Nelli Sza 23.06.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Niom, różnie to bywa Moja dwójka w sumie też była spokojna, oczywiście do czasu, a ja nerwus nieziemski jestem. No słowo, jestem. Staram się opanowywać, spokój też nie jest mi obcy, ale jak już się rozpędzę to zatrzymać nie mogę Mam nadzieję, że maleńka jest w tych różnych, trudnych sytuacjach mądrzejsza od matki i daje sobie na luz A z wiadomości budowlanych to z 500m2 powierzchni do tynkowania zrobiło się 540m2 co oczywiści znacznie podniosło kwotę, no ale jest skończone i chyba nawet nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nelli targuj cene.. ponoc ciezarnym sie nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.06.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Zdjęć jeszcze nie mam bo mój facet nie myśli o takim BANALE a ja ostatnio mocno spowolniałam i już tam nie pędzę jak ten Struś Pędziwiatr Ale niech tylko nabiorę wiatru w żagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.06.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nelli targuj cene.. ponoc ciezarnym sie nie odmawia O to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Bo myszy zjedzą odmawiaczowi Tak wierzono dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 dokladnie o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.06.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Nelli targuj cene.. ponoc ciezarnym sie nie odmawia Ooo to jest myśl, to ja się chyba zaciążę zanim zaczną budowę, to może taniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ooo to jest myśl, to ja się chyba zaciążę zanim zaczną budowę, to może taniej wyjdzie. byle by etap budowy trwal krocej niz ciaza... wtedy wiecej wynegocjujesz Nelcia, jak dzisiaj u Was? Tynki w domu schna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.06.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 byle by etap budowy trwal krocej niz ciaza... wtedy wiecej wynegocjujesz Otóż to, trzeba wszystko dobrze zaplanować, zacznę po złożeniu projektu do urzędu, żeby ciąża była widoczna, kiedy pojawią się murarze, jedyne, co może zburzyć mój plan to finanse . Nelli, ty pewnie tynki podziwiasz teraz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 noooooooo ja bym też popodziwiała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 I? Gdzie te fotki? Napisz choć kilka zdań Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.06.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dzięki dziewczyny! No zdjęć nie ma, bo jeszcze tam nie byłam ale dziś chyba pojedziemy wieczorem skosić, to cyknę Ostatnie dni minęły nam na poszukiwaniach naszego 20-letniego pieska, który zaginał Na szczęście dziś rano szczęśliwie odnaleźliśmy go w schronisku. Uff... Co do budowy to tynki schną, a my mieliśmy spotkanie w sprawie montażu powietrznej pompy ciepła. Ostateczne decyzje mają zapaść we wtorek. Wtedy mamy dowiedzieć się, kiedy wejdą panowie z całym tym ustrojstwem. Jejciu, mogliby się pospieszyć, bo ja chcę z porodówki jechać do nowego domku andariel, dzięki, czuję się dobrze A jak moje cudne lampki? Wyruszyły już, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.06.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Brat ma do mnie przyjechać, to moze namówię go zeby mnie na poczte zawiozl Poczta do 14 wiec jest jeszcze szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.06.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dziś już go nie męcz. Tak, z ciekawości tylko pytałam, bo wiesz....dreszczyk jest :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.06.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Melduję, że wysłane Obejrzyj czy pasują, na spokojnie. Jak nie - możesz odesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.06.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Zapomnij, że odeślę :D DZIĘKI :hug:to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.06.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 A z wyjazdu na budowę nici bo zaczęło padać i po koszeniu. Jutro chwila wytchnienia, a w przyszłym tygodniu koniecznie fotorelacja i mam nadzieję - decyzje, co do montażu instalacji grzewczej. Jesteśmy też w trakcie załatwiania kredytu. Mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i będziemy mogli w miarę szybko wykończyć domek. Przed nami też inne ważne życiowe decyzje... Ogrzejcie mnie ciepłem Waszych myśli, to bardzo pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.06.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 przytulam Cię moim wielkim niedźwiedzim ramieniem. Nie za gorąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2014 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Mocno trzymam kciuki za wszystko - możliwość wykończenia domku, inne ważne decyzje życiowe i spokojne narodziny zdrowej niuni o czasie. Buziaki i uściski zostawiam i wciąż zza krzaka podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Trzymam kciuki za pomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts