Anna Wiśniewska 02.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień doberek Aniu....to się porobiło....będę musiała zasięgnąć porad u młodej mamy odezwij się co u Was słychać pozdrawiam serdecznie Ivonka... czy to znaczy to, co ja myślę, że znaczy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień doberek Aniu....to się porobiło....będę musiała zasięgnąć porad u młodej mamy odezwij się co u Was słychać pozdrawiam serdecznie Ivonka... czy to znaczy to, co ja myślę, że znaczy?????? myślę, że domyślasz się dobrze we wrześniu pojawi się Ktosiek (trają nieustanne walki o imię dla niego ) pozdrawiam serdecznie PS. A Twoje chłopaki to juz takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 GRATULACJE!!!!!! No to się porobiło! Najpierw Aga, teraz Ty! Hmmm, to może ja też kiedyś... za parę(naście) lat? Chętnie służę poradami A duże moje chłopaki, duże. Ale z drugiej strony oni są jeszcze tacy malutcy, obaj Słodycz sama i rozkosz, z różkami wielkimi PS. Dopiero teraz zajrzałam do Ciebie do dziennika i do komentarzy, gdybym poczytała wcześniej, to bym wiedziała Mam ogrooomne zaległości, nie ma co gadać, trza się wziąć do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rzcezywiście rok to przesada Cieszę się że chłopcy fajnie rosną i gratulacje dla Pawcia a co zrobisz z Tomciem jak wrócisz do pracy ? I chyba jakieś fotki by się przydały. Aniu naprawdę trzecie za parenaście lat to bardzo fajna sprawa I zawsze możesz liczyć na córcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Anusia, ja to się normalnie gniewam, tyle czasu się nie odzywałaś, nie godzi się tak starszą panią w niepewności co Twego losu trzymać Czy Ty wiesz, że ja jeszcze Twój dżemik agrestowy nie otwarty mam? Poczekam aż do mnie przyjedziesz z chłopakami i razem go zjemy tak paluchem ze słoika Buziaki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Aga Z Tomciem będzie babcia (nie wiem, jak ja to przeżyję ) Ale mój powrót do pracy jeszcze taki niepewny, że aż się boję o tym pisać Zdjęcia... Właśnie wrzuciłam sporo na nk. Tam łatwiej, nie trzeba na serwer, sama wiesz Co do córeczki, to na dzień dzisiejszy nie będę ryzykować, ale jakby tak popatrzeć na Ciebie i Ivo, to zaczynam rozumieć sens powiedzenia "nigdy nie mów nigdy". Zobaczymy, co życie przyniesie Tolusia Proszę "Starszej Pani", przepraszam Z chęcią się piszę na ten dżem wyjadany palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ano się porobiło a Tobie jeszcze córka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie, nie, nie nie! Ubranka chłopięce, zabawki chłopięce, pokój chłopięcy. Nie ma miejsca dla laski, chyba że chłopaki przyprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie, nie, nie nie! Ubranka chłopięce, zabawki chłopięce, pokój chłopięcy. Nie ma miejsca dla laski, chyba że chłopaki przyprowadzą zarzekała się żaba błota poczekamy, zobaczymy pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Aniu nikt Ci tej laski nie karze mieć teraz, ale potem jest bardzo fajnie Ale ja zawsze miałam taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Aga A jak będzie trzeci chłopak? "Zrobić córkę to trzeba umieć", jak mawia mój tato mojemu mężowi A on chyba nie umie Już i tak jest trzech na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Aniu - gratuluję nowego opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Aga A jak będzie trzeci chłopak? "Zrobić córkę to trzeba umieć", jak mawia mój tato mojemu mężowi A on chyba nie umie Już i tak jest trzech na jedną Mój mąz ma wprawę Aniu gratuluje pieknego opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dziewczyny - dzięki! Opis jest przepiękny i naprawdę jestem bardzo zaszczycona, że go otrzymałam. Aga - no tak, Twój mąż to umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Widzisz jeden umie to inny tamto, bozia po równo nie dzieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Aniu - gratuluję tytułu i fajnie, że znowu z nami jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki Maluszku! A Ty jaki masz piękny tytuł! Niepowtarzalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Prawda, że fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aniu - z okazji jutrzejszego święta uśmiechu na twarzy Twojej i Twoich chłopaków http://foto.recenzja.pl/foty/lilie-68-0a11582bd9f4996af0a38a7a90f60b74.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2009 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu, sto lat , sto lat !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts