hesperius 26.06.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 :D :D Hurrra! Ruszyło!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Neluś niech się mury pną do góry niech kominy mają pion:hug: Jakie kominy??? Ruszyło z kopyta! Dla mniej obeznanych, pozwalam sobie: http://rsplus.pl/pub/forum/radostowice/IMG_0384%20copy.jpg A Rasia to chyba tak się deszczu i gradu bała, że uciekała stąd że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 wentylacja mechaniczna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No pewnie , że tak.. w takim domu dać grawitacyjną to byłby grzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wioluś moim zdaniem w każdym domu budowanym w aktualnych technologiach czyli "termos" - szczelny dobrze ocieplony wentylacja grawitacyjna jest grzechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ......no i do góry :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Super!!!! Cieszę się z Wami:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nelli i nawet stały nadzór architekta masz Pamiętam jak u mnie stanęły ściany z takich bielutkich bloczków. Byłam gotowa meble wstawiać natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.06.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 kurcze,to już???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nellcia pieknie jest :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jakie kominy??? Ruszyło z kopyta! Dla mniej obeznanych, pozwalam sobie: http://rsplus.pl/pub/forum/radostowice/IMG_0384%20copy.jpg A Rasia to chyba tak się deszczu i gradu bała, że uciekała stąd że hej! O rzesz! Od razu wszystko widać czarno na białym;). No rewelacja:lol:!!! Robert, ja w 24 godziny, z trzy godzinną przerwą na sen, musiałam zrobić trasę Wawa-Żywiec-Katowice-Piekary-Żory-Wawa i bez możliwości odwrotu prułam w tych rwących potokach, z wodą na szybie nie tylko z oberwanej chmury ale i z pod własnych kół, walcząc z prądem, który próbował mnie porwać do rowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 dobrze, że gradobicie Cię nie dopadło, bo u nas to coś ostatnio popularną rozrywką się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ja pierdziu !!!!! Dlaczego nie wiedziałam, że nowy wątek jest ???? I, że budowa już ruszyła ? Nelcia, ogromniaste gratulacje rozpoczęcia budowy !!! Zobaczysz, że teraz z dnia na dzień mury będą coraz wyższe i niedługo zamienią się w DOM będę zaglądać i dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Neluś...jaki miły dla oka i duszy widok:D Cieszę się z wami i trzymam kciuki za piękną pogodę, sprzyjającą szybkiej budowie:) Całuski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.06.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Dziękuję, dziękuję, dziękuję A teraz jeszcze ciepłe, prosto z budowy.... Salonik, widok na biblioteczkę Widok na okno narożne w pokoju dziennym, po lewej stronie okno tarasowe (wychodzące na wschód) od kuchni Wejście do pokoju dziennego z drugiej strony (na wprost wiatrołapu) Widok z pokoju dziennego na wiatrołap Okno narożne Widok z pokoju dziennego na kuchnię, po prawej drzwi tarasowe Z pokoju dziennego na drzwi tarasowe Na prawo okno narożne, na lewo drzwi tarasowe. Może na tej ścianie stanie pianino Ścianę po lewej chcemy obłożyć cegłą, a za nią schody Miejsce na kanapę Pomieszczenie gospodarcze (kotłownia + spiżarka) Stare wejście do domu, teraz będzie tutaj okno Na lewo drzwi wejściowe, dalej okno kuchenne, na prawo okno (stare wejście do domu) Od południa Sąsiedztwo Od północy ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co zrobić z tym fantem? Chodzi o stary ganek. Teraz, w nowym projekcie wejście jest z innej strony. Trzeba to skuć, ale trochę szkoda. Może macie jakieś pomysły? Na razie uciekam sprzątać, paaa Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Serce mi się raduje i buzia uśmiecha na ten widok... Noooo Nelcia.. mury pną się do góry.. Tylko patrzeć, jak wiecha będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 taras?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Nelcia super! i ja bardzo się cieszę, że mury pną się do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.06.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dzięki kochane wusia, taras dokładnie z drugiej strony, ale ten byłby od zachodu, więc jest taka opcja, ale wtedy okno muszę zrobić otwierane, w planach było stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts