Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

Otwieram sobie dzisiaj Muratora, przeglądam, a tam .......Ania W się do mnie usmiecha :o :D Ale się ucieszyłam

Mnie sie takie płoty jak twój zawsze podobały. Tez mi sie troche z koniami kojarzą ale to dla mnie bardzo dobre skojarzenia :lol:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Otwieram sobie dzisiaj Muratora, przeglądam, a tam .......Ania W się do mnie usmiecha :o :D Ale się ucieszyłam

Mnie sie takie płoty jak twój zawsze podobały. Tez mi sie troche z koniami kojarzą ale to dla mnie bardzo dobre skojarzenia :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki verunia :lol:

Aniu, czekam na zdjęcia, a wyobraźnia już pracuje.

Tak fajnie opisałaś pokoik i Pawełka majsterkowicza i serduszko najmłodszego Skarba :D

Ciesz się każdą szczęśliwą chwilą, a tyle ich jeszcze przed Tobą, tyle zmian, nowych przeżyć i doznań.

Trzymam za wszystko i pozdrawiam całą Rodzinkę, buziaki :D

Ola, Mamut rulez :lol: :lol:

Bartek mnie namówił i w sumie nie żałuję, bajkowo jest w tym pokoiku na maksa i Paweł uwielbia tam przebywać, bawić się, śpi bez problemów, zaciąga też tam babcie i dziadków żeby tam się z nim bawili :lol:

Chyba trafiliśmy akurat w taką fazę jego rozwoju, że przeprowadzka była przyjemnością i frajdą a nie szokiem. I super, mamy teraz 4 miesiące urlopu od dziecka w sypialni :wink:

Ew-ka, przeszły na szczęście, ale zaczyna się zadyszka :wink:

Aniu,

ani jednego obrazka nie widzę :( Dlaczego?

Tylko się domyślam po opisach jak tam ładnie :)

Pozdr

Amtla :o :(

Nie mam pojęcia dlaczego, ja widzę wszystko.

Zerknij w takim razie do albumu, odnośnik masz w mojej stopce. W jesiennej zakładce są schody, a w drugim roku Pawełka jego pokoik.

Ciociu Ewko, "mina" dla Ciebie :wink:

http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Kolejny-rok-%BFycia/DSC_1507.jpg

taki koziołek Pawełka zaatakował?

u mojej Kaśki jak miala zły humorek ...tak własnie mówiliśmy ,że ja koziołek bodzie ... :lol: Trzeba go było klapsami z pupy przegonić i ...wracał humorek :lol:

Ewcia, to nie koziołek :lol: To specjalna "mina" Pawełka na wielkie okazje, pokazuje ją tylko jak sie go baaardzo poprosi :lol: Czapeczka jest mamusi oczywiście :wink:

A Pawełek jak ma zły humorek to idzie pobuczeć do swojego pokoju (wcześniej do sypialni) i przychodzi z powrotem już uśmiechnięty :lol:

Pepitka :lol: :lol: :lol: :lol:

Mammut rulez jak to mówi Olka :lol:

Pawcio jako mężczyzna ma niebieskie wszystko oprócz stolika, który jest czerwony. No i zielone dodatki, tak się mamuni spodobało :wink:

A słoneczko jest czadowe, nieprawdaż? :lol:

W piątym, 21 tydzień mi leci :lol:

Pepitka :lol: :lol: :lol: :lol:

Mammut rulez jak to mówi Olka :lol:

Pawcio jako mężczyzna ma niebieskie wszystko oprócz stolika, który jest czerwony. No i zielone dodatki, tak się mamuni spodobało :wink:

A słoneczko jest czadowe, nieprawdaż? :lol:

W piątym, 21 tydzień mi leci :lol:

Ja jeszcze żyję traumą po porodzie :lol: :p

Ano Mammut rulez, niech tak będzie...

Trzymam kciuki za Was OBIE ;) i życzę duzo zdrówka!