wu 05.03.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 nie dręcz ludzióffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.03.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 hmm - było już jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.03.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Też bym się zapaliła Zawsze się dluzy. Ale niektórzy budują się 10 lat albo i więcej. Przyłączam się do oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.03.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nooo dooobra Nie chciałam mówić bo nie miałam zdjęcia. A wiecie, jak jest, zdjęcia są bezcenne No i, jakby to powiedzieć, zdjęcia dalej nie mam, ale wam powiem Mamy zrobiony, zrekonstruowany mebelek do łazienki. Podczas pożaru bardzo ucierpiał, ale pan stolarz go ocalił.Przede wszystkim zaś zwęził. Był szeroki na 60 cm, teraz ma 30. Stanie w naszej łazience na górze. Kiedyś go pokazywałam, ale wrzucę jeszcze raz, żeby wam przypomnieć. Idę szukać w necie. O, taki. Uciekam, pa! http://tanie-meblowanie.cba.pl/okazyjnaoferta/aukcje/edland/edland_stolik2/edland_stolik2_04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.03.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Byłam na budowie. Ale tam bałagan. Trzeba się za to zabrać. Koniecznie. Chyba Was trochę zawiodłam tą witrynką do łazienki Dobra, przyznaję się, to nie to Jutro nie będziemy jeszcze cięli tych cegieł, bo P idzie do pracy i nie pogodzi tego. Ale w przyszłym tygodniu będzie jakiś wolny dzień, więc może wtedy. Ja już nie umiem się doczekać i ten kolega od położenia, też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2015 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 To nie będzie witrynki To mnie dopiero zawiodłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.03.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Szkoda, bo witryna fajna. Ja sobie strzelić chciałam taka lekarska prawdziwa tylko za żółto pomalowana. A pomysł wpadł mi kiedy syna urodziłam. Między skorczami tak patrze i do męża 'fajny mebel, tylko lepiej żółty,kupimy sobie taki do łazienki' nie wiem czy się zgodził bo rodzącej się nie odmawia czy dlatego że rzeczywiście mu się podobał ale witrynie są fajne. A z cięciem płytek to robi się coraz cieplej to będzie P będzie przyjemniej ciąć i może więcej w tym samym czasie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Trzymam kciuki za pogodę do cięcia cegieł . My też cięliśmy wiosną i niestety pogoda była akurat w te weekendy fatalna. Wam życzę słoneczka . Czekam na foto mebelka po kuracji odchudzającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Od jutra podobno ma być 14 stopni Nelli zamówiła i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.03.2015 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 To nie będzie witrynki To mnie dopiero zawiodłaś Ależ będzie, będzie, a nawet już jest, tylko na razie w proszku Chyba wcześniej się źle wyraziłam To może wyjaśnię, mój poprzedni, dosyć chaotyczny wpis A przynajmniej pogrubione zdania Byłam na budowie. Ale tam bałagan. Trzeba się za to zabrać. Koniecznie. Chyba Was trochę zawiodłam tą witrynką do łazienki Dobra, przyznaję się, to nie to Jutro nie będziemy jeszcze cięli tych cegieł, bo P idzie do pracy i nie pogodzi tego. Ale w przyszłym tygodniu będzie jakiś wolny dzień, więc może wtedy. Ja już nie umiem się doczekać i ten kolega od położenia, też Zawiodłam witrynką w sensie, że to nie było coś niezwykłego na co czekaliście, kiedy wcześniej napisałam, że na budowie jest jeszcze coś. Chodziło mi tylko o to, że witrynka to nie to, co miałam na myśli pisząc, że jest jeszcze coś Witrynka był dla zmyłki, bo zabrakło mi odwagi Szkoda, bo witryna fajna. Ja sobie strzelić chciałam taka lekarska prawdziwa tylko za żółto pomalowana. A pomysł wpadł mi kiedy syna urodziłam. Między skorczami tak patrze i do męża 'fajny mebel, tylko lepiej żółty,kupimy sobie taki do łazienki' nie wiem czy się zgodził bo rodzącej się nie odmawia czy dlatego że rzeczywiście mu się podobał ale witrynie są fajne. A z cięciem płytek to robi się coraz cieplej to będzie P będzie przyjemniej ciąć i może więcej w tym samym czasie zrobi To już wiesz Aniko, witrynka jest Trzymam kciuki za pogodę do cięcia cegieł . My też cięliśmy wiosną i niestety pogoda była akurat w te weekendy fatalna. Wam życzę słoneczka . Czekam na foto mebelka po kuracji odchudzającej Jak tylko obfocę, dam znać i dzięki za słoneczko Tymczasem Od jutra podobno ma być 14 stopni Nelli zamówiła i jest Serio? Ale fajnie Oby to się tylko udało. Bo już miałam koszmary, że wszystko się posypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witrynka będzie świetnie. Onet podaje, że 8 marca - 11 stopni, zachmurzenie małe; potem w kolejne dni: 12, 13, 11, 8, 8, 7, 9, 9, 10, 10, 10, 10. I prze te 2 tygodnie coraz więcej słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.03.2015 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Oooo, to już musowo musimy te cegły pociąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2015 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Tniemy Jeszcze 100. Oj, biedny ten mój mąż. To nie jest lekka robota. Calusieńki mokry, a słoneczka brak. Ale tnie. Zawziął się. Powinno starczyć na komin. Szkoda, że nie mamy więcej, bo jeszcze marzy mi się kuchnia, ale to taki chwilowy pomysł. Jak nie będzie cegły to damy dechy, takie jak w Leśnym domku Bo płytek jakoś tam nie widzę, ale mam też ubogą wyobraźnię co do takich rzeczy, więc mogę się mylić. Hmmm, nie wiem. W ogóle to ma być dom bezpłytkowy, poza tymi kosteczkami, które pokazywałam oraz kilkoma sztukami w łazience na górze, na ścianie, w strefach mokrych. Ale czy to się uda i czy będzie praktyczne, tego nie wiem. Zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.03.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 piękne ( tfu tfu) !! praca wre aż miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.03.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Niech szanowny małżonek uważa na paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 12.03.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Fajnie że akurat jest ciepło... bo jak taka piła chlapie woda po rękach to zimno i reumatyzm gwarantowany ... wiem bo także kafle tniemy w wodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Darek, chlapała, chlapała, ręce non stop mokre, nogi też bo mój mężuś nie ma kaloszy. Ale już skończył na szczęście. mugatka, nawet nie mów, drżałam, ale palce uratowane Kendra Teraz trzeba otulić nimi komin i będę miała fajny prezent na urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.03.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 A mężu sowieckiej na dobranoc herbatę ze świeżym imbirem, albo z czymś mocniejszym i pod kołderkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 O to, to pestka Świeży imbir u nas musowo. Już wypił miksturkę i ucieka spać bo do pracy na 6 Maszyna oddana. Koszt wypożyczenia za dwa dni + pół milimetra zużytej tarczy wyniósł 200 zł. To chyba dobra cena? Teraz doliczymy położenie, klej i mam nadzieję, że wyjdzie o wiele taniej niż za kupienie gotowych. Dużo cegieł nam popękało, ale P mówi, że je również powinno się wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.03.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Jeśli uda się Wam wykorzystać np. połówki, to cudnie. Poza tym można starannie spasować dwie części (lub nawet więcej) pękniętej cegły i bedzie widać tylko rysę z odpryskami. Stare cegły przecież czasem pękają, więc nie powinno to psuć efektu. No, i da się przecież położyć te pęknięte w takich miejscach, gdzie słabiej widać, choćby max wysoko, albo przy samej podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts