Gość 25.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Slodki maluch to zdjęcie z kosiarkami też bombowe Ta mała też trochę kosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Czyli nie będę miała dziecka, po którym będzie widać, że jest na bank moje do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.05.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Czyli nie będę miała dziecka, po którym będzie widać, że jest na bank moje do trzech razy sztuka Nie, nie, nie Ustępuję pola młodszym. Na świecie jest potrzebny zróżnicowany materiał genetyczny jamles Dzięki verunia Nie, tylko udaje, ale wygląda bombowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu - jeszcze raz gratulacje Tomaszek słodki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzięki Maluszku Oj, słodki, słodki I na razie - odpukać - bardzo spokojny. Jego hobby to jedzenie i spanie więc nawet mam już troszkę czasu na robienie z Papciem babek w piaskownicy Teraz czekamy na słońce i wyruszymy do ogrodu. W wózku albo w chuście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu - ten weekend zapowiada się (przynajmniej u nas) bardzo gorący więc będziecie mogli w ogrodzie spędzić razem trochę czasu na kocyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu, śliczne te Twoje Szczęścia, nie ma co. Ale co się dziwić, w końcu do rodziców podobni Gratulacje raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzięki Tolusia! To tak, jak u Was Ucałuj od nas swoją całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Trochę jestem opóźniona ale ostatnio tak mam Gratuluję i zycze Wam duzo zdrówka. Obaj chłopcy przecudowni. Moje dziewczynki jak były małe to też wyglądały jak klony Jasne że do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jasne że do trzech razy sztuka No to już Aga, do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A tarasu nikt nie komentuje... Chyba się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A tarasu nikt nie komentuje... Chyba się nie podoba śliczny Czym go obsadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Co tam taras jak Ty takich przystojniaków pokazujesz Taras bardzo ładny Co do roboty to już kiedys gdzieś pisałam że nie jest tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A tarasu nikt nie komentuje... Chyba się nie podoba śliczny Czym go obsadzisz? Otóż nasadzenia już są! Nie widać? Na ścianie od sąsiadów pnie się żółty wiciokrzew i winorośl przesadzona z huśtawki, na rogu różowa glicynia, potem od frontu kolejno: jadalny cytryniec i różowy pełny clematis, przerwa na schodek, niebieski clematis (już kwitnie ), cytryniec kwitnący na czerwono, niejadalny, i w końcu na ściance od drogi druga winorośl i potem takie białe coś, bardzo kwitnące i bardzo rosnące (nazwę na kartce ma tylko łacińską i to bardzo pokręconą ). No a na kratce ostatniej przy ścianie, tak jak był, jest i nadal wiciokrzew "klasyczny". No i to wszystko A deski na podłodze będą jak wpłynie becikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Co do roboty to już kiedys gdzieś pisałam że nie jest tak łatwo NO WŁAŚNIE Zatem ja już dziękuję, już się w życiu natrudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Aniu spóźnione ale szczere gratulacje z okazji narodzin Tomaszka! Dużo zdrówka dla Was wszystkich i niech maleństwo zdrowo i szczęsliwie rośnie! http://www.nici.net.pl/admin/zdjecia/25839_small.jpg ps. ale z Pawełka już duży i fajny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A tarasu nikt nie komentuje... Chyba się nie podoba śliczny Czym go obsadzisz? Otóż nasadzenia już są! Nie widać? Na ścianie od sąsiadów pnie się żółty wiciokrzew i winorośl przesadzona z huśtawki, na rogu różowa glicynia, potem od frontu kolejno: jadalny cytryniec i różowy pełny clematis, przerwa na schodek, niebieski clematis (już kwitnie ), cytryniec kwitnący na czerwono, niejadalny, i w końcu na ściance od drogi druga winorośl i potem takie białe coś, bardzo kwitnące i bardzo rosnące (nazwę na kartce ma tylko łacińską i to bardzo pokręconą ). No a na kratce ostatniej przy ścianie, tak jak był, jest i nadal wiciokrzew "klasyczny". No i to wszystko A deski na podłodze będą jak wpłynie becikowe No to całkiem sporo tych nasadzeń/ U mnie glicynia pieknie się rozrosła tylko coś ta cholera nie chce mi kwitnąc. Mysłałam, że w tym roku przynajmniej na pozegnanie zakwitnie a tu dooooopa. No ale ponieważ ma ładne liscie to jej wybaczam Za to clematis niezawodnie co roku kwitnie jak głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Glicynia ponoć kwitnie po kilku latach dopiero. Od ilu lat masz swoją? Listki ma piękne, to prawda Ja w tym roku nasiałam jeszcze groszków pachnących i różnych tam wijców, żeby latem nie było tak łyso, ale w przyszłym roku mam już nadzieję na poważne kwitnienie bujnych pnączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Aniu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts