Silverwind 13.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Sufit jest zbudowane z cegły sklepienie łukowe natomiast ściany tak pomieszane trochę cegły, kamień na zaprawie wapiennej.Jakie rozwiązanie będzie najbardziej optymalne skuć wszystkie ściany ponieważ tynk wapienny nie najlepiej się trzyma .i wygipsować .Jakie ogrzewanie zainstalować ? myślałem o gazowy . Co byście poradzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 15.06.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Ogrzewanie to też myślę, że gazowe. Chyba mimo wszystko suma kosztów generowana przez inwestycje związane z instalacją i eksploatacją będą niższe, niz np. w przypadku ogrzewania elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocny.marek 17.06.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 W sprawie ogrzewania to raczej nie masz wyboru, inne niż gazowe jest nieopłacalne. Ja bym kuł ściany i robił od nowa pod farbę, ewentualnie co to za lokal ma być? Jakiego rodzaju sklep, bo może te cegły by się nadały do ciekawego wystroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts