Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...

Aniu, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Jesteście piękną parą i ja tam żadnych kryzysów u Was się nie boję.

A nie mówiłam Ci jeszcze, że Twoi synowie (obaj baaardzo przystojni) mają moje dwa najulubieńsze męskie imiona... (nawet mój ex - Paweł - nie był w stanie tego zepsuć) :D

Róże są przecudne. Ja w ostatnim sezonie działalności posadziłam osiem krzaków róż. Zakochałam się w różach. Nie wiesz czy są jakieś gatunki, które można hodować na balkonie w bloku?

Jaguś

Przesądy przesądami, jakieś ziarnko prawdy gdzieś tam musi być, ale raczej mi z tym 7 rokiem na razie bardzo zabawnie i się go zupełnie nie boję.

Baaardzo mi miło, że moje przystojniaki Ci się podobają :lol: Ja obiektywna nie jestem, więc są cudami świata po prostu :lol: Ale głośno tego przy nich nie mówię :lol:

Co do róż - zależy pewnie jaki balkon i jaka donica. Jeśli duży balkon, to w jakiejś fajnej wielgachnej, narożnikowej donicy i kilka krzaków pięknie się przyjmie - od płożącej miniaturowej po jakąś pienną. A przy ścianie na kracie pnąca :lol: Wszystko jest do zrobienia, jeśli się tylko chce. A Ty przecież chcesz :lol:

• 2 weeks później...

Puk, puk, Aniu.

Dzisiaj przeglądałam Twój dziennik. Przypomniałam sobie, że już go z rok temu oglądałam. Bardzo ładny ogród, tyle kwiatów. Czy ten Pan z "czapeczką" na roczku Pawełka to Twój tata?

Tak jak ostatnio czytam Twoje posty, to łączy nas trochę wspólnego. Imię,

rocznica ślubu w lipcu (my w tym roku mieliśmy 12 rocznicę), 2 cesarki, no i problemy zdrowotne naszych tatusiów.

Aniu, życzę wiele radości z życia, aby zmartwień było jak najmniej, by "7" okazała się szczęśliwa.

Dzięki Jaguś! :lol:

Buziaki dla Ciebie!

Aniu,

Bardzo mi miło :lol: Ten pan z zsuwającą się czapeczką to mój Tato :lol: A te kwiaty i wygląd ogrody to w wielkiej mierze jego zasługa, bo odkąd mam dzieci to on się ogrodem opiekuje. teraz żartuje, że w tym roku go strasznie zapuścił, ale w przyszłym się poprawi :wink:

A rzeczywiście sporo nas łączy... :wink:

Oby i u Ciebie i u mnie ten rok mimo przejściowych zawirowań był jednak szczęśliwy i udany :lol: