Maciejka2 22.08.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witaj Neli! Gratuluję przepięknej córci!!!! Sledzę wątek od dawna i bardzo się cieszę z tych wszystkich pozytywnych zmian u Ciebie. Będzie wspaniale! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.08.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Kochani, bardzo, bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia i ciepłe słowa o naszej Kruszynce :hug:To takie miłe i cudowne A ja przychodzę dziś z małymi wieściami dotyczącymi budowy. Powoli, ale zawsze, rozkłada się styropian pod podłogówkę, którą panowie mają "wpaść" położyć końcem przyszłego tygodnia. Potem wylewki, na które tak już czekam, a w międzyczasie malowanie boazerii na skosy. Chciałabym to wszystko zrobić, najlepiej sama Pozdrowienia! Ps. Odprowadzenie deszczówki w toku. Moja cierpliwość powoli się kończy, ale ze względu na ostatnie wydarzenia proces "kończenia" został przedłużony do końca września. Potem Zostaje już tylko nadzieja w wusi i jej petraktacjach z moim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 To choć pomieszam na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Neluś cioteczka tyrania zawsze do usług mam nadzieję że i Ty i Kruszynka czujecie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.08.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 MUA xxx, buziaki kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.08.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Chciałabym to wszystko zrobić, najlepiej sama Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.08.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Tez trzymam! :*** ach i właśnie odczytałam... Zoja cudowna i śliczne imię. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.09.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nelciu, gratulacje - córeńka jest śliczna Niech rośnie zdrowa i uśmiechnięta Domek w międzyczasie wyrósł, wypiękniał, bardzo ładny jest Buziaki dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.09.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Nelli, wielkie gratulacje i życzę dużo zdrowia dla córeczki. Wielkie gratulacje też w związku z domem. Nie miałam tego wątku zapisanego, znalazłam teraz i jestem w szoku, jak to już wygląda. Wszystkiego dobrego dla Was. Mam też pytanie czy kupiłaś ten fotel z Ikea? Czy jest wygodny dla Was obu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 15.09.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.09.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 ja spóźniona jak zwykle ale gratuluje ogromnie no i miesiąc minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.09.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) Dziękuję, dziękuję,dziękuję Przychodzę dziś do Was z nowinkami budowlanymi. Wszystko się ślimaczy, ale zawsze to lepsze od całkowitego zastoju. Mam zdjęcia rozłożonej podłogówki. A wylewki już jutro! Jupiii! Kuchnia Pokój Julki Korytarz górny Pokój Mikołaja Sypialnia Łazienka Toaleta na dole Korytarz, a za nim przedsionek, który u nas będzie pełnił dosyć nietypowe funkcje I jeszcze rzut oka na wejście do salonu Jutro mają lać. Oby tylko nas nie olali Pozdrawiam i dziękuję, że tu zaglądacie i wpisujecie się! wusia, jaka tyrania Podejrzewam, że mi jest do niej bliżej Spirea, nie, jeszcze nie kupiliśmy tego fotela, ale siadałam wielokrotnie (choć na krótko) w Ikea i jest bardzo wygodny Kendra, tak to już miesiąc odkąd maleńka pojawiła się na świecie. Jest przekochana, a rodzeństwo na jej punkcie szaleje W niedzielę mieliśmy chrzciny. A obecnie niestety walczymy z katarkiem, co jest dla mnie bardzo stresujące, no a mała umęczona. Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Edytowane 16 Września 2014 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Życzę drożnego noska piękne rurki, trzymam kciuki by jutro równie piękne wylewki je przykryły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 no ja to połączenie upiora z upierdliwcem rureczki miodzio ale jakie Ty masz okna czyste:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.09.2014 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No i nie przyszli. Podobno panom zepsuł się samochód, kiedy do nas jechali. Tylko czemu ja w to nie wierzę Nic, czekamy. Czekanie ostatnioooooooo jest jak powietrze. Muszę oddychać, muszę czekać. Tylko, że lata.....lata uciekają Miętę w swoim ogrodzie zasadzę chyba jako stara babcia. A niech to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.09.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 to choć pomieszam.... mięta jest piękną roślinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Neluś - kabelki podłogowe pięknie rozłożone, domek zaczyna wyglądac jak domek, a nie jak budowa! Będzie dobrze, wyleją, kochana, czego bardzo życzę jak najszybciej! No i oby maleńki nosek pogonił wszystkie katarki i inne nieproszone sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Zdrówka dla Zojci Podłogówka rozłożona miodzio... Czy w salonie są tylko 2 nitki? Jutro wyleją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.09.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 No i nie przyszli. Podobno panom zepsuł się samochód, kiedy do nas jechali. .. Miętę w swoim ogrodzie zasadzę chyba jako stara babcia. A niech to! A ja moją lawendę chyba też na emeryturze, naszą ekipę też gdzieś wcięło, a tak dobrze im szło Trzymam kciuki za powrót Panów od wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.09.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Wylali http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts