Ivonesca 27.07.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 roletki, roletki....a widziałam w IKEA fajne drewniane żaluzje PS. po cichutku Ci powiem że mam aparat...pogoda nie dopisuje ale moze jutro uda mi się wkleic zdjęcia ..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Aniu to czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Zdjecia będą jutro Łazienki, ścian z kontaktami i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Z nostalgią i melancholią piłam wczoraj winko czerwone wieczorem w naszym domu. i na zdrowie Pewien etap życia mi się kończy i choć z jednej strony jest to wspaniałe, cudowne, zachwycające, nie do uwierzenia prawie, że mamy z Bartkiem własny dom, to jednak jest to ogromny skok życiowy do przodu, który wywołuje we mnie masę przemyśleń, rozważań i kapkę zadumania. jestem więc myślę Jak nam się będzie tam mieszkało? Jaką rodzinę stworzymy? już stworzyliście i z tego co widać wspaniałą i czekamy na zdjątka Kiedy należy ją powiekszyć? Czy ja jestem na to gotowa? porozmawiaj z Bartkiem, bo przecież oboje musicie tą decyzję podjąć.... Jak być dobrą córką na odległość? odległość nie ma znaczenia, byłaś i będziesz dobrą córką niezależnie od kilometrów Was dzielących......... Jak utrzymywać poprawne stosunki z teściową? Przecież to Mama, co prawda Bartka ale zawsze Mama.... Jak to życie sobie układać? Co i w jakiej kolejnosci w domu wykańczać? Czy stać nas będzie na to? Mieszkasz u siebie i chyba to jest najważniejsze.... a wszystko dalej pomalutku..... i tak do końca.......... Czy kiedykolwiek pojedziemy gdzieś na wakacje? a na urlop na pewno pojedziecie i to nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 ewusia Takie rozłożenie kłąbka myśli na czynniki pierwsze robi z niego stos banalików i głupotek. W kupie wyglądają one poważniej Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.07.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 ewusia Takie rozłożenie kłąbka myśli na czynniki pierwsze robi z niego stos banalików i głupotek. W kupie wyglądają one poważniej Dzięki nie przesadzaj, nie są to głupotki i banaliki, jak to określasz. To jest życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Takie mnie właśnie "życiowe" myśli naszły, gdy stałam w kuchni, którą można już nazwać kuchnią i stwierdziłam, że udało się- mamy dom i zaraz się do nie go przeprowadzamy. Przyznaję, że jestem zmęczona i zestresowana ostatnio. To pewnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.07.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 właśnie doczytałam że masz już kuchnię zamontowaną super w końcu to prawie serce domu i kanalizę będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Tą kanalizą ucieszyłam się niesamowicie! Nasze zbiorniki plastikowe w roli szamba sa właśnie dlatego, ze wiadomo było, ze kanaliza będzie, tylko nikt nie wiedział kiedy- finansowana Sapardem. No i sie okazało, że to już A zbiorniczki będą na deszczówkę, tak jak to sobie wymarzyłam Kuchnia to miała być niespodzianka na jutro- od razu zdjęcia, ale mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Aniu widać że zdjęcia będą przed moim urlopem to jeszcze poLLLUUUlamy żeby kuchnia dobrze się sparwowała a co do melancholi to moi znajomi twierdzą że to zdrowe podejście więc znaczy że z nami wszystko wporządku Gratuluje i czekam na jutrzejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Aguś Nie dałam rady Gdy wszystko wysprzątałam, gdy umyliśmy okno, było juz tak późno i ciemno, ze żadnych zdjęć już nie było warto robić. Poza tym, wciąż widać otwarte puszki w scianach nad szafkami i kabelki stojące z halogenków nad wyspą- stolikiem, więc chyba lepiej będzie gdy pokażę kuchnię jak i to już będzie zrobione. Wypoczywaj sobie spokojnie, w gorącej atmosferze, a jak wrócisz z urlopu wszystko już będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 no przez moment było melancholijnie ...ale też tak czasem trzeba na pewno będzie się mieszkało Wam super, dzieciaczki pojawia się w odpowiednim czasie (bo coż by był to za dom bez gwaru dzieci ), z Mamą I Teściową się poukłada....no i na urlop też będziecie jezdzić !! Jesteście jeszcze młodzi - wszystko przed Wami z kanalizą super wyszło!...no i oczywiście czekam na obrazki z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Dzięki Ivonka. Dopadło, pomęczyło i przeszło. Musi być dobrze i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 ja też chcę taki kącik różany ...juz mi zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Prawda? Zdaję sobie sprawę, że taki kącik to wielkie wyzwanie i sprawa nie łatwa, ale potem jaka satysfakcja no i jakie to piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.07.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Aniu poczekam na te zdjęcia ale bedzie już pieknie u Ciebei jak wrócę Kącik różany z dwoma alergiczkami w domu odpada. Kawiatki kwitnące będą u mnie zredukowane do minimum już mi tego szkoda ale tak musi być Aniu ale będziesz romantyczna w tym kąciku POzdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Witaj Aniu!Wróciłam dzisiaj z dwutygodniowych wakacji, więc składam spóźnione imieninowe życzenia - samych szczęśliwości w życiu!A poniewaz jest już po północy, mam nadzieję że jako pierwsza złożę Tobie i Bartkowi życzenia z okazji I ROCZNICY ŚLUBU - dużo, duzo miłości, miłości i jeszcze raz milości!!!!!...a na wakacje pojedziecie jeszcze nie raz i to być moze ze swoimi pociechami, serdecznie Wam tego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 TOLA Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Masz rację- jesteś pierwsza Bardzo mi się miło zrobiło, dzięki Roczek zleciał ani się obejrzałam I pewnie z następnymi latami będzie podobnie Moi rodzice za tydzień świętują 30 lat... To jest wynik Mam nadzieję, że wypoczęłaś na urlopie, że pogoda Ci dopisała i że z nowymi siłami rozpoczynasz ten sierpień Ja nastawiam się na łażenie po lesie w poszukiwaniu grzybów na wrześniowym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Aniu, na grzyby zapraszam na PODLASIE. Oprócz grzybow mozna i żubra znaleźć. A co do rocznic, to moi rodzice w przyszlym roku maja 50-tą rocznice slubu. Jeszcze raz życzę Wam, zebyście też taką obchodzili w szcześciu i milości. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Dzięki Toluś Jak się troszkę postaramy to może się uda Dziś sobie urządzamy dwuosobowe przyjęcie w naszym domku. Gotować już się da, więc ja do garów a mężuś do sklepu po wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts