Ivonesca 20.04.2006 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 witaj Aniu jak dobrze że jesteś !!!!! ...teraz to wyszło że mnie raczej długo nie było Pawełek zuch chłopak...jaki już duży! pozdrowionka serdeczne i całuski dla Małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.04.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Aniu dużo zdrówka dla Kory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.04.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Aniu bardzo ci współczuję wiem co czujesz ale ja w takich sytuacjach myślami wybiegam w przód zgodziny na godzinę z dnia na dzień lepiej Pawełek jest przecudny a jaki dzielny i silny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.04.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzięki Iwonko! Ciężko jest patrzeć na psinę w takim stanie ale wiem, że jutro będzie lepiej, a to wszystko po to, żeby jej było zawsze jak najlepiej. Ech, ale serce boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 witaj Aniu jak dobrze że jesteś !!!!! ...teraz to wyszło że mnie raczej długo nie było Pawełek zuch chłopak...jaki już duży! pozdrowionka serdeczne i całuski dla Małego No włąśnie Iwonka To Ciebie strasznie długo nie było JUż lecę do Twojego dziennika doszukiwać się przyczyny Pozdrawiamy razem z Pawełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.04.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aniu i jak tam Kora po weekendzie? Już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aniu jak to fajnie, ze Pawełek już tak regularnie śpi i już gaworzy. To musi być piękne uczucie jak tak sobie można z dzieciątkiem swoim pogadać... A słodki tez jest bardzo, będzie z niego przystojny facet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aniu czekam na wiosenne fotki w końcu szukam insoiracji Pawełek świetny, zyczę żeby rósł zdrowo i przesypiał noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.04.2006 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Aniu - już sobie wyobrażam ten Twój wiosenny ogród! ...i czekam na fotki Buziaczki dla Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 cieszę się Aniu że Kora dochodzi do siebie. I czekam na wiosenne fotki z Twojego ogrodu A Pawełek jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzięki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2006 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 fotek co prawda nie ma ale różnobarwność w ogrodzie już widzę też obstawiam tak samo - nasadziłam jakiś różnych cudeniek i nie marwie się że będzie pstrokato - tak po prosto ma być ! Dużo różnobarwnych kwiatów, do tego pszczółki i motylki ....nie cierpię ogrodów tylko z trawnikiem i czterema iglakami w rogach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Aniu już nie mogę się doczekać tych zdjęc oczami wyobraźni widzę Twój cudowny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Też czekam na fotki,buziaki dla Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Tarmoszonko ode mnie dla Kory... Całuski dla chłopaków, a co do fiskarsa... U mnie wisi na ścianie w gościnnym pokoju...to lepsze niż eksmisja z łóżka,ale też było blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 27.04.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witaj Aniu. Pilnie śledzę Twój dziennik, tylko tak z ukrycia, bo ja taka trochę nieśmiała jestem. Naprawdę jestem pełna podziwu dla waszej pracy włożonej w dom, ogród i w wychowywanie syna. Pilnie śledzę Twój dziennik ale chyba nieuważnie. Znalazłam w zdjęciach fotki pięknego krzadczka o nazwie "KAROLCIA" ale nie mogę znaleźć co to jest za roślinka. Bardzo mi się te kwiatuszki podobają. Może podać nazwę tej roślinki?? Z góry dziękuję Pozdrawiam Agi od JAro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witaj Agi! Ogromnie mi miło, że czytasz mój dziennik, i że on Ci się tak podoba O wychowywaniu syna to chyba jeszcze zawcześnie mówić Na razie go... hmmm... sama nie wiem, co my go na razie Obsługujemy? Karolcia to magnolia gwiaździsta, któą nazwałam Karolinką, ponieważ posadziłam ją rok temu parę dni przed śmiercią Jana Pawła II. Zdrobniale wychodzi mi Karolcia Ten krzew charakteryzuje się tym, że najpierw z bazi, które utrzymują się na gałązkach całą zimę, rozkwitają białe, gwiaździste kwiatki, a dopiero potem pojawiają się listki. Uwielbiam ją Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 28.04.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzięki za tak szybką odpowiedź. Musze sobie też taki krzaczek sprawić. Bardzo bardzo mi się podoba. Pozwolisz, że będę sobie dalej z ukrycia podczytywała Wasze Ogrodowe Perypetie? A co "obsługi" syna to .... mój ma już co prawda prawie sześć lat ale też mam wrażenie że go .... no w każdym razie wychowaniem tego nie bardzo mogę nazwać. Życzę dużo słonecznych dni. Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.04.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Agi Poczytuj sobie zawsze, kiedy Cię najdzie ochota. Tak całkiem jawnie oczywiście też! I mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę mogła poczytać Twoje wpisy w komentarzach Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ani - jakie piekne to Twoje maleństwo oczywiście o Pawła mi chodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts