Marsjanka 13.06.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kupiliśmy w markecie taki prefabrykowany drewniany domek narzędziowy 180x180 cm (zdjęcie ze strony producenta). W komplecie dostaliśmy rolkę papy po położenia na dachu - jakaś bezetykietowa, krusząca się cienizna. Obawiam się, że jak tego użyjemy to będziemy się potem bujać z ciągłymi przeciekami - dlatego wolałabym kupić coś porządniejszego. Stąd moje pytanie: co mam kupić, żeby było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.06.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Papę termozgrzewalną wierzchniego krycia na poliestrze grubości minimum 3,5 mm. Mocować mechanicznie w górnej części a połączenia zgrzać. Z odpadów papy pociąć paski szerokości 10 cm i nabić na okapie posypką do spodu. Do tego paska przygarzć dolną krawędź pierwszego pasa papy wysuwając ją 1~1,5 cm za obręb dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elle1 22.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 a że tak z innej beczki - zgłaszaliście ten domek do nadzoru? jakie odległości od granicy zachowujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 22.08.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 a że tak z innej beczki - zgłaszaliście ten domek do nadzoru? jakie odległości od granicy zachowujecie ? Postawiłem taką budę na graty budowlane z desek i nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby to zgłaszać do nadzoru. Ale raz, że nie mam jeszcze sąsiadów, a dwa mogę ją w każdej chwili rozebrać ... ale prawda, trzeba zgłaszać ... trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Co tu zgłaszać? Czy jak będziesz stawiał drewnianą toaletę to też popędzisz do nadzoru? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 23.08.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja właśnie skończyłem coś w sumie podobnego, wiatę garażową. 6,7m x 3,8m, większość kryta płytą MFP z papą a część przeźroczysta płyta falista PCV.Dałem papę termozgrzewalną wierzchniego krycia na welonie szklanym 4,2mm, cena około 8 zł za mkw. Przybijałem gwoździami a zakłady próbowałem zgrzewać lutlampą, gdzieniegdzie nawet się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts