TAR 29.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 a co to za pomieszczenie gdzie dawny ganek?, może wlasnie jakiś tarasik sniadaniowy, tyle ze okna wtedy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Taras aż się prosi... Piękny będzie, warto postarać się o to otwierane okno, takie weneckie najlepiej... Pięknie się to pnie do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.06.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dzięki dziewczyny! Tarciu, obecny projekt nie przewiduje w ogóle tej części (ganek). Mamy go rozkuć. Ale coraz bardziej zastanawiam się nad tym, aby go zostawić. Jest pod nim normalnie wylany fundament, tyle, że troszkę niżej, ale wyrównaliśmy go bloczkami. Taki mini tarasik na dwa fotele byłby całkiem ciekawy tylko nie wiem, jak to zaaranżować, żeby pasowało do tej stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Zapytaj Roberta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Najlepiej zapytaj Roberta.Szkoda skuwać. Ja bym zrobiła tarasik z możliwością rozbudowania kiedyś na boki i zrobienia słonecznego pokoiku jak oranżeria ze szklanym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dzięki dziewczyny! Tarciu, obecny projekt nie przewiduje w ogóle tej części (ganek). Mamy go rozkuć. Ale coraz bardziej zastanawiam się nad tym, aby go zostawić. Jest pod nim normalnie wylany fundament, tyle, że troszkę niżej, ale wyrównaliśmy go bloczkami. Taki mini tarasik na dwa fotele byłby całkiem ciekawy tylko nie wiem, jak to zaaranżować, żeby pasowało do tej stodoły nie, nie o to pytałam chodzilo mi o to z jakiego pomieszczenia bys wychodzila na ten potencjalny tarasik (dawny ganeczek) pestka fajnie pisze, oranzeria - to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.06.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Właściwie to w tym miejscu przewidujemy w przyszłości garaż, ale oranżeria brzmi o wiele lepiej Tylko wtedy na garaż nie ma szans. Nasza działka ma 496m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A nie dałoby się za ścianką przy wejściu? Może nie cały garaż, ale zadaszona wiata z drewnianymi ażurowymi bokami. Zostaw sobie ten tarasik później poptraysz, pomieszkasz i zdecydujesz, czy go jakoś rozbudować i wykorzystać, czy zrobić tam garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.06.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Tarciu, na ganeczek/tarasik teraz wychodziłabym z korytarza. Dokładnie naprzeciw tego okna jest okno tarasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 ja na razie tez bym zostawila ale okna tak na wszelki zrobiłabym otwierane. ale to ja możecie mieć inna wizje i nie chce się zbytnio wtrązalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Popieram TAR. Nie można zamykać sobie możliwości. Ja wiem, że otwierane droższe, ale może można wybrać takie, które mają otwieranie jako opcję i wtedy może niekoniecznie od razu trzeba kupować otwierane. Nie wiem jak to teraz z oknami, takie luźne gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wywołana do tablicy, zgłaszam się BARDZO się cieszę, że budowa ruszyła. Oby tylko pogoda Wam sprzyjała i budowlańcy nie utrudniali żywota. A tarasik byłby fajny. Paweł pięknie położył kostkę, aż szkoda... Ja gdybym drugi raz budowała domek, z takimi podwójnymi oknami tarasowymi, to bym zrobiła rozsuwane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.06.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witaj Aniu, są wakacje, nikogo do tablicy nie wywołuję Do wątku jedynie zapraszam. Kostki nie kładł Paweł. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Okna w planie są rozsuwane, ale jeszcze się zastanawiamy, choć czasu, coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.06.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nelciu, dobrze, że zaprosiłaś, bo bym tu pewnie pół roku docierała Z kostką, myślałam, że to Paweł... Kiedyś jakby się udało, to bym chciała na wizję lokalną do Ciebie się udać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nelcia-cudownie widzieć ze mury pną się do góry!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.07.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Neli troche mnie tu nie bylo a tu takie wiesci i postepy no i nowy watek GRATULACJE dalej trzymam kciuki p.s. ja bym nie skuwala poprzedniego wejscia ........mozna je ladnie zaadaptowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.07.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziś Mamuśka Bardzo się cieszę Dziękuję za waszą obecność i doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nelcia miałam ostatnio pisać, że tym razem będziemy razem budować A tu u Was już mury stoją, SUPER!!! Zgadzam się, ze Słonko szkoda tego starego wejścia skuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Neluś toć już pół domu stoi:hug: jeszcze kilka dni i strop będzie:wiggle: aż się japa sama cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 moja tez:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts