnię wszelkie możliwe błędy, może wtedy zacznę budować drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nelli im mniej się będziesz denerwować, tym Niunia będzie spokojniejsza. Warto się pozytywnie do wszystkiego nastawiać, dzięki temu łatwiej Wam będzie się potem spało ojj nie powiedzialabym pierwsza ciaza spokojna... ja zawsze usmiechnieta... a tu z dzieckiem ciagle wstawanie..nocne chodzenie, lulanie jej na recach i spanie bez mojego cyca w buzi nie wchodzilo w gre (smoczek? dlawila sie nim...) druga ciaza sama nerwowka...(dzieki budowie) a dziecko... od poczatku spokojne... noce przespane..do karmienia raz w nocy pobudka(od 3 mca przesypiala cale noce)... az sama nie wierzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.06.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No dobra, w końcu mam tylko dwoje, obaj spokojni w miarę byli a wiem, ze u niektórych sajgon z plączącymi po nocach dziećmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts