Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hakuna matata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny!

Tarciu, obecny projekt nie przewiduje w ogóle tej części (ganek). Mamy go rozkuć. Ale coraz bardziej zastanawiam się nad tym, aby go zostawić. Jest pod nim normalnie wylany fundament, tyle, że troszkę niżej, ale wyrównaliśmy go bloczkami.

Taki mini tarasik na dwa fotele byłby całkiem ciekawy tylko nie wiem, jak to zaaranżować, żeby pasowało do tej stodoły :rolleyes:

Dzięki dziewczyny!

Tarciu, obecny projekt nie przewiduje w ogóle tej części (ganek). Mamy go rozkuć. Ale coraz bardziej zastanawiam się nad tym, aby go zostawić. Jest pod nim normalnie wylany fundament, tyle, że troszkę niżej, ale wyrównaliśmy go bloczkami.

Taki mini tarasik na dwa fotele byłby całkiem ciekawy tylko nie wiem, jak to zaaranżować, żeby pasowało do tej stodoły :rolleyes:

nie, nie o to pytałam :) chodzilo mi o to z jakiego pomieszczenia bys wychodzila na ten potencjalny tarasik (dawny ganeczek)

pestka fajnie pisze, oranzeria - to jest to :D

A nie dałoby się za ścianką przy wejściu? Może nie cały garaż, ale zadaszona wiata z drewnianymi ażurowymi bokami.

Zostaw sobie ten tarasik później poptraysz, pomieszkasz i zdecydujesz, czy go jakoś rozbudować i wykorzystać, czy zrobić tam garaż.

Popieram TAR. Nie można zamykać sobie możliwości.

Ja wiem, że otwierane droższe, ale może można wybrać takie, które mają otwieranie jako opcję i wtedy może niekoniecznie od razu trzeba kupować otwierane. Nie wiem jak to teraz z oknami, takie luźne gadanie

Wywołana do tablicy, zgłaszam się :)

BARDZO się cieszę, że budowa ruszyła. Oby tylko pogoda Wam sprzyjała i budowlańcy nie utrudniali żywota.

A tarasik byłby fajny. Paweł pięknie położył kostkę, aż szkoda...

Ja gdybym drugi raz budowała domek, z takimi podwójnymi oknami tarasowymi, to bym zrobiła rozsuwane...

Witaj Aniu, są wakacje, nikogo do tablicy nie wywołuję ;)

Do wątku jedynie zapraszam.

Kostki nie kładł Paweł.

Mam nadzieję, że pogoda dopisze.

Okna w planie są rozsuwane, ale jeszcze się zastanawiamy, choć czasu, coraz mniej.

:hug: