Ivonesca 02.08.2004 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 No, teraz to widac dopiero te mebelki dobrze w kuchni....a nie po innych kątach porozstawiane Pierwsza rocznica.....papierowa chyba ...wszystkiego naj.. Aniu - oby Wam się dobrze mieszkało w tym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Dzięki Ivonka Papierowa mówisz? Kiedyś trafiła w moje ręce karteczka, z kalendarza chyba, gdzie były wszystkie rocznice tak wypisane. Ciekawie to się robi dopiero gdzieś tak około 20-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2004 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 no nasza w tym roku to też jakaś taka nieciekawa była...drewniana czy jakas .....musze gdzieś tego poszukać - kiedyś zawsze było w kalendarzyku "Ewa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Lniana jest chyba któraś albo bawełniana. Jakaś taka materiałowa Jak znajdziesz, to daj znać, chętnie poczytam Ale sama też poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 02.08.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Aniu, śliczny macie domek! Gratulacje Masz może więcej zdjęć Waszego kominka? Coś takiego mniej więcej chodzi mi po głowie, taka prosta obudowa, a ma w sobie to "coś" Więc chyba "zgapię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Kinga Miło mi, że Ci się nasz Nieduży podoba Zdjęcia kominka mogę zrobić, nie mam nic przeciwko, żebyś go "zgapiła" Obudowa to karton- gipsy i tynk- baranek. Do tego płyta "marmurowa" i wkład żeliwny do ciągłego palenia. Popstrykam w najbliższym czasie nowe fotki i wtedy je pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.08.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Aniu - piękna ta Twoja kuchnia...bardzo mi się spodobała...w ogóle to przeczytałam cały Twój dziennik...........aż miło mi się czytało...czekam na dalsze części pozdrawiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Aniu, gratulacje serdeczne.Mam małe pytanko, może o tym pisałaś wyżej, ale nie znalazłam tej informacji - jaką macie dachówkę?PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Dziękuję dziewczyny AgnesK Dachówkę mamy cementową, Prodach wiśniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Aniu - no i znalazłam ...no i byłaś bardzo blisko mojej - lniana ...o papierowa to druga - a Twoja - też materiałowa Lata Nazwy Rocznic 1 - Bawełniana 2 - Papierowa 3 - Skórzana 4 - Kwiatowa 5 - Drewniana 6 - Cukrowa 7 - Miedziana 8 - Spiżowa 9 - Generalska 10 - Cynowa 11 - Stalowa 12 - Płócienna (Lniana) 13 - Koronkowa 14 - Kości Słoniowej 15 - Kryształowa 20 - Porcelanowa 25 - Srebrna 30 - Perłowa 35 - Koralowa 40 - Rubinowa 45 - Szafirowa 50 - Złota 55 - Brylantowa 60 - Diamentowa 65 - Żelazna 70 - Kamienna 75 - Brylantowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ciekawe skąd to ludzie wymyślają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 03.08.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia I nie tylko kominka... kuchni też, bo piękna, i reszty domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivonesca Czwarta jest ładna Hmmm, ciekawe jak należy obchodzić trzecią... Dziesiąta i jedenasta- - zapominam o rocznicach w tych latach A nie mówiłam, że po 20 już ładnie? No i Ty to już piękny staż masz! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia I nie tylko kominka... kuchni też, bo piękna, i reszty domku Przy ładnej pogodzie i jak już w końcu zdejmiemy te "firanki" i zamienimy je na roletki i żaluzje na pewno pobiegam z aparatem No bo od wczoraj już mamy kanapę w salonie przy kominku! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivonesca Czwarta jest ładna Hmmm, ciekawe jak należy obchodzić trzecią... Dziesiąta i jedenasta- - zapominam o rocznicach w tych latach A nie mówiłam, że po 20 już ładnie? No i Ty to już piękny staż masz! Gratulacje! ciekawe o czym sobie pomyślałas przy trzeciej....chyba podobne skojarzenia miałyśmy ...a co do czwartej to też mi się podoba najbardziej a mój staż.....kurczę zleciało nie wiadomo kiedy ....żeby sie odmłodzić to mogę mówić że dopiero trzecią miałam ...ślub braliśmy 29 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 29 lutego Specjalnie to zrobiliście! To rzeczywiście, dopiero trzecia Wam stuknęła. No i jak ją obchodziliście, tak jak obie myślimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2004 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 nie...chyba nie tak jak sobie wymyśliłyśmy ...ale tez było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Cholerka, szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że moja rocznica w tym roku taaaaka słodka była... mogłam być taka kreatywna Ale w przyszłym roku to dopiero będzie się działo, za to w 9 mój mąż wojskowy na emeryturę pójdzie ( ) - jak to piknie się złoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja to się najbardziej tej trzeciej obawiam Wcisnąć się w te stroje, w dodatku to latem się odbywa. Uffff, cieżko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ania, spoko - dacie radę ( ), a jeśli nie to... pomożemy (dość tej klasyki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts