Anna Wiśniewska 22.07.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 U mnie też elegenckie parkiety sąsiadować będą z kurtynami z folii, gołym betonem i brakiem farby na co niektórych ścianach, ale co na swoim to na swoim To w takim razie i Twoja przeprowadzka to lada dzień, lada tydzień Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Aniu - bambuski są też ładne ....roletki znaczy się....nie mylić z płcią męską zamieszkującą pewien ciepły kontynent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ivonesca!!! Powinny się u mnie ładnie komponować z delikatnie żółtawymi ścianami. Zawieszę, to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.07.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 a tak mi się jakoś skojarzyło a na zdjęcia oczywiście będę czekac na.....a co do moich to mam nadzieję że siostra moja weźmie aparat jak będzie do mnie jechała i w przyszłym tygodniu będą ...wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Trzymam Cię za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam, Fajnie czyta się Wasz wykończeniowy dziennik . Przyznam, że chyba nie przeżyłbym takiego numeru jak ten Wasz z szerokimi drzwiami A jak mąż - czy nadal uważa, że koszenie trawnika jest lepsze niż seks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Chyba jednak nie, bo trawy nie kosi aż tak często Drzwi przeżyliśmy i nawet zgrabnie to teraz wszystko wygląda, choć były chwile grozy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.07.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Jak to się stało, że ja przegapiłam Twoją pierwszą noc w domu Nie wiem. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Dzięki magi Postaram się w ten weekend popełnić drugą noc w domu. To spanie tam wciąga jak pistacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.07.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 niemniej miłej drugiej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Magi I druga i trzecia i czwarta były cudne Czwarta to nawet zaczeła się na podłodze przy rozpalonym kominku w salonie Tylko strasznie dużo owadów na tych polskich wsiach mieszka. Muszę z nimi powalczyć bo mi dom zdominują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 [.....Czwarta to nawet zaczeła się na podłodze przy rozpalonym kominku w salonie ..... hmmm, mówisz zaczęła? a gdzie się skończyła? oczywiście nie odpowiadaj, żartowałam czy ty też masz takie ręce jak ja? niby robię w rękawiczkach (ale że cieńkie więc szybko "wychodzą"), a ręce pokaleczone i wogóle takie 200-stu letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 czupurek Oj, z rękami mam dokładnie tak samo 200-stu letnie co najmniej. I teraz w pracy trochę wstyd Ale co tam. W duchu sobie powtarzam- dziewczyno- to twój własny dom i nic wstydliwego, że chcesz, żeby w nim było czysto i pięknie. Ale krem do rąk idzie mi w ilościach prawie hurtowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 o np. wczoraj miałam wychodne. ubrałam się stosownie, malowanko, fryzurka i już chciałam piścionków ponakładać, ale popatrzyłam na łapki swoje i zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Rączki za siebie należy chować I chwalić się pracą w domu, wtedy potem nikogo nie zdziwi widok tak uroczych i wypielęgnowanych dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Aniu to już prawie końcówka trzeba jakieś LLLLUUU z tej okazji i na parapetówke się wpychać to ja już się ustawiam w kolejece bo potem mogę się nie dopchać w niedzielę wyjeżdżam na urlop Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Aga Zadroszczę urlopiku! U nas brak kasy i czasu. Urlop będzie może we wrześniu, ale na miejscu- w nowym domku Papiery na gaz skompletowane, kontakty zamontowane, żarówki u sufitu już wiszą To już chyba prawie koniec. A mnie z tego powodu filozoficzne i melancholijne myśli nachodzą. Człowiek to jednak dziwna istota To trzeba przed Twoim urlopem poLLLLLUUUUUUUUUUUUUUlać w kawiarence, bo pewnie jak wrócisz, to ja już będę mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.07.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Aniu, nie wiem czy oglądasz serial Na Wspólnej Pomijając wszystko inne tam w mieszkaniu głównej bohaterki na oknie są przepiekne drewniane żaluzje. Cudo jak dla mnie, w pięknym kolorze teak. Wyglądają wspaniale ..... Coś takiego pewnie Ci się marzy? Bo mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.07.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 ewusia Serialu nie oglądam, ale ostatnio siedzę w internecie i przeglądam różne oferty w zakresie drewnianych żaluzji. Drewno w kolorze teak (i wszystkie ciemne brązy) to jest właśnie to, co marzy mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.07.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Że serialu nie oglądasz to nie masz co żałować moja Teściowa ogląda go nawet jak jesteśmy u niej z wizytą, więc chcąc niechcąc podejrzałam. Zresztą film kręcony jest w ładnym mieszkaniu o nowoczesnych rozwiązaniach architektonicznych, warto na nie popatrzeć ..... A teakowe okienka i drzwi mam w domku rekreacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts