maksiu 02.07.2009 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu, wszystkiego najlepszego, 100 latek, pociechy z dziatek http://www.zanyimages.com/Belated%20Birthday/Happy%20Birthday%20to%20You%20!!!.jpg maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu - wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu, sto lat , sto lat !!!!! to jo kwiotki dołoża http://www.kwiaty.atrakcje.net/wp-content/uploads/2008/05/464.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu, wszystkiego naj http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Mrozonki/Bukiet-warzyw-15211-big.jpg http://www.furniturehomedesign.com/wp-content/uploads/2008/07/six-pack-wine-rack.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wielkie dzięki! Oznaczenie 30+ na kosmetykach, które używam nabrało od dziś specjalnego znaczenia Olka - bukiet od Ciebie mnie rozwalił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.08.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Gratulacje z okazji 6 rocznicy slubu!! często przeglądam Twój dziennik, nie moge sie napatrzyć na te drewniane barierki przy tarasie i drewniany płot !! ślicznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dziękuję kala Mam nadzieję, że zdjęcia dotarły Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Aniu zdjęcia dotarły, dziekuje juz sie nie moge doczekac kiedy ja postawie swój płot drewniany napewno będzie w takim stylu jak Twój musze go tylko podnieść wyzej i troche zagęścic ze względu na psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej Aniu Wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych chwil a 7 wcale nie jest taka straszna jak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Aniu serdeczne zyczenia z okazji 6 rocznicy ! A o co chodzi dziewczyny ta 7, ze straszna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 7 rok małżeństwa ponoć jest mocno kryzysowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 06.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja również gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzięki Pigwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Aniu, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Jesteście piękną parą i ja tam żadnych kryzysów u Was się nie boję. A nie mówiłam Ci jeszcze, że Twoi synowie (obaj baaardzo przystojni) mają moje dwa najulubieńsze męskie imiona... (nawet mój ex - Paweł - nie był w stanie tego zepsuć) Róże są przecudne. Ja w ostatnim sezonie działalności posadziłam osiem krzaków róż. Zakochałam się w różach. Nie wiesz czy są jakieś gatunki, które można hodować na balkonie w bloku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jaguś Przesądy przesądami, jakieś ziarnko prawdy gdzieś tam musi być, ale raczej mi z tym 7 rokiem na razie bardzo zabawnie i się go zupełnie nie boję. Baaardzo mi miło, że moje przystojniaki Ci się podobają Ja obiektywna nie jestem, więc są cudami świata po prostu Ale głośno tego przy nich nie mówię Co do róż - zależy pewnie jaki balkon i jaka donica. Jeśli duży balkon, to w jakiejś fajnej wielgachnej, narożnikowej donicy i kilka krzaków pięknie się przyjmie - od płożącej miniaturowej po jakąś pienną. A przy ścianie na kracie pnąca Wszystko jest do zrobienia, jeśli się tylko chce. A Ty przecież chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Cała rodzinka bardzo dziękuje za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A ja wpadłam z rewizytą Całusy dla chłopaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.08.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Puk, puk, Aniu.Dzisiaj przeglądałam Twój dziennik. Przypomniałam sobie, że już go z rok temu oglądałam. Bardzo ładny ogród, tyle kwiatów. Czy ten Pan z "czapeczką" na roczku Pawełka to Twój tata?Tak jak ostatnio czytam Twoje posty, to łączy nas trochę wspólnego. Imię, rocznica ślubu w lipcu (my w tym roku mieliśmy 12 rocznicę), 2 cesarki, no i problemy zdrowotne naszych tatusiów. Aniu, życzę wiele radości z życia, aby zmartwień było jak najmniej, by "7" okazała się szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzięki Jaguś! Buziaki dla Ciebie! Aniu, Bardzo mi miło Ten pan z zsuwającą się czapeczką to mój Tato A te kwiaty i wygląd ogrody to w wielkiej mierze jego zasługa, bo odkąd mam dzieci to on się ogrodem opiekuje. teraz żartuje, że w tym roku go strasznie zapuścił, ale w przyszłym się poprawi A rzeczywiście sporo nas łączy... Oby i u Ciebie i u mnie ten rok mimo przejściowych zawirowań był jednak szczęśliwy i udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts