slawo303 14.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam Mam pytanie odnośnie zabudowy kominka narożnego.Chodzi mi o to jak wyprowadzić nadproże.Dziękuje za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.06.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181603-Robimy-zabudow%C4%99-kominka-samemu&p=4830867&viewfull=1#post4830867 poczytaj od tego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 15.06.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Mam pytanie odnośnie zabudowy kominka narożnego.Chodzi mi o to jak wyprowadzić nadproże.Dziękuje za odpowiedż. Raczej nie ma jakiejś ogólnej metody (sposoby) zabudowy wkładu kominkowego z szybą boczną. Wszystko według mnie zależy z jakich materiałów wkład kominkowy ma być obudowany. Różnice wykonawstw wtedy są różne... Zapewne też firmy zajmujące się zabudową wkładów, mają swoje preferowane i sprawdzone sposoby zabudowy takich wkładów. Inaczej to wykona firma, mająca zaplecze warsztatowe, inaczej firma która takowego zaplecza nie posiada i wszystko od zera wykonuje na miejscu z reguły z zakupionych elementów. Firma posiadająca zaplecze, przywozi kominek w elementach i na miejscu go tylko składa, trwa to 1-3 dni. Masz już sprecyzowane w jakiej technologi, czyli z jakich materiałów ten kominek ma być postawiony? Edytowane 15 Czerwca 2013 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts