Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No co... stoi? Stoi!

Ciesiołka mi się podoba!

Ciekawe, czy choć na chwilę trzeźwieli przy tej budowie. Chyba nie, bo jakby to na trzeźwo zobaczyli, toby uciekli...

No co... stoi? Stoi!

Ciesiołka mi się podoba!

Ciekawe, czy choć na chwilę trzeźwieli przy tej budowie. Chyba nie, bo jakby to na trzeźwo zobaczyli, toby uciekli...

Mnie najbardziej spodobały się nadproża.

Nooooo, fajnie zrobili. Co Wy chcecie od tego? Deseczki podtrzymują wszystko jak trzeba, schody się czymś obije i nikt nic nie zauważy, te z zewnątrz wyglądają jak takie nowej generacji. A że ściany krzywe? Mały problem...

A mnie najbardziej podobają się schody :D Jak schodzi ktoś, kto ma rozmiar buta 44? Na piętach?

Na paluszkach może, jak baletnica:)

• 2 months później...
Bardzo ciekawa architektura...

do takich budowli pasują tynki wykonane przez tynkarzy "pracujących" u mnie na budowie ( link w stopce) :yes:

No na Twoje nieszczescie to niestety, to podobny styl.:/

Budowanie domu przez tych wykonawców, to musiała być mocno zakrapiana impreza. Nic tylko się pakować i wprowadzać do tej budowli:) Edytowane przez magda1989
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...