MarJel 03.07.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 O rany!!! To już 9 stron, połowa chałupy stoi , a ja dopiero Cię znalazłam Baaardzo się cieszę, że to już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Demon pokazywała je i pisała o tych oknach wcześniej, ale tu świetnie widać efekt, bo już wnętrze otynkowane (post 603).http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210399-stodo%C5%82a-Paw%C5%82a-i-demona/page31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 to zonk! a gdzie wieża? Komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Pięknie u Demonki. U nas w projekcie też okno narożne bez słupka, no chyba właśnie takie. Nieotwierane, stałoszklone, bo wyjścia na taras tam nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 komin jest dla Mikołaja a nie Księżniczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Obawiam się, że póki co nie mamy ani wieży dla Księżniczki, ani komina dla Mikołaja Jutro będzie już P., więc mam nadzieję, że "coś" wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Noo i pięknie rośnie to królestwo Okno ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.07.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Tylko patrzeć.... i domek będzie gotowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Lepiej późno niż wcale - jestem i ja Aż miło patrzeć, no więc patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Aż mi się gęba cieszy gdy patrzę jak Wasze mury rosną :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 witam się w nowym wątku. stary podczytywałam cichaczem, ale na nowej drodze życia postanowiłam się ujawnić i jeśli pozwolisz, będę wpadać częściej. gratuluję dotychczasowych osiągnięć budowlanych i trzymam kciuki, aby dalsze postępy pojawiały się równie szybko i żebyście mogli cieszyć się swoim nowym domem. pozdrawiam kasia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nelli witam się Kibicuję i wierzę, że będzie dobrze uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Pięknie się zapowiada!Co to za projekcik z którego budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.07.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Komin jednak będzie. Uff Witam nowych gości, cichych podczytywaczy, zapraszam zawsze, będzie mi bardzo miło Witam też wszystkich "starych" forumowiczów! Bardzo się cieszę, że jesteście! Dziś, po dłuuugiej nieobecności, wrócił mój mąż. Kiedy zobaczył domek, dech mu zaparło To bardzo radosny czas i dziękuję, że nam towarzyszycie. Panowie pracują ciężko. Rozkładają zbrojenie. Jest tego sporo Strop ma być lany około wtorku Dla mnie dotychczasowe tempo jest kosmiczne To chyba czas, żeby zacząć projektowanie kuchni, łazienki, garderoby.... Nie wiem, jak się za to zabrać. Nie mam głowy No nic, zobaczymy. Wykorzystam zdolności forumowych koleżanek, o ile mi na to pozwolą Tymczasem do zobaczenia! Wyjeżdżamy na krótkie wakacje, nareszcie wszyscy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.07.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 IZA30 http://rsplus.pl/ Nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Neluś wypocznijcie nacieszcie się sobą a jak wrócicie to już się Wam na głowę lało nie będzie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bossisko 09.07.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam skromnie! Dawno już nie podglądałem postępów a tu takie cuda:jawdrop:! Jak tak dalej pójdzie to nie minie rok od... #$%%&*!@#& i znów będziecie w Leśnym Hakuna Matata Domku! Gratuluję tempa i życzę radosnego urlopu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nelli, dopierom się dogrzebała Twojego nowego dziennika a tu prawie domek stoi Super, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.07.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nelciu i ja dopiero dotarłam:* witam się w nowym wątku o nowym Leśnym Domku:))))jakie pięknosci u Was powstają i w jakim tempie:))))))))))))) to się dopiero gęba raduje:))pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.07.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Cudownie widzieć co pokazujesz!!Jeszcze niedawno łzy mi nad laptopem spływały czytając o Waszym nieszczęściu a teraz PAPURA MI SIE ŚMIEJE OD UCHA DO UCHA!!!!Kibicujemy z mężem i trzymamy kciuki za WAS!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts