Sztuczki Jedi 14.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam, spodobał mi się ten projekt i chyba zostanie zakupiony. Jednak zanim tego dokonam, chciałabym zobaczyć jak ten dom wygląda w rzeczywistości. Jest ktoś kto wybudował go, bądź przymierza się do tego? Albo jest w trakcie budowy? Wymiana uwag też mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryspmajs 14.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam, spodobał mi się ten projekt i chyba zostanie zakupiony. Jednak zanim tego dokonam, chciałabym zobaczyć jak ten dom wygląda w rzeczywistości. Jest ktoś kto wybudował go, bądź przymierza się do tego? Albo jest w trakcie budowy? Wymiana uwag też mnie interesuje Zwróć się z tym pytaniem na forum tej pracowni, może ktoś Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sztuczki Jedi 18.06.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tam też pisałam kiedyś udzielali się tam ludzie, którzy budowali ten dom, ale jak już wybudowali to widocznie nie wracają na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryspmajs 19.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 hmmm, no to ciężko będzie Ci pomóc, musisz na bieżąco śledzić czy tam ktoś Ci odpisze, ewentualnie odnawiać swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts