Żelka 21.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 U nas sa takie imiona, moze cos sie spodoba Goran (to znasz), Dejan, Davor, Marko, David (pisze sie tak), Drażen, Mario, Marijan, Petar (to Piotr), Ivo, Tin, Branko, Żarko, Dragan, Drago (moj brat ), Zoran, Marin, Danko, Bruno, Josip (to Jozef), Luka, Mirko, Milan, Pavle (to Paweł), Rajko, Filip. Wiecej juz mi do glowy nie przychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Piotr i Paweł to raczej ze sklepem mi się kojarzy No popatrz, a mnie z apostołami ale jak będę mieszkać w Poznaniu to tez pewnie ze sklepami będzie sie kojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 to moze po moim ojcu .....Reiner ..... zartowalam mnie sie podoba Tomek i Michal Piotrusiow tez lubie i .....Markow (ale nie wszystkich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Mój dziadek ma oryginalne imię -Odon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Mój dziadek ma oryginalne imię -Odon moi dziadkowie to Krystian i Antoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Piotr i Paweł to raczej ze sklepem mi się kojarzy No popatrz, a mnie z apostołami ale jak będę mieszkać w Poznaniu to tez pewnie ze sklepami będzie sie kojarzyć A pomyłka nie mieszkam w Poznaniu mało praktykująca jestem więc może dlatego apostolowie som na drugim miejscu Imiona moich dziadków to powrót do korzeni więc nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.02.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 mi sie podobaja takie imiona: Mateusz,Dominik, Arkadiusz, Patryk, Grzegorza Dawida mam synka.to imie to juz od wielu lat mialam upatrzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Zeljko, fajne te Wasze chorwackie imiona A Filip to nawet tak samo jak u nas Żarko Wiśniewski... Odon Wiśniewski... Spodobał mi się Kacper i Tomek. Piotruś nie, nie chcę mieć w domu ani sklepu ani apostołów Filipek mi się podoba, ale ponoć ostatnio ich bardzo dużo Dominik to też jedno z moich ulubionych imion, do tego stopnia, że nazwałam tak kota i teraz już tylko z kotem mi się kojarzy Hubert to fajne imię, ale Bartek marudzi, że będą na małego wołać Bercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 u nos Bercik to maly Bernard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 u nos Bercik to maly Bernard frosiu, Bercika można też zrobić z Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Drugi siusiak będzie! Nici z warkoczyków... Czy oby na pewno...? Mnie się podoba: Mateusz, Igor, Mikołaj, Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Pepe, niestety na pewno Było widać dwie rączki, dwie nóżki, i jeszcze coś I to wszystko na jednym "obrazku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tylko nie Kacper , kojarzy mi się tak samo jak tobie Dominik . Moje typy to: Krzyś , Oluś (Aleksander) , Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Pepe, niestety na pewno Było widać dwie rączki, dwie nóżki, i jeszcze coś I to wszystko na jednym "obrazku" A może to pępowina była . Nawet nie wiesz jak cię rozumiem w tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Miko Dla mnie Aleksander to od razu Kwaśniewski. Nie powiem, lubię go, ale bez przesady Pępowina też tam na tym obrazku była Dzięki za moralne wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Miko Dla mnie Aleksander to od razu Kwaśniewski. Nie powiem, lubię go, ale bez przesady Pępowina też tam na tym obrazku była Dzięki za moralne wsparcie Poleciałaś po bandzie Mój synek to Oluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 24.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Z pewną taką nieśmiałością ,ośmielam się wyrazić swoje zdanie- gdybym miała trzeciego synka nazwałabym go Bruno,okrutnie mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 zbludzanka, a jakie mają imiona Twoi dwaj synkowie? Jeśli można zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 24.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 mój starszy to Jakub ( niestety żałuję teraz,pełno tych Kubusiów i wszyscy których znam to łobuzy okropne!) ma prawie osiem lat.Drugi to Arkadiusz lat 4.Dziecko wiecznie uśmiechnięte i zadowolone z życia.Pozdrawiam i powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A mi sie podoba Damian i Miron. p.s. Aniu co Ty masz na tym awatarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts