Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kominki Piotr Batura vel eniu

niktspecjalny

Recommended Posts

Nie to żebym był uszczypliwy ale jako forumowicz chciałbym wiedzieć czy rozmawiam z tą samą osoba czy z inną ..........wielonikowców jest wielu na FM ,ale w tej branży jest to trochę niepoważne. Batura ma płatny profil i Redakcja go za to kocha ale eniubatura go nie ma.Proszę wytłumaczyć forumowiczom czy rozmawiają z jedną czy z dwoma różniącymi się osobami.Dowód na to próbowałem przedstawić w kominkach. Nikomu jeszcze to nie przeszkadza ale jeśli okaże się to ,że dwóch Panów to jeden Pan to litości jest to żenada.

To wytłumacz zbieżność tych zdjęć.

Zdjęcia pochodzą z tego samego miejsca. Nikt tego nie ukrywa, od kiedy zacząłem wklejać jakiekolwiek zdjęcia na forum. Kto śledził moje eksperymenty robione na tym FM, wie dlaczego tak jest. Możesz poszperać jak Cię to interesuje. Ja nie czuję specjalnej potrzeby ułatwiać Ci życia tylko dlatego, że wzruszyłeś się apelem forumowego trolla...

Panie eniu oby nie okazało się ,że to Panowie jesteście trollami występując jako jedna OSOBA.Nazywając mnie trollem w topiku w którym nie możesz się Pan wytłumaczyć skąd taka zbieżność???.Ta sama hala te samo podstawy ,te same ślady linii papilarnych ale inne wkłady,ten sam eksperyment ale w dwóch odsłonach.Jeśli jest to oszukaństwo i Pan to ta sama osoba co Pan Batura to trochę żenujące i nie fair dla FM , o sobie już nie wspomnę.Dużo tekstu trzeba by było przejrzeć a Panom wystarczy kilka słów,zdań i wszystko jasne.Publicznie Panów przeproszę jeśli to będzie nieprawda.Przypominam jest to poważny problem gdy dwie znane osobowości tego zacnego forum mogą występować pod jedną postacią.To do dzieła.

Czy Ci się to podoba, czy nie, w mojej firmie piszę nie tylko ja. Dlatego eniu pozostanie na forum.

Może warto założyć kilka innych wątków. Na początek polecam dochodzenie w sprawie zbanowanego Bohusza, który odrodził się pod postacią nurta. Mnie to nie przeszkadza, ale Ciebie powinno zainteresować. Jak już się z tym uporasz, znajdziemy następnych.

Co do przeprosin. Przez kilka lat nazbierało się całe mnóstwo forumowiczów, których obrażasz bez skrupułów, więc rola świętoszka którą przybrałeś w tym wątku, mało kogo przekona. Chyba że zaczniesz przepraszać systematycznie kolejne swoje ofiary;)

To tyle. Bez odbioru.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...