finlandia 21.06.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ja CIę doskonale rozumiem. Zanim podpiszę umowę z Klientem zawsze przedstawiam mu nie tylko zalety ale i hipotetyczne wady konkretnego rozwiązania. I w mojej ocenie takie rozważania to czysta teoria:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 21.06.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Cała Anglia otwiera na zewnątrz werandy, balkony i okna a Polacy rozkminiają temat jakby to jakieś nowum było Zaściankowość europejska górą Ale na całe szczęście mamy na forum oświeconego, obytego światowca, jakim jest Charlie Diodonna, czy chodzi tylko o postawienie mebla, czy masz jeszcze jakieś inne przemyślenia? W ogóle za bardzo nie wiem o co chodzi z tym meblem - przecież obojętnie czy na wewnątrz czy na zewnątrz będą się otwierać, to z czymkolwiek postawionym w świetle drzwi będzie po prostu niewygodnie i to nie tylko osobie na wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BCS 22.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ....- przecież obojętnie czy na wewnątrz czy na zewnątrz będą się otwierać, to z czymkolwiek postawionym w świetle drzwi będzie po prostu niewygodnie i to nie tylko osobie na wózku No nie do końca, drzwi otwierane na zewnątrz nie będą miały kolizji z żadnymi innymi drzwiczkami od mebli i nie zajmujmą miejsca na ciągu komunikacyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Cała Anglia otwiera na zewnątrz werandy, balkony i okna a Polacy rozkminiają temat jakby to jakieś nowum było Zaściankowość europejska górą Cała Anglia ma w samochodach kierownice z prawej strony... czy to oznacza ze jesteśmy zaściankowi bo mamy po lewej? Są pewne schematy które przyjęły się u nich a my ich nie stosujemy i odwrotnie.... Anglik też powie że cała Polska otwiera do wewnątrz i oznacza to że są zacofani???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts