Zdun Darek B 17.03.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Oj hulam, obsługuje hurtowo sporo firm i jak ruszę w trasę .... ostatni tydzień 2 dni 11 firm 1050 km ..uffff..Niedługo Śląsk ..Cieszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Popatrz na tę Thormę http://wklady-kominkowe.com/pl/piecyk-wolnostojacy-thorma-sevilla-szary-75kw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.03.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Podobny a jednak inny oryginał jest czarny i kanciasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 A musi mieć kanty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.03.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Podobny a jednak inny ...... Podobne są tylko fotki... Porównywanie zdjęć produktów czasami nie wystarcza aby dokonać właściwego wyboru , bardzo często produkty miernej jakości są tak ładnie kliknięte........... Wiem o czym pisze bo buduje z kafli i to co czasami fotograf potrafi zrobić z nędznych kafli mogłyby wprowadzić w życie/produkcji niektóre kaflarnie , takie tandetne "badziewiaki" na folderach wyglądają na produkt pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.03.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Darku wcale nie trzeba budować kominków by wiedzieć co to jest i jak działa marketing. Jednak moja wypowiedź która cytujesz nie tyczy się jakości czy subiektywnej oceny a charakterystycznych różnic w wygladzie między dwoma kominkami takimi jak kolor czy kształt a tego dotyczyła wcześniejsza rozmowa do której dolaczylam. Pestko - nie wiem czy musi to nie ja dałam ta inspirację więc nie wiem co decydował o tym że nelli się w nim zakochała, dla mnie jednak są to dwa zupełnie inne piecyki Edytowane 19 Marca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ja często szaleje na widok nowości Piecyki tego typu, jak inspiracja Nelli nie często są w PL montowane, bo drogie. Z wyglądu różnią się właściwie tylko tym czy walec, czy prostopadłościan. Myślę, że Nelli tak samo spodobałby się , gdyby na zdjęciu był walec. Tak naprawdę powinno sie rozważyć czemu ma piecyk lub kominek służyć i dopiero szukać urządzenia. Tacy już jesteśmy - wzrok rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.03.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Zgadzam się z tobą w 100% dlatego w swoim temacie dokładnie zaznaczyłem po co mi kominek a dopiero potem dałam inspirację Całkiem możliwe, w końcu to wątek nelli ale ja osobiście lubię kanty tak samo czerń nadaje mu klimatu, dlatego jedne mi się podoba a drugie już mniej ale to ja, każdy ma inny gust i priorytety wygladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.03.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 W kominku czy piecyku ciekawy kształt można łatwo uzyskać , ważniejsze jednak są takie parametry jak trwałość i ekonomia spalania drewna .Tym co różni paleniska dobre od takich sobie jest środek.... O komforcie użytkowania a więc i zadowoleniu decyduje bogata budowa wewnętrzna a tego na fotka nie zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wiadomo Darku Dlatego preferowałabym sprzęty dobrych marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.03.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 To oczywiste i nikt z tym nie próbuje dyskutować ani podważać, nie trzeba nam powtarzać. Wkład nie jest tym na czym należy oszczędzać ale nie o wykładach rozmawiamy. Gdy już to wiadomo można się skupić na tym by kominek był ozdoba a nie szpecacym zawalidroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nellcia Wszystkiego Najlepszego Sloneczko! Ty wiesz czego Tobie potrzeba i o czym marzysz, wiec ja tylko powiem Spelnienia http://g.wieszjak.polki.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/144000/fotolia_23970757_subscription_xl_144393.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Wszystkiego naj naj naj Nelciu STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.03.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 To i ja jeszcze tutaj ... WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NELCIU http://images69.fotosik.pl/725/e96e0b74003edeb0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.03.2015 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kochaniutkie moje, dziękuję za życzenia Cmok! Co do tych piecyków, to fakt, ja to jestem ostatnia co to na ekonomii i wnętrzu powinna się skupić. Oko rządzi Ale mąż mnie pilnuje i byle badziewia nie da kupić, mam nadzieję. U małgoszy ten piecyk tak mi się podoba, że wzdycham do niego normalnie. Chyba Aniko, mam podobnie jak ty, czerń i kanty Ale z drugiej strony podobają mi się zwykłe/niezwykłe kozy, typu takiego, jak wkleiłam. Ten Jotul jest dobry podobno, jeśli chodzi o te całe parametry. (Brrr, nie każcie mi się w to wgłębiać) Ale i tak najfajniejszy jest w nim, a raczej na nim ten śliczny wzorek biegnący po górze E tam Przecież grzać nas ma pompa, a piecyk ROZPIESZCZAĆ Ps. Nic nie pila, słowo Karmię przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.03.2015 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Wszystkiego Najlepszego! I kwiaty Ci przynoszę, ukochane peonie, w moim mniemaniu najwspanialsze :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.03.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 To jeszcze ja...... jak zawsze spóźniona STO LAT, STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.03.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 O. Jeden dzień i przegapilam urodziny spóźnione życzenia kończymy już te budowy ;P A ja sobie oczywiście po twoich kominkowych rozważaniach urodziłam kominkowa orgie oczna Zwykle kozy są niesamowite i właśnie takich szukam tylko że zdobionych - w starym stylu, najlepiej pokrytych kawałkami jeśli bez żeliwnych zdobien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.03.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Nelli Jøtul to bardzo trafna decyzja moze dlatego tak pisze,bo my tez z tej firmy koze bedziemy brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Neluś zdrówka a reszta sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts