Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do domku i ogrodu Ani i Bartka

Recommended Posts

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Aniu - dzieci tak szybko rosna ,ze to nie do pomyślenia jest .....:) pamiętam jak sie Pawełek rodził , jakie emocje były na Forum a tu ...prosze ....artysta- Fotograf rosnie :) A Tomek - to prawdziwy ogrodniczek -pomocniczek ......buziaki od ciotki Ew-ki :)

• 3 months później...
puk puk;) co tu tak cicho sza?:)

też robie Aniu puk, puk do twoich komentarzy. Co u Ciebie słychać?

U mnie dach nam siadł, ściągaliśmy dachówkę i czekamy na opinie konstruktora co dalej. Za te pieniądze mieliśmy wykańczać środek a tu dach trzeba na nowo robić.

Mój tato żyje, jest po rozległym udarze ale nie jest sparaliżowany. Obcy myślą, że jest pijany - bo troszkę się zatacza jak idzie i mowę ma zmienioną.

Poza tym ok, za oknami leje, i zalewa nam przez folię otynkowane wnętrze naszego domku.

A Ty Anusia jak radzisz sobie w ogródku bez Twojego taty?

Dziewczyny kochane!

U nas jako tako, całkiem nieźle ;)

Ogród w stanie zadawalającym ;), może nie aż tak dopieszczony jak wtedy, gdy Tato nim się zajmował, ale znacznego pogorszenia jego stanu nie ma i to jest najważniejsze. Kwiaty kwitną, owoce i warzywa własne mamy, Mama mi pomaga i razem dajemy radę.

Nie piszę tu ostatnio, bo założyłam bloga i tam teraz piszę. Serdecznie Was zapraszam!

http://www.opisywanki.blox.pl :)

Aniu, bardzo się cieszę, że Twój Tato jest z Wami! Oby zdrowie i dobra forma dopisywały mu jak najdłużej!

• 1 month później...

Aniu -przytulm Cie mocniście i cieplutko wspominam ;)

przed Tobą ( przede mną zreszta też ) TEN dzien kiedy staniesz nad grobem ojca i oczy sie zaszklą .....ale i uśmiech zagości na twarzy na Jego wspomnienie ......

buziaki dla Ciebie i chłopaków BUZIAKI..jpg

ps...fajny blog ;))

• 2 weeks później...

Ew-ka, ale ja tu wciąż jestem, nie trzeba mnie wspominać ;)

Na cmentarzu byliśmy całą rodzinką w sobotę rano. Piękna pogoda była więc zrobiliśmy sobie duży spacer.

Ciężko jest wspominać kogoś, kto jeszcze przed chwilą był, śmiał się, przytulał nas, słuchał co mówimy...

Ale porozmawialiśmy z chłopakami o dziadku, nawet się pośmialiśmy z kilku zabawnych historii...

Też Cię mocno przytulam! :D I mam nadzieję, że będziesz stałą czytalczynią mojego bloga ;)

Buziaki!

• 1 month później...
  • 6 months później...
  • 5 months później...
  • 11 months później...
  • 3 months później...