Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrodowe i wyko?czeniowe perypetie Ani i Bartka

Recommended Posts

Dziś mijają dwa lata odkąd na świecie jest Tomaszek :yes:

Przyjęcie urodzinowe odbyło się wczoraj, wszystko udało się doskonale, była masa prezentów i pyszny tort. Brat jubilata w jego imieniu uroczyście zdmuchnął świeczki po czym chłopcy sztuk 5 udali się na zasłużone szaleństwa do pokoju dziecięcego :yes:

DSC_6321..jpg DSC_6314..jpg DSC_6306..jpghttp://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png

• Odpowiedzi 284
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje smyki dziś zabrały się za podlewanie warzywniaczka, w którym chwilę wcześniej posialiśmy dwa rodzaje żółtej fasolki, buraczki, ogórki, koperek i cukinię.

A było to tak:

DSC_6530maly..jpg DSC_6528maly..jpg DSC_6534maly..jpg

Trawnik na całe szczęście został skoszony po południu, więc nie grozi nam już widmo posiadania dzikiej, wysokiej łąki ;)

Na teście roczniaka moje starsze dziecię sięgnęło po pędzel. Rodzina zgodnie orzekła, że będzie ARTYSTĄ :yes:

Potem jego upodobania zaczęły wskazywać, że będzie fotografem :yes:

Robi zdjęcia namiętnie, fachowo, z różnych perspektyw, eksperymentuje i to bardzo udanie.

Dziś popełnił mnóstwo zdjęć swojej mamusi. Oto jedno z nich :)

DSC_6649..jpg

Fajnie jest być Mamą :)

Wspaniały dziś dzień przeżyłam :yes:

Mój mały przedszkolaczek zbiegł gdy po niego pojechałam do przedszkola w cudnym przebraniu kwiatka cytrynowego, z wspaniałą laurką :D

Gdy cała szczęśliwa zapytałam, czy to ja jestem na niej narysowana, odparł - niee, no mamo, no psecies to owca :D

A potem w domu wytańczył i wyśpiewał mi dzisiejszy występ (jutrzejszy festyn z pokazem dla mam przeniesiony na czerwiec z powodu pogody niestety)

A maluch mój słodki, po całym dniu porażek, na koniec dnia, już w piżamce i z założoną pieluszką, usiadł w łóżeczku i powiedział, że chce siusiu, po czym w łazience pięknie załatwił sprawę tam gdzie trzeba po raz pierwszy w życiu ;) Bo od poniedziałku, odkąd nosi już tylko majteczki to ja cały czas za nim z mopem latałam, w łazience mu się zatykało ;)

A teraz sobie piję winko za moje małe szkrabki :)

Fajnie jest być Mamą :)

• 4 months później...