magi 25.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No co Ty, ja powazna baba jestem. p.s. wlasnie wrocilam z "Gęb" i sie zastanawiam co Ty tak zamna chodzisz z tym parasolem? Bedzie padac? Bo ja wlasnie do sklepu sie wybieram. Rozbawił mnie ten tekst o balonach , nota bene którymi ja też nie mogę się pochwalić. Tak jakoś bez przypadek tak za Tobą łażę a co masz coś na sumieniu A pisałam do Ani, że myślałam, że chciała nam taki dowcip zrobić, wiesz może trochę zaszokować no sama nie wiem co myślałam A parasol weź bo ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.02.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 myślałam, że chciała nam taki dowcip zrobić, wiesz może trochę zaszokować Aż taką prowokatorką to ja nie jestem Ale za to pobędę teraz trochę kwaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bylam w sklepie. Nie padalo. Po drodze tez nie padalo. Aniu Miron Wisniewski brzmi bardzo dumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sto lat, sto lat Piękny smyk. No i drugie bobo w drodze. Super. Moj synek jest 2 miesiace młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 25.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 sto lat sto lat. super fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jubilat słodszy od tego tortu a mamusi to macierzyństwo bardzo słuzy.Świetnie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 veruniu, a jak wymionka? Przecudne, prawda? Kochana, to nie macierzyństwo, to makijaż, też na M Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.03.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Czy ja mogę skorzystać z zamieszczonej tutaj skarbnicy imion męskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Hubert to fajne imię, ale Bartek marudzi, że będą na małego wołać Bercik Anusia, mój Hubert ma już 17 lat i zapewniam, że nigdy przenigdy nikt go tak nie nazwał. I nam też nigdy nie przyszło to do głowy. Bardzo lubi swoje imię i przyznaję, że jego rówieśniczkom też się podoba Ślicznie wyglądasz na zdjęciach z urodzin Pawełka. Pozdrowienia wszystkim od naszej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Olka, rzecz jasna! Ale Ty to jeszcze masz szanse na Jagódkę A tak przy okazji zapytam - czy ja ewentualnie, ale jeszcze nie na pewno, mogłabym Tomka zgapić? Tolusia Dzięki Chyba się odważę i się zamieszczę w wersji całosylwetkowej, zobaczymy co wtedy A Hubert cały czas, od wielu, wielu lat baaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Aniu nie mam szansy na Jagódkę lekarz na 99% potwierdził syna . Tomka możesz zgapiać, fajne z nich chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Oj jak dawno mnie tu nie było i nie tylko tu I urodziny przegapiłam Nic to i tak dużo zdrówka dla Pawcia Mój numer jeden w imonach chłopięcych to Kornel ale wyszła Kornelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołego jajka, pięknego jak bajka. Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka. Kurczaka złotego i wszystkiego najlepszegożyczy Małgosia http://www.bitstream.com.pl/btzyczws.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Aneczko, Wesołych Świąt!!!!! http://www.ekartki.pl/cards_files/3/3415_east3hdr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ANIU RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODYI ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKCAŁEJ RODZINCEżyczy tola z rodzinką http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Szanowna Aniuhttp://www.onet.pl/_m/b2fce204b55192f3b847fa6824a9f827.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ponoć zasada przy trzech chłopakach jest taka: - pierwszy to naukowiec, - drugi to sportowiec, - trzeci to kaskader (a w wersji pesymistycznej przestępca) Ale tak patrząc na powyższe wpisy, to i przy dwóch ta tendencja się sprawdza Tylko... w moim Pawełku naukowca ani ciut, ciut Tego nie znałam , ale podpisuję się rękami i nogami. Święta racja! Chociaż jakbyś nie planowała trzeciego to przygotuj się psychicznie, że ten drugi będzie "sportowco-kaskaderem" Zdecydowałaś się już na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 TomKa Nie strasz, proszę Imię wybrane TOMEK będzie Uff, to już tuż, tuż Jak to będzie? Prosimy o dobre myśli około 6-7 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts