Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

Niom, różnie to bywa :) Moja dwójka w sumie też była spokojna, oczywiście do czasu, a ja nerwus nieziemski jestem. No słowo, jestem. Staram się opanowywać, spokój też nie jest mi obcy, ale jak już się rozpędzę to zatrzymać nie mogę :oops:

Mam nadzieję, że maleńka jest w tych różnych, trudnych sytuacjach mądrzejsza od matki i daje sobie na luz :)

A z wiadomości budowlanych to z 500m2 powierzchni do tynkowania zrobiło się 540m2 :evil: co oczywiści znacznie podniosło kwotę, no ale jest skończone i chyba nawet nie jest źle :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

byle by etap budowy trwal krocej niz ciaza... wtedy wiecej wynegocjujesz :D

Otóż to, trzeba wszystko dobrze zaplanować, zacznę po złożeniu projektu do urzędu, żeby ciąża była widoczna, kiedy pojawią się murarze, jedyne, co może zburzyć mój plan to finanse :lol2:.

Nelli, ty pewnie tynki podziwiasz teraz:).

Dzięki dziewczyny! No zdjęć nie ma, bo jeszcze tam nie byłam :sick: ale dziś chyba pojedziemy wieczorem skosić, to cyknę :)

Ostatnie dni minęły nam na poszukiwaniach naszego 20-letniego pieska, który zaginał :( Na szczęście dziś rano szczęśliwie odnaleźliśmy go w schronisku. Uff... :)

Co do budowy to tynki schną, a my mieliśmy spotkanie w sprawie montażu powietrznej pompy ciepła. Ostateczne decyzje mają zapaść we wtorek. Wtedy mamy dowiedzieć się, kiedy wejdą panowie z całym tym ustrojstwem. Jejciu, mogliby się pospieszyć, bo ja chcę z porodówki jechać do nowego domku ;)

andariel, dzięki, czuję się dobrze :)

A jak moje cudne lampki? Wyruszyły już, czy jeszcze nie? :rolleyes:

A z wyjazdu na budowę nici bo zaczęło padać i po koszeniu. Jutro chwila wytchnienia, a w przyszłym tygodniu koniecznie fotorelacja i mam nadzieję - decyzje, co do montażu instalacji grzewczej.

Jesteśmy też w trakcie załatwiania kredytu. Mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i będziemy mogli w miarę szybko wykończyć domek.

Przed nami też inne ważne życiowe decyzje...

Ogrzejcie mnie ciepłem Waszych myśli, to bardzo pomaga :)

Mocno trzymam kciuki za wszystko - możliwość wykończenia domku, inne ważne decyzje życiowe i spokojne narodziny zdrowej niuni o czasie.

Buziaki i uściski zostawiam i wciąż zza krzaka podglądam. :p :hug: