kze 27.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 U mojego Radka tak się świecą oczy na widok laptopa, że szkoda gadać.. Widać teraz takie pokolenie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 U mojego Radka tak się świecą oczy na widok laptopa, że szkoda gadać.. Widać teraz takie pokolenie mamy... Ciężkie czasy nastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.02.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 U mojego Radka tak się świecą oczy na widok laptopa, że szkoda gadać.. Widać teraz takie pokolenie mamy... Ciężkie czasy nastały Strasznie cięzkie... Ojciec ma czas na internet tylko po nocach (najlepiej z piatku na sobotę, by mieć kiedy wyspać się...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 U mojego Radka tak się świecą oczy na widok laptopa, że szkoda gadać.. Widać teraz takie pokolenie mamy... Ciężkie czasy nastały Strasznie cięzkie... Ojciec ma czas na internet tylko po nocach (najlepiej z piatku na sobotę, by mieć kiedy wyspać się...) Skąd ja to znam..., hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Drugi siusiak będzie! Nici z warkoczyków... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Rodzyneczku ale te chłopaki Cię będą rozpieszczać Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzięki dziewczyny Pocieszenia dziś doznałam jedynie w chwili, gdy koleżanka - mama dziewczynki napisała mi, że już mi zazdrości Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 aniu...do trzech razy sztuka. gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 aniu...do trzech razy sztuka. gratuluje. Do dwóch Aga, do dwóch Może zostanę Mamą Chrzestną jakiejś słodkiej blondyneczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.02.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a tam dwoch.poczekamy zobaczymy a bedziesz miala za to duzo wnuczek i fajne synowe a chrzesnic pewnie tez kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 aniu...do trzech razy sztuka. gratuluje. Do dwóch Aga, do dwóch Może zostanę Mamą Chrzestną jakiejś słodkiej blondyneczki... witaj kochana w klubie ja to już się cieszę z przyszłych wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wnuczek? Synowych? O czym Wy do mnie dziewczyny rozmawiacie? Na razie jak sobie pomyślę, że młodszy będzie chciał starszemu dorównać to mnie ciarki przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wnuczek? Synowych? O czym Wy do mnie dziewczyny rozmawiacie? Na razie jak sobie pomyślę, że młodszy będzie chciał starszemu dorównać to mnie ciarki przechodzą drugie spokojniejsze i tak się już wszystkim nie przejmujesz ...a ja tam bym chciała jeszcze dziewczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.02.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Miko, z tym spokojniejszym różnie bywa, Ty miałaś szczęście Ja raczej widzę na przykładach, że młodszy, żeby przeżyć musi być bardziej cwany i bardziej ekhm... "energiczny" A jeszcze raz? Nieee, a może wyszedłby trzeci urwis Tego bym już nie zniesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Potwierdzam, że młodszy by przeżyć musi być cwańszy i energiczniejszy... Strasznie o swoje dobija się... No, ale od najmłodszych lat musi troszkę o swoje bić sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja nie mówie, że nie jest cwańszy ...ale i tak grzeczniejszy w porównaniu do mojego starszego nadpobudliwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 prztnajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 prztnajmniej na razie Na razie siedzi przyczajony i obmyśla numer stulecia, którym przyćmiłby wszystkie wyczyny starszego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 prztnajmniej na razie Na razie siedzi przyczajony i obmyśla numer stulecia, którym przyćmiłby wszystkie wyczyny starszego brata ty nic nie mów bo wykraczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 prztnajmniej na razie Na razie siedzi przyczajony i obmyśla numer stulecia, którym przyćmiłby wszystkie wyczyny starszego brata ty nic nie mów bo wykraczesz Obmyśla jak tu się odegrać na starszym bracie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts