Anna Wiśniewska 16.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 altanka O MAJ GAT !!! BOSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 piekne kolorki w pokojach....szczególnie sypialnia i sie podoba no i altana różna super!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiamy http://photos.nasza-klasa.pl/252705/27/main/aa004722d7.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ivonka Właśnie to napisałam u Ciebie, ale muszę powtórzyć i tu. Bosko razem wyglądacie!!!! Aż mi się łezka wzruszenia w oku zakręciła. Idę popatrzeć na buźki moich śpiących dwóch bąków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.10.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Twoje bąki juz takie duże w porównaniu z Maćkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No Paweł to już wygadany dorosły (Mamo, no puść mi już te bajki, żebym ci tu nie marudził) A Tomaszek taki słodki zbój Za to Maciuś to jeszcze po prostu przecudny krasnalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 17.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam, Pierwszy raz zajrzałam do Twojego dziennika i oniemialam z zachwytu nad różami!!! Ja marzę o choćby jednym krzaczku, póki co ziemia wokół domu to jeden wielki śmietnik Dzięci masz śliczne. Ja też jestem mamą chłopaków, w kwietniu urodził się mój trzeci gagatek A na przedszkolnych przedstawieniach zawsze ryczałam (i pewnie będę ryczeć za jakieś trzy latka) jak ranny bawół Serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki Saskja Miło Cię tu zobaczyć Ja może nie jak bawół, ale łzy leciały i oczami mrugałam ile sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Aniu -troszke mnie tu nie było ....i żałuje bo masz tak pieknie wkoło domu ,że można w nim całe dnie spędzac .....Zdradź -prosze co za odmiana róż pnących jest w altanie ? sa przepiekne ...pewnie Tato o nie dba najwięcej Trzymam kciuki za Jego powrót do zdrowia ..... Tomaszek to prawdziwy chłopczyk a Pawełek to prawie młodzieniec rosna te dzieciaki jak na drożdżach to Wasze morskie powietrze z jodem tak działa ? Wzruszenia bedą Ci zawsze towarzyszyły kiedy będziesz patrzyła z dumą na swoich Synów ....i życzę Ci takich wzruszeń jak najwięcej pozdrawiam całą Rodzinke .....Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Tak Ewciu, Tato jest głównym opiekunem ogrodu i róż. Te na altanie zaatakował w ubiegłym roku mączniak. Tato jeździł po specyfiki do oprysków, pytał wśród znajomych o rady, rozmawiał z nimi i proszę. Efekt widać na zdjęciach z tego roku. Mocno, mocno wierzę, że i w roku następnym i jeszcze kolejnym i jeszcze i jeszcze... Tato będzie te róże pielęgnował, bo rękę ma do nich jak mało kto. Co do ich nazwy to muszę poszperać, tak z głowy to nie pamiętam Wzruszają mnie jak diabli a jak wkurzają Ale jak patrzę na nich jak śpią, to łzy same czasem płyną. To moje dwa skarby i już A co do rośnięcia - jedzą za dwóch i noszą rajstopy to cała tajemnica (Wytłumaczę te rajstopy Mamy znajomych z synkami w wieku przybliżonym do naszych. I oni nigdy nie ubierali tym swoim synkom rajstopek, bo ich zdaniem to niemęskie. Obaj ich chłopcy to takie chucherka, jeść nie lubią, nie umieją i generalnie mają z jedzeniem dużo kłopotu. I kiedyś ich tato, który zawsze zazdrościł naszym synkom wzrostu i wagi, gdy porównywał ich do swoich, zobaczywszy naszych w rajstopach zaczął troszkę się z nich nabijać. A na to Bartek szybciutko wykazał się refleksem i wypalił, że to dzięki tym rajstopom tak rosną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Podoba mi sie twój Bartek, umie sie mały odgryźć Moja też ostanio się nieżle odgryzła. Ma w klasię taka jedną kolezake, jedynaczka której się całkiem w głowie przewróciło i stale się wywyższa ale uroda nie grzeszy. Ta koleżanka ostanio w powiedziała w ich gronie ze za 10 lat jak się spotkaja to ona przyjedzie Aston Martinem a one z bachorami przyjadą starymi samochodami. Na co moja odparowała- No, tak, zeby miec bachory to trzeba miec męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Verunia - cudnie! Rewelacja! Po Mamusi? A ten mój Bartek nie taki mały 182 cm i 31 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A ten mój Bartek nie taki mały 182 cm i 31 lat to co że duży i stary ....ale jaki bystry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Verunia - cudnie! Rewelacja! Po Mamusi? A ten mój Bartek nie taki mały 182 cm i 31 lat A to mi się imiona pomyliły Myślałam ,ze to twój syn taki rezolutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Verunia - cudnie! Rewelacja! Po Mamusi? A ten mój Bartek nie taki mały 182 cm i 31 lat A to mi się imiona pomyliły Myślałam ,ze to twój syn taki rezolutny Pawełek w tej kwestii wykapany tatuś, nie raz już nam tak wyparował, że hej Ostatnio jak siusiał, a Tomek mu się przyglądał, to mówi: Tomek, a wiesz, że twoja mama nie ma wcale siusiaka, tylko dziurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Aniu fajnie masz z chlopakami. Mi bardzo brakuje takich wlasnie gadek. No nic, bede tutaj zagladac i sie smiac. Ukochaj chlopakow. veruniaa Ty jak porzadnie corke wychowalas. Dobrze, ze uwaza, ze trzeba miec meza aby miec dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Aniu fajnie masz z chlopakami. Mi bardzo brakuje takich wlasnie gadek. No nic, bede tutaj zagladac i sie smiac. Ukochaj chlopakow. veruniaa Ty jak porzadnie corke wychowalas. Dobrze, ze uwaza, ze trzeba miec meza aby miec dzieci. Żelka Moja córka dowcip ma po tatusiu ale porządna po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Żelciu, zerknij do mojego dziennika, tam są zdjęcia z Pawcia Jasełek przedszkolnych Do pośmiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Veruniano domyslam sie! Aniu wlasnie czekam aby mi sie strona otworzyla. Zobacze czy sie uda. U mnie internet przed 20 -tym to juz ledwo chodzi. No niestety nie dalo rady. Zamiast zdjec sa krzyzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Żelka, a tu dasz radę? http://www.naszdom.tu.org.pl/gallery/Jesienne-zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Dzieki Aniu usmialam sie jak nie wiem. Tomcio wcinajacy kukurydze jest super, no i to ulubione zdjecie. Piekne masz chlopaki. A altanka, tez slow brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts