mikopiko 06.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 prztnajmniej na razie Na razie siedzi przyczajony i obmyśla numer stulecia, którym przyćmiłby wszystkie wyczyny starszego brata ty nic nie mów bo wykraczesz Obmyśla jak tu się odegrać na starszym bracie... no właśnie wczoraj przywalił mu z piąchy w twarz ...czego właśnie nauczył go starszy brat (z tą różnicą , że on mu pokazywał na worku treningowym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 prztnajmniej na razie Na razie siedzi przyczajony i obmyśla numer stulecia, którym przyćmiłby wszystkie wyczyny starszego brata ty nic nie mów bo wykraczesz Obmyśla jak tu się odegrać na starszym bracie... no właśnie wczoraj przywalił mu z piąchy w twarz ...czego właśnie nauczył go starszy brat (z tą różnicą , że on mu pokazywał na worku treningowym ) To nalezy cieszyć się, że nie uczył go ciosów karate... Wtedy zamiast sierpowego byłoby np. kopnięcie z półobrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ponoć zasada przy trzech chłopakach jest taka: - pierwszy to naukowiec, - drugi to sportowiec, - trzeci to kaskader (a w wersji pesymistycznej przestępca) Ale tak patrząc na powyższe wpisy, to i przy dwóch ta tendencja się sprawdza Tylko... w moim Pawełku naukowca ani ciut, ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ponoć zasada przy trzech chłopakach jest taka: - pierwszy to naukowiec, .......... Tylko... w moim Pawełku naukowca ani ciut, ciut może po 40-tce sie ujawni Aniu -też przeczytałam komentarze sprzed 2 lat ...i sie wzruszyłam pamietam te emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ew-ka Nadzieja jest, bo mimo temperamentu i niesamowitej kondycji fizycznej, najpiękniejsze chwile to dla niego te, kiedy mu się czyta książeczki a emocje... powtórzymy? ale po Waszej stronie, po mojej to ja chcę inaczej niż dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ja chcę inaczej niż dwa lata temu drugie będzie raz\dwa ani sie obejrzysz już bedziesz tuliła w ramionach Piotrusia wybraliscie imię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 2 latka.....pieknie. czekamy na imprezowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ja chcę inaczej niż dwa lata temu drugie będzie raz\dwa ani sie obejrzysz już bedziesz tuliła w ramionach Piotrusia wybraliscie imię ? Na razie mamy typy ale nic jeszcze nie postanowione. Przy Pawełku było z tym łatwiej Obyś miała rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 2 latka.....pieknie. czekamy na imprezowe fotki Będą, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 normalnie mam chec na ta twoja czeresinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 normalnie mam chec na ta twoja czeresinke Hihi, następna PS. Ale ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 wybraliscie imię ? Na razie mamy typy ale nic jeszcze nie postanowione. Przy Pawełku było z tym łatwiej pamietam ,że jeszcze Karolek Ci sie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.02.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Karolek to ma Paweł na drugie imię. Bartek się już śmiał, że młodszy dostanie imiona Karol Paweł i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 mowisz ....kasting na imie ??? Miłosz .....Wiśniewski takie imie dostał chrzesniak mojego syna bo moj Dawid został Ojcem Chrzesnym synka swojej przyjaciólki Dzisiaj był ich odwiedzic - i .....jest zauroczony dzieciakiem jak opowiadał o nim jakie ma malutkie rączki ,stópki -to widziałam łzy wzruszenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Aniu... zazdroszczę takie dylematu.. jak dać na imię... u mnie jest to oczywiste że jeśli będę miał syna to będzie miał na imię Jana dlaczego Jan? oj długo by opowiadać, może kiedyś jak Cię odwiedzępozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ew-ka Casting, bo mi nawet trudno wymyślić takie, spośród których moglibyśmy z Bartkiem demokratycznie wybrać te właściwe Moje typy jemu się nie podobają, a jego pomysły są dla mnie nie do przyjęcia. Tak bardzo nam się spodobała Jagódka, że teraz mamy problem Dlatego też liczę na Was PS. Chyba i Twój Dawid zaczął już jakieś uczucia ojcowskie przejawiać maksiu Trzymam Cię za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 normalnie mam chec na ta twoja czeresinke Hihi, następna PS. Ale ja też a ja myślałam,że to wiśńia A jakie imiona lubisz? Takie zwykłe czy raczej takie wymyślne jak Twój "kuzyn" Wiśniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 magi bo to chyba jednak jest czereśnia, choć w wersji oficjalnej i jedynej słusznej oczywiście WIŚNIA! Wiesz, chyba jednak wolę tradycyjne i takie "normalne", bez ekstrawagancji ale i bez "powrotu do korzeni" Żaden Xavier ani żaden Dzierżykraj No i nie chcę, żeby mały miał na imię tak jak co drugi chłopiec w przedszkolu. Z tego powodu Michał i Jakub odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Mnie to tylko Tomek przychodzi do głowy Tomasz Wiśniewski brzmi całkiem nieźle Może być też Piotr- Piotr i Paweł takl się razem kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 magi bo to chyba jednak jest czereśnia, choć w wersji oficjalnej i jedynej słusznej oczywiście WIŚNIA! Wiesz, chyba jednak wolę tradycyjne i takie "normalne", bez ekstrawagancji ale i bez "powrotu do korzeni" Żaden Xavier ani żaden Dzierżykraj No i nie chcę, żeby mały miał na imię tak jak co drugi chłopiec w przedszkolu. Z tego powodu Michał i Jakub odpadają dokładnie ostatnio same Kubusie Powrót do korzeni ładnie to ujełaś Piotr też mi się podoba Piotr i Paweł to raczej ze sklepem mi się kojarzy Patryk, Radek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts