Gość 18.01.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Otwieram sobie dzisiaj Muratora, przeglądam, a tam .......Ania W się do mnie usmiecha Ale się ucieszyłam Mnie sie takie płoty jak twój zawsze podobały. Tez mi sie troche z koniami kojarzą ale to dla mnie bardzo dobre skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Otwieram sobie dzisiaj Muratora, przeglądam, a tam .......Ania W się do mnie usmiecha Ale się ucieszyłam Mnie sie takie płoty jak twój zawsze podobały. Tez mi sie troche z koniami kojarzą ale to dla mnie bardzo dobre skojarzenia Dzięki verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Aniu, czekam na zdjęcia, a wyobraźnia już pracuje. Tak fajnie opisałaś pokoik i Pawełka majsterkowicza i serduszko najmłodszego Skarba Ciesz się każdą szczęśliwą chwilą, a tyle ich jeszcze przed Tobą, tyle zmian, nowych przeżyć i doznań. Trzymam za wszystko i pozdrawiam całą Rodzinkę, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.01.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ooooo !!! Dzidziuś Gratulacje!!! Trzymam kciuki za zdrową dziewczynę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Anulka oczom nie wierzę Pawełek jest juz taaaaki duży ? jak ten czas leci ......jeszcze chwilka a do szkoły bedzie chodził Niesamowite jak te dziaciaki szybko rosną A Ty jak sie czujesz ? mdłości przeszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Widzę ,że ikejowski MAmut rulez my też mamy stolik i dwa krzesełka, wyśmienicie komponują sie z resztą mebli w salonie uroki domu z użytkowym poddaszem, w swoim pokoju Tomek tylko śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ciociu Ewko, "mina" dla Ciebie http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Kolejny-rok-%BFycia/DSC_1507.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aniu, ani jednego obrazka nie widzę Dlaczego? Tylko się domyślam po opisach jak tam ładnie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ola, Mamut rulez Bartek mnie namówił i w sumie nie żałuję, bajkowo jest w tym pokoiku na maksa i Paweł uwielbia tam przebywać, bawić się, śpi bez problemów, zaciąga też tam babcie i dziadków żeby tam się z nim bawili Chyba trafiliśmy akurat w taką fazę jego rozwoju, że przeprowadzka była przyjemnością i frajdą a nie szokiem. I super, mamy teraz 4 miesiące urlopu od dziecka w sypialni Ew-ka, przeszły na szczęście, ale zaczyna się zadyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Aniu, ani jednego obrazka nie widzę Dlaczego? Tylko się domyślam po opisach jak tam ładnie Pozdr Amtla Nie mam pojęcia dlaczego, ja widzę wszystko. Zerknij w takim razie do albumu, odnośnik masz w mojej stopce. W jesiennej zakładce są schody, a w drugim roku Pawełka jego pokoik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ciociu Ewko, "mina" dla Ciebie http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Kolejny-rok-%BFycia/DSC_1507.jpg taki koziołek Pawełka zaatakował? u mojej Kaśki jak miala zły humorek ...tak własnie mówiliśmy ,że ja koziołek bodzie ... Trzeba go było klapsami z pupy przegonić i ...wracał humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ewcia, to nie koziołek To specjalna "mina" Pawełka na wielkie okazje, pokazuje ją tylko jak sie go baaardzo poprosi Czapeczka jest mamusi oczywiście A Pawełek jak ma zły humorek to idzie pobuczeć do swojego pokoju (wcześniej do sypialni) i przychodzi z powrotem już uśmiechnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Kochana... Weronika ma takie same mebelki, lampę-słońce i zasłonki u siebie, jak Twój Paweł w pokoju Tyle, ze mebelki ma łączone kolory niebieskie+czerwone, no i jeszcze łóżeczko W którym jesteś miechu, ze tak zapytam, bo zgubiłam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Pepitka Mammut rulez jak to mówi Olka Pawcio jako mężczyzna ma niebieskie wszystko oprócz stolika, który jest czerwony. No i zielone dodatki, tak się mamuni spodobało A słoneczko jest czadowe, nieprawdaż? W piątym, 21 tydzień mi leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Pepitka Mammut rulez jak to mówi Olka Pawcio jako mężczyzna ma niebieskie wszystko oprócz stolika, który jest czerwony. No i zielone dodatki, tak się mamuni spodobało A słoneczko jest czadowe, nieprawdaż? W piątym, 21 tydzień mi leci Ja jeszcze żyję traumą po porodzie Ano Mammut rulez, niech tak będzie... Trzymam kciuki za Was OBIE i życzę duzo zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Pepe, mnie trauma porodowa znów dopada Ale jakoś to być musi, nie ma wyjścia. Z tym, że ja już definitywnie kończę działalność rozrodczą, to postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 25.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 monter superowy,schody extra.swietny pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Dzięki aga Dziś się robi barierka i poręcze, za chwilę będzie malowanie. Kolor to ciemny orzech. Efekt ostateczny oczywiście zaprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2008 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ale masz zdolengo meża! Moje gratulacje. Ja tak nie umiem... A słoneczko i żyrandol bardzo ładne.. Potwierdzam. Widzę, ze syn w ojca wrodził się i ma zdolności manualne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Dzięki kze Mężowi powtórzę, zdopinguje go to do dalszego majsterkowania Paweł - masz rację - idzie w ślady taty. Ostatnio jego ulubiony zestaw to śrubokręt i laptop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts