d5620s 13.06.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, chciałbym zasłonić jedna część działki siatką cieniującą, ma spełniać funkcje ochrony, przed: - wiatrem,- kurzem,- nasionami chwastów,- wścibskimi przechodniami z odległości 25m Jaką polecacie do wyboru 55% albo 90%(2 x droższa i dlatego się waham). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mshpl 28.02.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Podbijam. Mam dom na wzgórzu i od zachodu chciałbym zawiesić na siatce właśnie taką siatkę cieniującą. Myślę o 90%. Tylko mam pytanie. Siatkę mam 125cm. A jedyne oferty jakie znajduję to siatka maskująca na 150cm wysokości. Czy macie jakieś pomysły / patenty na montaż takiej siatki cieniującej na siatce ogrodzeniowej? Głównie chodzi o to aby tego nie podwiewało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mshpl 07.04.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Podbijam. Mam dom na wzgórzu i od zachodu chciałbym zawiesić na siatce właśnie taką siatkę cieniującą. Myślę o 90%. Tylko mam pytanie. Siatkę mam 125cm. A jedyne oferty jakie znajduję to siatka maskująca na 150cm wysokości. Czy macie jakieś pomysły / patenty na montaż takiej siatki cieniującej na siatce ogrodzeniowej? Głównie chodzi o to aby tego nie podwiewało Nikt nie pomoże? Dodatkowe pytanie - czy przy siatce maskującej 50% a 90% będzie różnica przy osłonie od wiatru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayek 23.08.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Siatka cieniująca 90 lub 95 % będzie najbardziej odpowiednia. Na jednej ze stron internetowych wdziałem siatka ombretex chyba o stopniu zacienienia 95%, tylko właśnie jest niewiele wymiarów jeśli chodzi o wysokość. Jeśli jest siatka trochę większa, myślę, że można założyć o góry lub moze lepiej u dołu (wedle uznania) podwójnie i przymocować za pomocą opasek kablowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts