Ivonesca 03.06.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witaj Aniu przepraszam ze dopiero teraz, ale OGROMNE, PRZEOGROMNE, GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN TOMKA !!!!! czyli na warkoczyki trzeba jeszcze znów poczekać pozdrawiam bardzo cieplutko serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ale piekny ma taras! Super go ogrodziłaś i zadaszyłaś. A co masz na dachu-suficie tego zadaszenia tarasu? Bardzo mnie to interesuje, bo chciałbym też dorobić zadaszenie do tarasu. W projekcie taras był niezadaszony i taki powstał. Nie ma kłopotów z ograniczeniem ilości światła wpadającego do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ale piekny ma taras! Super go ogrodziłaś i zadaszyłaś. A co masz na dachu-suficie tego zadaszenia tarasu? Bardzo mnie to interesuje, bo chciałbym też dorobić zadaszenie do tarasu. W projekcie taras był niezadaszony i taki powstał. Nie ma kłopotów z ograniczeniem ilości światła wpadającego do salonu? Dzięki kze Na dachu jest... wojskowa siatka maskująca Co do światła - na razie jest bez zmian. Pewnie to się troszkę zmieni jak już roślinki podrosną i zarosną te kratki. Ale zimą nie będzie problemu, bo rośliny stracą liście a siatkę się zdejmie. A na świetle wpadającym do salonu najbardziej zależy mi zimą, teraz częściej i chętniej przesiadujemy na tarasie niż w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Aniu przesliczne masz te dzieciaczki. Piekne zdjecia, bardzo milo sie Was wszystkich oglada. Jestescie piekna rodzina. Usciski od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Aniu przesliczne masz te dzieciaczki. Piekne zdjecia, bardzo milo sie Was wszystkich oglada. Jestescie piekna rodzina. Usciski od nas. Zeljko! Bardzo dziękujemy i również przesyłamy buziaki i uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ty się pochwal lepiej, jak się prezencik sprawuje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Brazunia, ja wciąż na niego czekam Po pierwsze do moich urodzin jeszcze kilka dni A po drugie, model z 2007 roku trzeba sprowadzić z Poznania, bo już za chwilkę wchodzi nowy, świeżutki z 2008 i w salonach tak od ręki to już nie ma Więc na razie chwalę się dziećmi, bo mój mąż zapadł na manię fotografowania nas we trójkę Ostatnio dziś rano w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.06.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Aniu prześliczne te zdjęcia Waszej rodzinki, a już zupełnie się wzruszyłam przy tym: I na koniec dnia... http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Tomcio-Paluszek/DSC_4580.sized.jpg buziaki Nie byłabym sobą , gdybym nie zachwyciła się różami. Cudne. Taki ogród to ja chciałabym mieć ... baaaardzo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzięki TomKa To na zdjęciu to była sytuacja wyjątkowa, tatuś tych chłopców kosił chwasty wkoło ogrodzenia i nie mógł usypiać starszaka, bo to tatusia etat Ale okazało się, że przy odrobinie uporu i organizacji mamusia radzi sobie i z dwoma więc teraz siedzi dumna z zadartą brodą i się chwali Róże to zasługa mojego taty. Ja je pielęgnowałam, i resztę ogrodu też, jak nie miałam jeszcze dzieci, potem okazało się to zbyt czasochłonne i etat przejął mój tato. I teraz właściwie wygląd ogrodu to całkowicie jego dzieło, ja tylko udzielam konsultacji i mówię co bym chciała Przekażę mu Twoje zachwyty i pochwałę, bo bardzo lubi takich rzeczy słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Aniu - pamiętam czasy jak mówiłaś, że na razie nie czujesz się na siłach, żeby być mamą itd, a tu na tych zdjęciach (i w realu też) tak cudownie wygladacie razem i widać, że bycie mamą Ci bardzo dobrze służy Twoim dzieciaczkom zresztą też Ogród cuuuuudny - zwłaszcza te pnące róże. Mam nadzieję, że Twoj Tato je uratuje Gratulacje z prezentu - niech się dobrze sprawuje Witam w gronie fordziarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Róże są faktycznie przepiękne! Pozdrowienia dla Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.06.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 dzieci urocze.mama widac szczesliwa.roze cudne.dla taty brawa, bo widac ze sie chlop stara.i gratulacje prezentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzięki dziewczyny Przekażę wszystko Tacie, na pewno będzie mu bardzo miło Ale rzeczywiście, wszyscy uwielbiamy przesiadywać w ogrodzie w tak pięknym otoczeniu. Wieczorem, gdy pachnie maciejka i wiciokrzew, cudnie jest siedzieć na tarasie i patrzeć prosto na te wszystkie piękne pnące róże Maluszku - a jak Twój ogród? Ja pamiętam jak u Toli pokazywałaś jego projekt. Wszystko już gotowe i rośnie? Ty też fordziara? Ja ostatnio użytkowałam tatowego fusiona, ale fiesta od zawsze bardzo mi sie podobała. Mój mąż mnie na starą fiestę podrywał I na żółtą nokię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Jaka burza różana ale tam musi pachnieć A z innej beczki mój jak miał1,5 mieś ważył 7,5kg sumo w szpitalu kazali go odchudzać a on tylko na cycu był a teraz niejadek taki, że aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Aniu - ogród dalej tylko w fazie projektu W domu jest sporo innych rzeczy do zrobienia, dlatego dopuściliśm sobie na razie sadzenie roślinek. Ano jestem fordziara - mam focusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Róże przepiękne, aż tez mi się zachciało takiej na pergolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Śliczniaste te Twoje zdjatka A chłopaki podobne, zupełnie jak u mnie chociaz z biegiem czasu coraz więcej róznic się uwidoczniło. Z waga tez mieli tak samo A samochód tez mam na F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Śliczniaste te Twoje zdjatka A chłopaki podobne, zupełnie jak u mnie chociaz z biegiem czasu coraz więcej róznic się uwidoczniło. Z waga tez mieli tak samo A samochód tez mam na F Ferrari? Z różnic między moimi chłopakami to jedynie tyle, ze Tomcik ma czarne włoski, i chyba ma ich więcej niż Paweł na początku. Ale apetycik taki samiutki... Przed chwilą go karmiłam 40 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Róże przepiękne, aż tez mi się zachciało takiej na pergolę verunia, ta na pergoli to sympathie, na penisie starofrancuska renesansowa, a na altance to ja niestety nie wiem, ale jakby było trzeba to sprawdzę Ja najbardziej lubię tę starofrancuską, bo przecudnie pachnie cytrusami, a kwiaty ma bardzo bogate, pełne płatków, ciężkie i takie jakby podwójne. Mam jeszcze śliczną bordową pienną, jak mi inne na rabacie zakwitną to też je obfotografuję Ale jestem próżna kobita Tak miło mi się czyta Wasze pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Jaka burza różana ale tam musi pachnieć A z innej beczki mój jak miał1,5 mieś ważył 7,5kg sumo w szpitalu kazali go odchudzać a on tylko na cycu był a teraz niejadek taki, że aż strach Miko Pachnie, pachnie Zapraszam na wąchanie i kawkę w altance No Papcio "za młodu" też się na sumistę w sam raz nadawał, na szczęście mu tak koło roku przeszło, a też tylko piersią karmiony Zobaczymy co postanowi w tym temacie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts