Ivonesca 09.09.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aniu - ja też jeszcze nie mam zmywarki....tak że nie jesteś ostatnia mam przygotowane miejce, ale czeka na nowe meble jeszcze trochę poczeka bo teraz inne meble trzeba było zakupić pozdrawiam i zycze zdrówka dla Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzięki Ivonka! No proszę, a ja myślałam, że ja ostatnia Ale te Wasze wydatki to sama przyjemność Trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzięki Ivonka! No proszę, a ja myślałam, że ja ostatnia Ale te Wasze wydatki to sama przyjemność Trzymam za Was kciuki! niestety te wszystkie przyjemne zakupy trochę kosztują ale jakie piękne rzeczy są ! miałam zrobic fotki nowego pokoiku....zrobiła Karolina alei ch nigdzie nie wstawiłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Piekna Wasza sypialnia. Super mialas pomysl z ta dekoracja na scianie. Bardzo dopasowane do lampki a kolory piekne.Pokoj chlopakow jak trzeba, pelen zycia i bardzo wesoly. Gdzie kupilas te zaslonki i jakie sa w praniu/prasowaniu? Pozdrowienia i zyczenia zdrowia dla taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dzięki Zeljko Zasłonki są z Ikea. Piorę je normalnie z białymi w 60 stopniach, a prasują się dobrze, ale trzeba zwilżać. Tak właśnie wymyślaliśmy, żeby te lampy wpasować w motyw na ścianie Chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Bardzo sie udalo!!! A tych roz w ogrodzie Ci zazdrosze. Ja to chyba nie umiem niczego wychodowac, procz kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kochana, to ręka mojego Taty A róże wbrew pozorom nie są takie trudne w uprawie. Trzy razy latem nawóz, jak mszyca to pryskać i już. Mnie najbardziej boli, ze trzeba je odchwaszczać bo inaczej nie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 swietne zmiany.a chlopaki urocze.coraz czesciej nachodza mnie mysli o kolejnym dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Aniu mi to nawet koperek w ogrodzie nie chce rosnac. Co prawda w doniczce ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 swietne zmiany.a chlopaki urocze.coraz czesciej nachodza mnie mysli o kolejnym dziecku Jeśli dzięki moim chłopakom to bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Aniu mi to nawet koperek w ogrodzie nie chce rosnac. Co prawda w doniczce ale zawsze. Za mała doniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie, zapominalam podlewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zeljko kochana Na takie przypadki pomóc może jedynie deszczowe lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Fajne te twoje urwisy, ale ten czas zapie...a (mój mąz się ze mnie śmieje jak wyrwie mi się tego typu slowo, twierdzi ze do mnie nie pasuje przeklinanie, nie wiem dlaczego ) Rożany ogród przepiękny, dopiero dziś zobaczyłam Ja w tym roku miałam na swoich różach wszystko co mozliwe- mszyce, mączniaka, rdzę, ale się tez nie poddaję bo róże warte są zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hehe Wiesz, ponoć damie nie przystoi Ale ja jestem zdania, że są uzasadnione sytuacje Rdzy na różach nie miałam resztę tak Ale też jestem zdania, że dla nich warto się trochę pomęczyć. Oddają swą urodą wszystko z nawiązką To ja może jeszcze pokażę jak wyglądała altanka w tym roku? Bo tamte zdjęcia są z ubiegłego roku. Zaraz poszukam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zobaczyłam zdjęcie altanki, aż mi dech zaparło z wrażenia i jeszcze ta dedykacjaJakiego nawozu uzyważ do róż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Verunia,najzwyklejszego, co roku innej firmy, po prostu proszę o nawóz do róż na kwitnienie i sypię trzy razy w sezonie.Jak przekwitną to obcinam zwiędnięte kwiatki, dzięki temu kwitną jeszcze raz we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Moja róza pnaca kwitła w tym roku tylko raz na wiosnę, ale była w tym roku posadzona. Tez obciełam kwiatki ale zamiast kwitnąc poszła mocno w pędy. Moze się zmęczyła tym rosnieciem i nie zakwitła ponownie? Dam jej szansę w następnym sezonie, jak będzie taka skąpa w kwiaty to przesadzę gdzie indziej i dam inna odmianę. Jak odróżnić dzikie pędy od własciwych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dzikie pędy są takie hmmm... mniej szlachetne w wyglądzie Nie kwitną, tylko idą w masę liściastą. Ale dzikie pędy widziałam u siebie tylko na różach piennych, szczepionych na pniu. Pnące róże chyba dzikich pędów nie mają Daj szansę tej swojej róży. Jak ją w tym roku posadziłaś to nie wymagaj od dziewczyny zbyt wiele! W przyszłym roku daj jej nawóz na kwitnienie i będzie piękna! Dla moich róż przy altance ten rok był trzeci od posadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 altanka O MAJ GAT !!! BOSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts