Anna Wiśniewska 17.05.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dziś mijają dwa lata odkąd na świecie jest Tomaszek Przyjęcie urodzinowe odbyło się wczoraj, wszystko udało się doskonale, była masa prezentów i pyszny tort. Brat jubilata w jego imieniu uroczyście zdmuchnął świeczki po czym chłopcy sztuk 5 udali się na zasłużone szaleństwa do pokoju dziecięcego http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.05.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Moje smyki dziś zabrały się za podlewanie warzywniaczka, w którym chwilę wcześniej posialiśmy dwa rodzaje żółtej fasolki, buraczki, ogórki, koperek i cukinię. A było to tak: Trawnik na całe szczęście został skoszony po południu, więc nie grozi nam już widmo posiadania dzikiej, wysokiej łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.05.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Na teście roczniaka moje starsze dziecię sięgnęło po pędzel. Rodzina zgodnie orzekła, że będzie ARTYSTĄ Potem jego upodobania zaczęły wskazywać, że będzie fotografem Robi zdjęcia namiętnie, fachowo, z różnych perspektyw, eksperymentuje i to bardzo udanie. Dziś popełnił mnóstwo zdjęć swojej mamusi. Oto jedno z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Fajnie jest być Mamą Wspaniały dziś dzień przeżyłam Mój mały przedszkolaczek zbiegł gdy po niego pojechałam do przedszkola w cudnym przebraniu kwiatka cytrynowego, z wspaniałą laurką Gdy cała szczęśliwa zapytałam, czy to ja jestem na niej narysowana, odparł - niee, no mamo, no psecies to owca A potem w domu wytańczył i wyśpiewał mi dzisiejszy występ (jutrzejszy festyn z pokazem dla mam przeniesiony na czerwiec z powodu pogody niestety) A maluch mój słodki, po całym dniu porażek, na koniec dnia, już w piżamce i z założoną pieluszką, usiadł w łóżeczku i powiedział, że chce siusiu, po czym w łazience pięknie załatwił sprawę tam gdzie trzeba po raz pierwszy w życiu Bo od poniedziałku, odkąd nosi już tylko majteczki to ja cały czas za nim z mopem latałam, w łazience mu się zatykało A teraz sobie piję winko za moje małe szkrabki Fajnie jest być Mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 20.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jaka fajna rodzina. Aż miło popatrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts