Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam,

Pierwszy raz zajrzałam do Twojego dziennika i oniemialam z zachwytu nad różami!!!

Ja marzę o choćby jednym krzaczku, póki co ziemia wokół domu to jeden wielki śmietnik :oops:

Dzięci masz śliczne. Ja też jestem mamą chłopaków, w kwietniu urodził się mój trzeci gagatek :-) A na przedszkolnych przedstawieniach zawsze ryczałam (i pewnie będę ryczeć za jakieś trzy latka) jak ranny bawół :lol: Serio!

Aniu -troszke mnie tu nie było ....i żałuje bo masz tak pieknie wkoło domu ,że można w nim całe dnie spędzac .....Zdradź -prosze co za odmiana róż pnących jest w altanie ? sa przepiekne ...pewnie Tato o nie dba najwięcej :wink:

Trzymam kciuki za Jego powrót do zdrowia .....

Tomaszek to prawdziwy chłopczyk a Pawełek to prawie młodzieniec :lol: rosna te dzieciaki jak na drożdżach to Wasze morskie powietrze z jodem tak działa ? :lol: Wzruszenia bedą Ci zawsze towarzyszyły kiedy będziesz patrzyła z dumą na swoich Synów ....i życzę Ci takich wzruszeń jak najwięcej :D

pozdrawiam całą Rodzinke .....Ewa :lol:

Tak Ewciu, Tato jest głównym opiekunem ogrodu i róż. Te na altanie zaatakował w ubiegłym roku mączniak. Tato jeździł po specyfiki do oprysków, pytał wśród znajomych o rady, rozmawiał z nimi i proszę. Efekt widać na zdjęciach z tego roku. Mocno, mocno wierzę, że i w roku następnym i jeszcze kolejnym i jeszcze i jeszcze... Tato będzie te róże pielęgnował, bo rękę ma do nich jak mało kto.

Co do ich nazwy to muszę poszperać, tak z głowy to nie pamiętam :oops:

Wzruszają mnie jak diabli :wink: a jak wkurzają :lol: :lol: :lol:

Ale jak patrzę na nich jak śpią, to łzy same czasem płyną. To moje dwa skarby i już :lol:

A co do rośnięcia - jedzą za dwóch i noszą rajstopy :wink: to cała tajemnica :lol:

(Wytłumaczę te rajstopy :lol: Mamy znajomych z synkami w wieku przybliżonym do naszych. I oni nigdy nie ubierali tym swoim synkom rajstopek, bo ich zdaniem to niemęskie. Obaj ich chłopcy to takie chucherka, jeść nie lubią, nie umieją i generalnie mają z jedzeniem dużo kłopotu. I kiedyś ich tato, który zawsze zazdrościł naszym synkom wzrostu i wagi, gdy porównywał ich do swoich, zobaczywszy naszych w rajstopach zaczął troszkę się z nich nabijać. A na to Bartek szybciutko wykazał się refleksem i wypalił, że to dzięki tym rajstopom tak rosną :lol: )

Podoba mi sie twój Bartek, umie sie mały odgryźć :lol:

Moja też ostanio się nieżle odgryzła. Ma w klasię taka jedną kolezake, jedynaczka której się całkiem w głowie przewróciło i stale się wywyższa ale uroda nie grzeszy. Ta koleżanka ostanio w powiedziała w ich gronie ze za 10 lat jak się spotkaja to ona przyjedzie Aston Martinem a one z bachorami przyjadą starymi samochodami. Na co moja odparowała- No, tak, zeby miec bachory to trzeba miec męza :lol:

Verunia - cudnie! :lol: :lol:

Rewelacja! Po Mamusi? :lol:

A ten mój Bartek nie taki mały :wink: 182 cm i 31 lat :wink: :lol: :lol:

A to mi się imiona pomyliły :lol: Myślałam ,ze to twój syn taki rezolutny :lol:

Pawełek w tej kwestii wykapany tatuś, nie raz już nam tak wyparował, że hej :lol: :lol:

Ostatnio jak siusiał, a Tomek mu się przyglądał, to mówi: Tomek, a wiesz, że twoja mama nie ma wcale siusiaka, tylko dziurkę? :oops: :oops: :roll: :lol:

Aniu fajnie masz z chlopakami. Mi bardzo brakuje takich wlasnie gadek.

No nic, bede tutaj zagladac i sie smiac.

Ukochaj chlopakow. :wink:

veruniaa Ty jak porzadnie corke wychowalas. Dobrze, ze uwaza, ze trzeba miec meza aby miec dzieci. :D :wink:

Aniu fajnie masz z chlopakami. Mi bardzo brakuje takich wlasnie gadek.

No nic, bede tutaj zagladac i sie smiac.

Ukochaj chlopakow. :wink:

veruniaa Ty jak porzadnie corke wychowalas. Dobrze, ze uwaza, ze trzeba miec meza aby miec dzieci. :D :wink:

Żelka

Moja córka dowcip ma po tatusiu ale porządna po mamusi :wink: