pendrak 02.07.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja chętnie użyczę dużo mojego ciepła, po najnowszych wiadomościach z biura architektonicznego temperatura mi się podniosła o kilka stopni, więc mam go w nadmiarze , trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja chętnie użyczę dużo mojego ciepła, po najnowszych wiadomościach z biura architektonicznego temperatura mi się podniosła o kilka stopni, więc mam go w nadmiarze , trzymam kciuki. Pendraczku przecież ja mam Twojego bloga w ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 03.07.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Pendraczku przecież ja mam Twojego bloga w ulubionych Oj Pestko, blog to dawne dzieje, kompletnie nie mam do tego głowy, ja nawiedzam za to Twoją córkę (tylko wirtualnie), super miejsce, dziękuję za namiary na oktagonalne, są boskie, ale muszę znaleźć miejsce, gdzie zobaczę je najpierw na żywo, w różnym świetle, bo z monitorami to różnie bywa, a jak nie to będę błagać tam, gdzie podałaś o płytkę testową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A ja ciągle nie przebrnęłam przez cały. Zaglądam to tu to tam i zawsze coś nowego widzę.Płytki strasznie mi chodzą po głowie. Miałam taki wymarzony wzór Pirita Rojo Octagonal w połączeniu z Estrela Azul (firma Borja Azulejos), ale przestali je do PL sprowadzać. Zaczęłam się rozglądać bardziej i te hexagony robione na wzór płytek Gaudiego mi wpadły w oko. Są spokojne, a poza tym w różnych odcieniach, które można łączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No niestety Pestko, są piękne, ale bardzo niepopularne w pl, ostatnio buszowałam w ogromnym salonie płytkowym, ale niestety 99% społeczeństwa raczej nie podziela mojego gustu, bo takich jakie mnie interesują (cementowe w stylu hiszpańskim, portugalskim, najlepiej oktagonalne) nie było wcale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.07.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Cześć heksagonalne dziewczyny Przynoszę Wam kolejną porcję płytek, tu można o nich przeczytać: http://monikagibes.wordpress.com/2014/06/02/moja-nowa-fascynacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nelcia ... plan B?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.07.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nelciu, myślę o Was ciepło i trzymam kciuki za kolejne ważne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.07.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Cześć heksagonalne dziewczyny Przynoszę Wam kolejną porcję płytek, tu można o nich przeczytać: http://monikagibes.wordpress.com/2014/06/02/moja-nowa-fascynacja/ Ten blog przeczytałam już ze dwa razy, ale ciągle muszę zobaczyć je na żywo, planuję właśnie wycieczkę do Opola, jeśli bliżej nie znajdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 14.07.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Nelli przepiękny domek budujecie! Jestem pod wrażeniem, zupełnie w moim stylu. Ogrom problemów na Was spadł a daliście radę, to niesamowite ale z drugiej strony jakie prawdziwe - najważniejsze to nie poddawać się. Życzę pomyślnego rozwiązania, przyłączam się do próśb o nie denerwowanie się bo to szkodzi dzieciątku - znam z autopsji, moja córka to kłębek nerwów. Będę stałym podglądaczem, buziaki i uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Wreszcie dokulałam się ze zdjęciami tynków Wejście lub pralnio-kotłownia lub oba te pomieszczenia w jednym Jeszcze zobaczymy, że tak powiem - w praniu WC na dole Dół, po lewej wc, za nim kuchnia Wejście i wc na dole Wejście do pokoju dziennego Pokój dzienny Widok na kuchnię Kuchnia Widok z kuchni na schody Idziemy na górę (schody pójdą w odwrotnym kierunku) Góra Pokój Julki, trochę ciężki zrobić tu zdjęcie bo na środku stoi wełna do ocieplenia dachu. Widok na kącik komputerowy, na górnym korytarzu Widok z pokoju Julki na łazienkę Łazienka I kącik komputerowy od strony łazienki Korytarz górny Na prawo wejście do pokoju Mikołajka Nasza sypialnia (ta, z którą mam zgryz z powodu rozmieszczenia rzeczy dla nas i Maluszka) Chyba ostatecznie pójdziemy na żywioł i pojeździmy z meblami w te i wewte, no i zobaczymy. Ale wiecie, marzy mi się taki fajny kącik dla dziecka. Może patrząc na te zdjęcia nasunie się Wam jakiś pomysł? Naprawdę każdy mile widziany A jakie tam chcemy umieścić meble, wkleiłam kilka postów wcześniej. Po prawej, na pierwszym planie wejście do sypialni rodziców, na drugim - łazienka Korytarz górny, góra Pokój Mikołaja Widok z pokoju Mikołaja na sufit pokoju Julki. Cały czas się zastanawiamy czy puścić ścianę po sam szczyt, jak jest w projekcie, czy zrobić antresolę z jednego z pokoi. A tutaj stoję na drabinie w pokoju Julki i robię zdjęcie trzymając aparat na wyciągnięcie ręki przez ścianę na pokój Mikołaja (zagmatwałam ) A tutaj, hłe, hłe, jak się sami domyślacie robię zdjęcie po prostu w dół, sojąc na drabinie w pokoju Julki. Tak to olbrzymie, okrągłe to czubek mojego brzucha :hug: A tak to wygląda z drabiny." Podłoga", czyli jętki czy kleszcze, sama nie wiem, jest na wysokości jakieś 2,80cm I wychodzimy, uff, to była wyczerpująca podróż Dzięki, że zaglądacie i dzięki za wszystkie wpisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 No to teraz tylko podłogi i już meblowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.07.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Super Nelli, zaczyna już wyglądać domowo, widok w dół bezcenny , nie mogę się doczekać tego momentu u siebie w sensie domu z tynkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 piękne brzusio tylko czemu tak maluśko go pokazałaś a tynki też niczego sobie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 16.07.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 (edytowane) A czy nad pokojami dzieci nie udało by się wygospodarować kolejnego pokoju? Jak maleństwo podrośnie był by jak znalazł. U ciebie bardziej domowo wygląda niż u mnie a ja już mieszkam Edit: Właśnie doczytałam bo wcześniej mi umknęło żeś ty po drabinie łaziła. Ja się nie odważyłam w ciąży po drabinie łazić. Uważaj z takimi wycieczkami. Pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i maluszka. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Najpierw opiernicz.. czyś Ty ogłupiała po drabinach skakać i tak na dodatek wysoko,.. bo byłaś prawie na strychu... Domek coraz bardziej domkowy jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Najpierw opiernicz.. czyś Ty ogłupiała po drabinach skakać i tak na dodatek wysoko,.. bo byłaś prawie na strychu... Domek coraz bardziej domkowy jest ) podobnie pomyślałam Dzięki tylu oknom pięknie przestrzenie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.07.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Przepięknie - zamurowało mnie narożne okno w pokoju dziennym jest cudne - i ten widok pięknie, nic więcej nie jestem w stanie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.07.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Supcio, takie okno w salonie to marzenie nie jednej z nas tak całkiem nie dawno całe forum wrzało o tragedii która Was dotknęła ... a tu już nowy piękny dom ... jak ten czas szybko płynie I oczywiście popieram OPIERNICZ że włazisz na drabinę z takim brzucholem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.07.2014 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nelli i ode mnie nu nu za takie akrobacje!!!! Domek jest piękny! te okna robią ogromne wrażenie! wszystkie pomieszczenia wydają się bardzo duże! Ciesze się razem z Wami A kiedy rozwiązanie? bo brzuszek cudniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts